Sabah gidip vericem canım. Merak ediyorum. Şuan kanama yok vc sonrası silince çok az geliyor o kadar.Yerleşme kanaması olabilir sen yine git kan ver bence
İcini ferah tutSabah gidip vericem canım. Merak ediyorum. Şuan kanama yok vc sonrası silince çok az geliyor o kadar.
İnş canım yaİcini ferah tutbence yerleşme kanaması
Ne yaptın canım sonuç iyidir inşallahİnş canım yasabahı bekliycem mecbur.
Ne yaptın canım sonuç iyidir inşallah
Hadi bakalım hayırlı haberler verEki Görüntüle 2917183
Canım sabah kan verdim. 4 gibi çıkacak haber verecem. Sabah ki idrar testim çift yine
İnş canımmHadi bakalım hayırlı haberler ver
Sonuc nasıl inşallah iyi bir değer görmüşsündurİnş canımm
Bugün öğreneceğiz inşallah. Canım sağlık ocağında dün verdik bugğn çıkacakmışSonuc nasıl inşallah iyi bir değer görmüşsündur
Ben de şimdi kan vermeye gidiyorum dua et benim içinBugün öğreneceğiz inşallah. Canım sağlık ocağında dün verdik bugğn çıkacakmış
Aldım sonucumu negatifBugün öğreneceğiz inşallah. Canım sağlık ocağında dün verdik bugğn çıkacakmış
Canım 48 çıktıBen de şimdi kan vermeye gidiyorum dua et benim için
Ayyyyy gerçekten mi çok üzüldüm yaAldım sonucumu negatif
Hayırlısı olsun inşallah katlanarak artsınCanım 48 çıktı9. Gün kan testim sonucu. Pazar yine test yaptırıcam
Teşekkürler canım. Sen nasılsınHayırlısı olsun inşallah katlanarak artsın
Teşekkür ederim canım sandığımdan daha iyi atlattım sanırım yani 3. Deneme olduğu için sanırımTeşekkürler canım. Sen nasılsın
İyi ol canımTeşekkür ederim canım sandığımdan daha iyi atlattım sanırım yani 3. Deneme olduğu için sanırım
Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun öncelikleArkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. Öncelikle rabbim tüm evlat isteyenlerin kucagını doldursun.Bende tüp bebek tedavisi gördüm ilk denemem 5.gün 1tane embiriyo transfer edildi.bugün transferimin 5.günü bugün sabahtan bir halsizlık var üzerimde kasıklarım ve belim adet olacakmışım gibi agrıyor. Salı günü hastaneye imza için gitcm ozmn bakarlar mı sizce ultrason ile yada kan ile
Beklemeye çalışıorum zaten de biraz zor olsadaMerhaba canım hayırlı uğurlu olsun öncelikleinşallah bebeğin tutunur 7. Gün olacak hastaneye gittiğinde 7. Günde ultrasonla bakılmaz çünkü baksa da bir şey görülmez. Kan da belki çıkabilir ama erken baktırıp üzülen çok arkadaş oluyor burda o yüzden doktorlar erken baktırmayı çok uygun görmüyorlar. Biraz daha sabırlı olmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?