- 11 Temmuz 2020
- 506
- 445
- 53
Aminn inşallahAyyy ne güzel su 7 Eylül hepimize uğurlu gelsinAllah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inşallahAyyy ne güzel su 7 Eylül hepimize uğurlu gelsinAllah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Siz Erbil yağmurun hastası miydiniz?Aminn inşallah![]()
Ayyyyy kendim gibi sevindim inşallah katlanarak artar darısı başıma olsun inşallahEki Görüntüle 2916532
Kızlar çift çizgi çıktı inanamıyorum. Ağladım ya hüngür hüngürcuma gününü bekliycem şimdi. Çok mutluyum allahım herkesi sevindirsin
![]()
Ayyy var dimi ben hala inanamıyorum.Ayyyyy kendim gibi sevindim inşallah katlanarak artar darısı başıma olsun inşallah![]()
Yok ben MedicalPark’ta tedavi görüyorum Semra Esenkaya ile.Siz Erbil yağmurun hastası miydiniz?
Evet kesin var ama gidip kan testi versene ya cumayı beklemene gerek Yok bence ben kendime güvensem yapardımAyyy var dimi ben hala inanamıyorum.
Ben sizi Erbil Bey'in sayfasında gördüm sandım Allah sağ Salim kucağıniza Almanizi nasip etsin inşallahYok ben MedicalPark’ta tedavi görüyorum Semra Esenkaya ile.
Tebrik ederimEki Görüntüle 2916532
Kızlar çift çizgi çıktı inanamıyorum. Ağladım ya hüngür hüngürcuma gününü bekliycem şimdi. Çok mutluyum allahım herkesi sevindirsin
![]()
Hala teste gidip bakıp bakıp geliyorum vallaha. Haşa duruyorEvet kesin var ama gidip kan testi versene ya cumayı beklemene gerek Yok bence ben kendime güvensem yapardım![]()
Çok teşekkürlerTebrik ederimhayırlı olsun
![]()
Tebrik ederim cnm benim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHala teste gidip bakıp bakıp geliyorum vallaha. Haşa duruyorvar gözümle görüyorum ve hala gözlerim doluyor şuan.
İnşallah ben de cuma günü senin gibi mutluluk gözyaşları dökerimHala teste gidip bakıp bakıp geliyorum vallaha. Haşa duruyorvar gözümle görüyorum ve hala gözlerim doluyor şuan.
Benim de böyle çıkmıştı maşallahEki Görüntüle 2916532
![]()
Çok teşekkürler aminnn inşallahTebrik ederim cnm benim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
İnşallah canım beni etiketle haber verirsinİnşallah ben de cuma günü senin gibi mutluluk gözyaşları dökerim![]()
Yerleşme kanaması olabilir sen yine git kan ver benceKızlar ya şuan kanama oldum koyu kahve gibi.çok tedirginimsabah çift çizgi gördüm idrar testin de. Yarın sabah gidicem kan vermeye kesin.