merhaba canlarımmmmmmmmm, kendimi özletmişim okuduklarıma göre :) ya inanın fırsat bulupta giremedim kaç gündür, eşimin işyeri eve yakın ona yardıma gidiyorum yani evdeyim ama boş diilim 1 iş görüşmesine gittim 2. görüşmeye çağırdılar ama hacı amcaydı aslında beni çok beğendiler iş açısından ama memleketimi beğenmedi anladığım kadarıyla bende uyuz oldum doğrusu.... sağlık olsun yarın yeniden başka işlere bakıcam. ikrarcım senin için çok sevindim biliyormusun hissediyorum bebişlerin sana tutundu.... swetlana canım seninkilerde tutunucak bu zamana kadar olan aşamaları sorunsuz atlattınız sonucunuzda bizi güldürücek inşallah.... acele ablacım kardeşinin vefatına üzüldüm ama belkide allah 2 bebişi vefat eden kardeşini yaşatasın die verdi kısmet işte.... ceren bebek.... hepinizi çok seviyorummmm... ya birde kafama takılan birşeyy var bu tedaviden sonra vücudumuz ilk ay normale dönüyormu acaba yani ilk ayda yumurtalarımızın oluşumu eskisi gibimi oluyor? bir sonraki deneme süresi 3 adet sonrası acaba o zaman geçtikten sonramı eskisi gibi oluyoruz....anlatabilmişimdir umarım :)