• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek beta artişinin yavaş olması

beklemekzor1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
7
0
1
23
Merhaba 29 mayısta taransfer oldum. Test günümden erken test yaptırdım
10. Gün 314
12. Gün 528
14. Gün 764
Çıktı artış hızı iki katı değil 10. Ve 12. Günde %66 artmış fakat 12. Ve 14. Günde %45 artmış
Böyle bir durum yaşayan var mı çok korkuyorum

En iyi cevap
Benim de bu şekildeydi, hatta %45 iyi bile sizin. Benim çok daha düşük artmıştı. kimyasal yada dış gebelik dediler. Tüm ilaçları bırakmıştım. Sonra birden toparladı. Endişelenmeyin, 2 gün sonra tekrar kan verin, inşallah toparlar sonucunuz❤️
10. Gün 314
12. Gün 528
14. Gün 764
Çıktı artış hızı iki katı değil 10. Ve 12. Günde %66 artmış fakat 12. Ve 14. Günde %45 artmış
Az artmış evet doktorunuz ne dedi ? Umarım kimyasal falan olmaz. Stres yapmamaya çalış :(

10. Gün 314
12. Gün 528
14. Gün 764
Merhabalar canım. Korkma her şey beta artışı değil bu sitede beta ile ilgili neler neler var. Yavaş artanlar sonradan normal seyrinde ilerleyebiliyor. Güzel beslen güzel düşün 🤍

Benim de bu şekildeydi, hatta %45 iyi bile sizin. Benim çok daha düşük artmıştı. kimyasal yada dış gebelik dediler. Tüm ilaçları bırakmıştım. Sonra birden toparladı. Endişelenmeyin, 2 gün sonra tekrar kan verin, inşallah toparlar sonucunuz❤️

En iyi cevap
Back
X