Tüp bebek beta hcg

Emrik23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
52
50
38
30
Kızlar 9 mayısta tüp bebek transferi oldum. Transferin 6.günü beta 14 çıktı. 7.gün kahverengi lekelenmem başladı. 8.gün kan değerm 37 çıktı.artış çok olmamış. Doktorum da beğenmedi. Beta artışı çok mu kötü sizce çok üzgünim. Yarın kan vericem 10.gün ve çok korkuyorum

Stres sıkıntı doğal yollarla olan bebeği bile düşükle sonuçlandırıyor basbas bağırıyor doktorlar stres en büyük düşmanınız die . O yüzden stres sıkıntı yapmayın uzak durun
O kadar pişmanım ki. Ama işte tüp bebek psikolojisi o kadar kötü ki insan dayanamıyo bi süre sonra. Keşke bekleseydim 10.günü

Yani artışın iki kat değil mi niye moralini bozdun . Doktorun niye hemen moral bozuyor . Bekle biraz daha hakkında hayırlısı olsun . Tam saatinde vermeye çalış 48 saatte bir .

İnşallah nolur dua edin çok korkuyorum. Yarın o beta sonucuna nasıl bakarım bilemiyorum
Bende yarın kan vericem bakalım artış oldu mu sonumuz selamete çıksın dua et ben ilk günden beri ya fettah ya Şafii çekiyorum rahatlatıyor dene

Selamlar benimde 6 gün 17 cikti 7 gün lekelenmem oldu bi daha kan vermedim 11 gün kan verdim 177 cikti sizinde artacaktır sürekli kan vermeyin gününüzü bekleyin

Keşke erken vermese ıdınız bende 8 de verdım çok stres yapdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…