Tüp Bebek Başarısızlığımız

Deniz1655

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
9
1
1
37
Merhaba 38 yaşindayim.Sekiz yillik evliyim.Tup bebege basvurduk once sende miyom var onu alalim dediler,miyom ameliyatı oldum, belki normal olur dediler ancak olmadi..Miyom ameliyatindan sonra uc transfer oldum ama hamilelik gerçekleşmedi.4. transferimde tüpün birinde sıvı birikimi var dedi doktorum.Onu da kapatma ameliyatı, yani hidroselpinks ameliyatı oldum,sonrasinda embriyolari yukledik,embriyolarim A kalitesindeydi yani iyiydi.Ancak yine tutunmadı.Doktorlar kan değerlerimin ,hormanlarımın normal olduğunu söylüyorlar.Rahim kalinliğimin iyi olduğunu söylediler.Her şeyin normal diyor ama doktorlarda bu durumu açıklayamıyor yani hamilelik olmuyor embriyolar rahme tutunamıyor.Ne yapacağıma şaşırdım.Benim gibi aynı durumu yaşayıp sonunda başarılı olan var mı acaba?Bana bu konuda yol gösterecek arkadaşlar benimle tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu
olurum.

Öncelikle geçmiş olsun her biri için, süreç herkes için farklı zorluklar çıkarıyor. Embriyolarınız genetik teste gitmiş miydi onu merak ettim?

Öncelikle geçmiş olsun her biri için, süreç herkes için farklı zorluklar çıkarıyor. Embriyolarınız genetik teste gitmiş miydi onu merak ettim?
Doktor eşim ve benim genetigimize baktı kan tahlilleriyle.Embriyo genetigine gerek görmedi .

Biz ilk pgt ye yönlendirildiğimizde bize açıklanan şey, kadında 38 yaş itibariyle yumurtalarda bozulmaların olduğu, çiftin herhangi bir genetik rahatsızlığı olmasa dahi oluşan embriyolarda döllenme esnasında dahi genetik bozulmalar olabildiğiydi. Kaldı ki bizim de dendiği gibi genetikten transfer edilemez şeklinde dönen embriyolarımız oldu. Hoş, pgt den sorunsuz dönmesi de herşeyin garanti olduğu anlamına gelmiyor maalesef, ama bazı şartlar değerlendirilmeli. Yine de Allahtan ümit kesilmez, denemeye devam

Durumumu açıklaamıyorlar.En son yapılacak her şeyi yaptık.Her şey normal dediler.Ama olmadı.Yikildik eşimle.
Moral bozuluyor haklısınız ama yıkılmayın, doktor değiştirin, merkez değiştirin, görüş alın, herşey yolundayken bile şans yaver gitmeyebiliyor, en iyi denen doktor kapısından da mutsuz ayrılınabiliyor biz de yaşadık maalesef, yeni tur yeni şans diyoruz olabildiğince motive kalmak ve güç yettiğince denemek gerek inşallah çok yorulmadan güzel haberleri size de bize de almak nasip olur

Haklisiniz teşekkürler.
Çok sağolun. Inşallah tüm isteyenlerin bebekleri olur.

Canım arkadaşım geçmiş olsun herşeyden önce.. yol gösteremem belki ama tüp bebek işi çok iyi doktor ve ekip işi. Ben de 38 yaşındayım istanbuldaysan kendi dr yönlendirebilirim. Ilk tüp denememle tuttu 4 ayligiz rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda duam seninle

Şuan bende tüp bebek sürecine girdim daha doğrusu adetimi bekliyorum bir doktor ile görüştük… ilk çocuğuma tamamen doğal yollarla dünyaya getirdim. Bir çocuk daha yapmaya karar verince normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik bununla beraber çok doktor araştırması yaptık ve bir komşumun tüp bebek geçmişi vardı onunla bu konuyu konuşurken bu arada (9 yıl boyunca çocuk için uğraşıyorlar,defalarca başarısız tüp bebek) kadına en son kısırsın demişler. En son bi doktora gidiyorlar ilk denemede oluyor. Eğer bir sorununuz olmadığına kanaat getirdilerse bilerek kalitesiz sperm yumurta toplayıp kalitesiz embriyo transferi yapıyolarmış bu dediğim komşuma da aynısını yapmışlar. Sebebi de sırf sizden defalarca para almak için,biliyorsunuz her transfer de ayrı bi ücret ve en başa dönünce tekrar bi ücret baştan başlama. Bu bebeklere yapılan işkenceyi gördükten sonra hava da kara da yaparlar allahtan korkmayanlar böyle diyince aklıma bu senaryo geldi. Dediğim gibi olumsuz olabilecek herşeye bakıp sonuçlara temiz diyorlarsa doktor değiştirmeniz de fayda olabilir. En kısa zamanda güzel haberler almanız dileğiyle

35 yaş sonrası pgt yaptırmadan transfer yapalım diyen merkeze kesinlikle devam etmeyin. Anne ve babada genetik testlerde sorun olmamasına rağmen embriyo da olmayacağı anlamına gelmiyor bu tabii ki sağlıklı embriyo‘nun da tutmama ihtimali var ama diğerlerinden çok daha küçük bir ihtimal

Merhabalar doktorunuz kimdi acaba yazarsaniz sevinirim çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlarında dediği gibi PGT kesinlikle yaptırın derim ve embriyo glue'yuda denemenizi öneririm benim onu tutmaya yardımcı oldu bilmiyorum ama, 3.transferim bu şekilde pozitif oldu.

Teşekkürler. Ben Istanbulda değilim ama doktorunuz kimdi gene de araştırayım.

Tüp bebek hakkında hiç bilgim yok, ancak inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebeğinize

Bende aynı durumdayim.
39 yaşındayım.

2 senede 4 transfer yapıldı. 2 Şi tuttu 2 Şi hiç tutmadı. Yumurta sayısı iyi, embriyo kaliteli, rahmin durumu iyi. Ama sonuç hep olumsuz.

Ben vazgeçtim artık, yani devam etmek istiyorum ama eşim istemiyor artık yaşta geçti diye. Eğer uygun bir tedavi olsaydı eşimi dinlemez yine yine denersin ama elimiz hep boş donuyoriz.

Size bol şans diliyorum.

Merhaba tüp Bebek doktorunuz kimdi acaba ben de miyom ameliyatından sonra düşünüyorum da. 1 senedir gebe kalamadim en son 2024 Şubat'ta kürtajla sonuçlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…