Merhaba arkadaşlar. Ben pco hastasıyım ayın 11 Aralık 2019 tarihinde transferim oldu ben dayanamayıp 7. gün test yaptım değerlerim şöyle;
7. gün 17,15 9. gün 34,15 12.gün 90,00
sizce ilerleyiş nasıl değerlerimin düşük oldugunu söyledi hemşire. benim gibi olup sonradan yükselen var mı, aslında düzenli ikiye katlıyor değerlerim fakat olması gerekenden düşükmüş. Sevinmem gerekirken çok mutsuzum ..
Kendimde örnek vereyim bende ilk testim 10 günde yaptım 257 sonra 12.günde yaptım 788 ve bu gebeliğim boş gebelik oldu. Değerler iyiydi ama kısmet olmadi Yüce rabbime dua et kısmetse varsa olur.
Kendimde örnek vereyim bende ilk testim 10 günde yaptım 257 sonra 12.günde yaptım 788 ve bu gebeliğim boş gebelik oldu. Değerler iyiydi ama kısmet olmadi Yüce rabbime dua et kısmetse varsa olur.
En başta kese görünüyor sonra 6.haftadan sonra kalp atışı olmasi gerekiyor o zaman öğrendim bekledik gelişme olmadi ve almak zorunda kaldım. Boş gebeligin çok sebepleri olablir kesin su denilmiyor kromozom bozukluğu, embriyo kalitesi vb.