O kadar pişmanım ki. Ama işte tüp bebek psikolojisi o kadar kötü ki insan dayanamıyo bi süre sonra. Keşke bekleseydim 10.günüNeden 6. Gun kan verip kendınızı strese soktunuz
İnşallah nolur dua edin çok korkuyorum. Yarın o beta sonucuna nasıl bakarım bilemiyorumİçini ferah tut hayırlısı olacaktır
O kadar pişmanım ki. Ama işte tüp bebek psikolojisi o kadar kötü ki insan dayanamıyo bi süre sonra. Keşke bekleseydim 10.günü
Yani artışın iki kat değil mi niye moralini bozdun . Doktorun niye hemen moral bozuyor . Bekle biraz daha hakkında hayırlısı olsun . Tam saatinde vermeye çalış 48 saatte bir .Kızlar 9 mayısta tüp bebek transferi oldum. Transferin 6.günü beta 14 çıktı. 7.gün kahverengi lekelenmem başladı. 8.gün kan değerm 37 çıktı.artış çok olmamış. Doktorum da beğenmedi. Beta artışı çok mu kötü sizce çok üzgünim. Yarın kan vericem 10.gün ve çok korkuyorum
Bende yarın kan vericem bakalım artış oldu mu sonumuz selamete çıksın dua et ben ilk günden beri ya fettah ya Şafii çekiyorum rahatlatıyor deneİnşallah nolur dua edin çok korkuyorum. Yarın o beta sonucuna nasıl bakarım bilemiyorum
Sizin ilk değeriniz kaçtı. Kaçıncı gün verdinizBende yarın kan vericem bakalım artış oldu mu sonumuz selamete çıksın dua et ben ilk günden beri ya fettah ya Şafii çekiyorum rahatlatıyor dene
Dün yani 10+1 de verdim 25 çıktı doktorum 19 mayısta tekrar ver dedi bakalım hayırlısıSizin ilk değeriniz kaçtı. Kaçıncı gün verdiniz
Hakkımızda hayırlısı olsun. İlkinde ben bu stresi hiç yaşamamıştım meğer ne zormuş. Allah tüp bebek annelerine yardım etsin. İsteyen herkese anneliği nasip etsinDün yani 10+1 de verdim 25 çıktı doktorum 19 mayısta tekrar ver dedi bakalım hayırlısı
Kızlar 9 mayısta tüp bebek transferi oldum. Transferin 6.günü beta 14 çıktı. 7.gün kahverengi lekelenmem başladı. 8.gün kan değerm 37 çıktı.artış çok olmamış. Doktorum da beğenmedi. Beta artışı çok mu kötü sizce çok üzgünim. Yarın kan vericem 10.gün ve çok korkuyorum
Selamlar benimde 6 gün 17 cikti 7 gün lekelenmem oldu bi daha kan vermedim 11 gün kan verdim 177 cikti sizinde artacaktır sürekli kan vermeyin gününüzü bekleyinKızlar 9 mayısta tüp bebek transferi oldum. Transferin 6.günü beta 14 çıktı. 7.gün kahverengi lekelenmem başladı. 8.gün kan değerm 37 çıktı.artış çok olmamış. Doktorum da beğenmedi. Beta artışı çok mu kötü sizce çok üzgünim. Yarın kan vericem 10.gün ve çok korkuyorum
Hayırlısını dile hayırlısı olsun üzülmeDeğerim 29 a düştü
İnşallah sizin güzwl ilerler. Bugun kan verecktiniz çıktı mıHayırlısını dile hayırlısı olsun üzülme
Keşke erken vermese ıdınız bende 8 de verdım çok stres yapdımKızlar 9 mayısta tüp bebek transferi oldum. Transferin 6.günü beta 14 çıktı. 7.gün kahverengi lekelenmem başladı. 8.gün kan değerm 37 çıktı.artış çok olmamış. Doktorum da beğenmedi. Beta artışı çok mu kötü sizce çok üzgünim. Yarın kan vericem 10.gün ve çok korkuyorum
Evet 48.3 olmuş perşembe tekrar vericem kan bakalım hayırlısıİnşallah sizin güzwl ilerler. Bugun kan verecktiniz çıktı mı
Hadi inşallah sizin güzel ilerlesin inşallahEvet 48.3 olmuş perşembe tekrar vericem kan bakalım hayırlısı
Verdin mi kan. Heyecanla güzel haberini bekliyorumEvet 48.3 olmuş perşembe tekrar vericem kan bakalım hayırlısı
Şimdi verdim sonuç 1 saat bulur bakalımVerdin mi kan. Heyecanla güzel haberini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?