Herkese hayirli geceler arkadaşlar.. gece gece bi hüzünlendim yazıları okurken bende yazmak istedim.. 3 kez negatif aşilama yaptirdim 2 kez aşılama dışında kimyasal gebelik gecirdim kendiliginden oldu. En son kimyasal gebeligim 8 9 ay oluyor. Yani saglikli bi bebek olsaydi belkide simdi kucagimdaydi ama rabbim boyle uygun görmüs. En son ki aşilamam da 2 ay oluyor. Artik aşilama defterini kapattık bu corona belası gidince tüp bebege gecmeyi dusunuyoruz artik. Bu sürede vucudumun biraz dinlenmesi de iyi olucak hem. Ama korkuyorum.. 3 aşilama tutmadı. Tüp bebek de tutmazsa ne yaparım.. sanki son çarem tüp bebekmiş ama oda tutmazsa ne yaparım diyorum simdi bile sanki hiç bizim cocugumuz olmucakmiş gibi hissediyorum.. hep boyle yanliz kalicakmişiz gibi.. bu bir iç döküş benim gibi hissedenler olduysa yazarmisiniz.. bu arada hiç bir tıbbı rahatsizligimiz yok gibi gozukuyor testler vs hersey yapildi.. herşey Allahtan. Ama ben çaremi arayım gerisi rabbimin takdirine kalmis.. hayirli geceler tekrardan yorumlarinizi bekliyorum. Benim gibi dusunüp ayni seyleri yaşamis olanlar varsa bana destek olurmusunuz. Rabbim bu mübarek ayın hürmetine tüm isteyenlere de banada kendiliğinden tedavisiz hamile kalip sağlikli bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah..