Tup bebek bugün 8. Gün idrar testi yaptım

Dfatmay

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
24
7
16
25
Merhaba kizlar cevap veririseniz sevinirim ☺️
Bugün transferin 8. Günü dün de benden pıhtı geldi ama doktorum korkma tutunma belirtisi dedi bugünde test yaptım sizce tutmuş müdür
IMG_20230930_170613.webp

Teşekkür ederim kan testi görürsem inşallah yanılma bayi var mı ki korkuyorum negatif den ☹️

Tabii ki var en garantisi kan testi bu yüzden ama ben pozitif olan testten negatif çıktığını pek görüp duymadım. Siz içinizi ferah tutun

Merhaba kizlar cevap veririseniz sevinirim ☺️
Bugün transferin 8. Günü dün de benden pıhtı geldi ama doktorum korkma tutunma belirtisi dedi bugünde test yaptım sizce tutmuş müdür Eki Görüntüle 3309946
Hayırlı olsun ben ilk çocuğumda dayanamayıp transferin 3. Günü yapmistim saç teli gibi ince rusuz bir çizgi gibi çıkmıştı 4. .gün daha net diğer yaptığım günler seninki gibi çıkmıştı 🤗

Hayırlı olsun ben ilk çocuğumda dayanamayıp transferin 3. Günü yapmistim saç teli gibi ince rusuz bir çizgi gibi çıkmıştı 4. .gün daha net diğer yaptığım günler seninki gibi çıkmıştı 🤗
Yaa 🥰 inşallah kan testim de pozitif olur 🤲 6 yıllık hasret biter inşallah 🤲

Canım idrarda çıktıysa kanda kesin çıkıyor. Çıkmaması milyonda bir kadar az bi ihtimal. Çıkar kanda hemde 50 üstü çıkar testler 5 üstü ölçüyor diyor ama ölçmüyor maalesef. İdrara düştüyse kana çoktan karişmiştir. Transfer sonrası 6.gün hormon salgılanmaya baslıyor zaten. Biran önce kan testi ver çünkü sürekli vericeksin kimyasal gebelik ihtimaline karşı bi gün vermicen bi gün vercen 3-4 kez katlıyorsa ikiye kimyasal ihtimalinde kalmıycak. Sonra keseyi bekliceksin 5.hafta keseye gidiyosun keseyi görceksin sonra 7.hafta kalp atışını bekliceksin stres bitmiyor yani. Kalbini duyuncada gelişimi düzgünmü diye Tetikte olursun 7 aya gelincede erken dogum olmasın kordon dolanmasın derken dogurana kadar bize nefes yok.. Zor buluyoruz çünkü millet doktora kontrole gitmeden doguruyor biz akla karayı seçiyoruz. Hayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin canım

Eğer ki alnına yazıldıysa 3 . imiş 5 . imiş bunlar fasafiso Rabbim o güzel duyguyu yaşatsın inşallah 🤲sanada

Canım idrarda çıktıysa kanda kesin çıkıyor. Çıkmaması milyonda bir kadar az bi ihtimal. Çıkar kanda hemde 50 üstü çıkar testler 5 üstü ölçüyor diyor ama ölçmüyor maalesef. İdrara düştüyse kana çoktan karişmiştir. Transfer sonrası 6.gün hormon salgılanmaya baslıyor zaten. Biran önce kan testi ver çünkü sürekli vericeksin kimyasal gebelik ihtimaline karşı bi gün vermicen bi gün vercen 3-4 kez katlıyorsa ikiye kimyasal ihtimalinde kalmıycak. Sonra keseyi bekliceksin 5.hafta keseye gidiyosun keseyi görceksin sonra 7.hafta kalp atışını bekliceksin stres bitmiyor yani. Kalbini duyuncada gelişimi düzgünmü diye Tetikte olursun 7 aya gelincede erken dogum olmasın kordon dolanmasın derken dogurana kadar bize nefes yok.. Zor buluyoruz çünkü millet doktora kontrole gitmeden doguruyor biz akla karayı seçiyoruz. Hayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin canım
Kesinlikle ama bunlar tatlı korkular kolay kazanamiyoruz bu evlatları kalbim ağzımda yaşadım doğurana kadar😁rabbim herkeze tattirsin bu duyguları

Teşekkür ederim inşallah tutmuştur kan testini de vericem biran önce

Back
X