• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek başlangıcı

Görüştüm ama adet olduğunuz zaman arayın plan oluşturalım belli değil dediler. İnşallah kalmaz sonraki aya bakalım. İskenderun palmiye hastanesinde yaptıracağım

İlk gittiğim merkez cumartesi yarım gün pazar tüm gün tatildi. Yeni gideceğim merkezde cumartesi pazar, bayram tatili gecenin 4 ünde hasta iğnesini yanlış saatte attığı için opu yapıldığını görüyorum. Merkeze göre değişir bunu onlarla görüşün, bilgi alın belki bayram öncesi veya bayram bitimine yaparlar opuyu herkeste aynı ilerlemiyor kimi 8 günde kimisi 12-14 günde sürüyor tedavisi
Görüştüm ama adet olduğunuz zaman arayın plan oluşturalım belli değil dediler. İnşallah kalmaz sonraki aya bakalım. İskenderun palmiye hastanesinde yaptıracağım

Ben bu ay gittim ama doktor önceki aydan kist lekesi var az yumurta çıkmasına sebep olabilir dedi duphaston verdi sonraki adette gidicem bat tarihim 15 mayıs ama opu süreci bayrama geliyor bayramda yapılıyor mu biliyor musunuz sonraki aya kal mı der yoksa
Yapılır nöbetçi doktor oluyor illa

Ben bu ay tüp bebeğe başlicam doktor adetin 2 yada 3. Günü gel dedi. Dün biraz lekelenmem başladı ama adet gibi değil henüz. Yinede gitmem gerekiyor mu yoksa rengi kırmızıya dönmesi ve adet gibi yoğunlaşması gerekiyor mu
Genelde lekelenme degil de kanama seklinde olunca cagiriyor dr lar, ama tabi siz yine de asistani ile.iletisime gecin🙏

Hayirlisi olsun her tedavi ayri bir heyecan oluyor insan,, guzel sonuclar alalim insaAllah

Yoğun ilaçtan rahmin ince kalacak en mantıklısı opudan sonra adet olursun diğer ay adetinle de estrofem başlanır sonra Progestan transfer olursun tutunması daha mantıklı kişiye göre değişir tabi şimdi önemli olan kaliteli yumurta ve embriyo olması
Birdahaki ay da yumurta toplama.yapacakmış ama dinlenme ne zaman olacak

Birdahaki ay da yumurta toplama.yapacakmış ama dinlenme ne zaman olacak
Muhtemelen sizinde yine opular bitince adet olursunuz diğer adette gidersiniz transfer öncesi hazırlığa başlar. Rahim iyi ise belki hemen transfer eder öpüşün ardından 3 ya da 5. Gün doktor karar verir.

Muhtemelen sizinde yine opular bitince adet olursunuz diğer adette gidersiniz transfer öncesi hazırlığa başlar. Rahim iyi ise belki hemen transfer eder öpüşün ardından 3 ya da 5. Gün doktor karar verir.
2 ay sürer mi peki bu surec. 23 nisan sat. Dün ilaçlara başladım

2 ay sürer mi peki bu surec. 23 nisan sat. Dün ilaçlara başladım
İlaç dediğiniz yumurta büyütme ise 8-12 gün kişinin durumuna göre pcos larda daha erken oluyor büyüme onlar genelde kısa sürüyor.
Opu olursunuz
Opudan sonra ilaçlar bıraktırılır 3-7 gün gibi süre sonra adet olunur mayıs adetiniz
Haziran adetinizde rahim hazırlığına başlarsınız 15. Gün gibi ortalama transfer yapılır temmuzda öğrenirsiniz hamileliği tabi bu ortalama belki adetiniz kısa sürede hemen olur belki adet gecikmesi olur vs vs
Bende mayıs 6-10 arası adet ile yumurta gelişimine başlayacağım bir mani çıkmazsa.
Belki bayram civarı opu olurum
Mayıs sonu adet olur bir sonraki adet tarihimde transfere hazırlanmaya başlarız

Ben bu ay tüp bebeğe başlicam doktor adetin 2 yada 3. Günü gel dedi. Dün biraz lekelenmem başladı ama adet gibi değil henüz. Yinede gitmem gerekiyor mu yoksa rengi kırmızıya dönmesi ve adet gibi yoğunlaşması gerekiyor mu

Ben de bugün başlıyorum tüp bebeğe. İlk kontrol sirasindayim suanda
Cok heyecanlıyım ve hicbirsey bilmiyorum.
Bugün adetimin 2.günü ignelere hangi gün başlayacagim
Kızlar ben de iki gün önce başladım :) bugün iğnemin 3. günü olacak nasıl gidiyor ?

Back
X