tüp bebek de yerin dibine batsın ev de!

Shostakovich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
758
35
68
İstanbul
hepsi yerin dibine batsın! dünya yerin dibine batsın! kocam yerin dibine batsın!

hiçbirini görmek istemiyorum! kocamdan boşanmak istiyorum! kaynanama aynen bana dedği lafları sayıp bana dayadığı gibi boğazına bıçak dayamak istiyorum!

eşime de vurmak istiyorum beni üç yıldır ezdirdiği için kırdığı için düzgün bir evliik yaşayamadığım için Allah hepsini yerin dibine batırsın!

çocuk mocuk da ev de kalsın ! ben artık yoruldum!

kendime hayrım kalmadı... önce boşanıp sonra tedavi olmak istiyorum... eşim bana ben de eşime vurduk az önce... sanki içime bir şey girmiş gibi kendimi kaybettim.. kendimden geçtim...

meslegimi bıraktığım için erkenden evlendiğim için çok ama çok pişmanım..

ama hiç bir şey için geç değil... o da kendisine kendi istediği gibi bir eş bulsun...

bir bebeğim olsun diye her gün sabah 11 e kadar yataktan kalkmıyorum ağlıyorum psikolojim bozulmuş her yanımdan bir şeyler çıkmışççç

onlar haklı ben haksıızım ben onların ailesine fazlayım. ailelerine hiç girmemeliydim. ne de olsa onlar dindar ben onlar kadar değilim.. onlar analı babalı ben değilim onlar kalabalık birbirine sahip çıkan bir aile benim anam babam yok...

ben hiçbir şey değilim. cinsel isteği gelince hatırlanan yemek pişiren susup sabretmesi gereken alttan alması gereken bir hiçim...

mükafatım egzamalarım ve onları kaşımaktan ellerimin kan içinde kalması..
mükafatım kaynanamdan işittiğim küfürler.

mükafatım eşimden gelen aptalca laf ve hakaretler

yürüyün gidin lan defolun hayatımdan istemiyorum hiçbirinizi.

hepsi yerin dibine batsın! dünya yerin dibine batsın! kocam yerin dibine batsın!

hiçbirini görmek istemiyorum! kocamdan boşanmak istiyorum! kaynanama aynen bana dedği lafları sayıp bana dayadığı gibi boğazına bıçak dayamak istiyorum!

eşime de vurmak istiyorum beni üç yıldır ezdirdiği için kırdığı için düzgün bir evliik yaşayamadığım için Allah hepsini yerin dibine batırsın!

kendime hayrım kalmadı... önce boşanıp sonra tedavi olmak istiyorum... eşim bana ben de eşime vurduk az önce... sanki içime bir şey girmiş gibi kendimi kaybettim.. kendimden geçtim...

ama hiç bir şey için geç değil... o da kendisine kendi istediği gibi bir eş bulsun...

bir bebeğim olsun diye her gün sabah 11 e kadar yataktan kalkmıyorum ağlıyorum psikolojim bozulmuş her yanımdan bir şeyler çıkmışççç

onlar haklı ben haksıızım ben onların ailesine fazlayım. ailelerine hiç girmemeliydim. ne de olsa onlar dindar ben onlar kadar değilim.. onlar analı babalı ben değilim onlar kalabalık birbirine sahip çıkan bir aile benim anam babam yok...

ben hiçbir şey değilim. cinsel isteği gelince hatırlanan yemek pişiren susup sabretmesi gereken alttan alması gereken bir hiçim...

Merhaba daha önce yazmışmuydın bilmiyorum bakmadım da.Canım cok dolmuşsun anlıyorum ama yanı bılmedığım için belkı tek neden cocuk olmaması mı?
Eger farklı nedenlr varsa mutsuz husursuz bır ev ve sen kinle dolmuşsun.Bebek düşünme su an için.Gercekten cok üzüldüm.

Durumuna gerçekten çok üzülüyorum Aeroplain :(

Önceki konularında da söyledim, eşinden cesaret almasalar ne kayınvaliden,
ne de eltin sana bir şey diyebilir...

İyi degilsin sen :( Depresyonda olabilecegini de söylemiştim.
Umarım doktora gitmişsindir...

Eşinle birbirinize şiddet uygulamanız da affedilecek bir şey degil :(

Ne diyeceğimi bilemedim aeroplain :26:
Çok üzüldüm bu konunu da okuyunca :26:
Öteki konunu da okudum.Ama yanlış yönlendirmek istemediğimden yazmadım.
Kararım ev alman yönünde idi...
Evde huzuru olan sorunları olmayan biri tüp bebek mi ev mi dese yanıtım tüp bebek olurdu.
Ama senin ne huzurun var ne de mutluluğun.
Sağlıklı da düşünemiyorsun.
Evvela eve ihtiyacın var huzurlu sakin dingin olman gerek çünkü çocuk olması için.
Stresliyken tüp bebek tutmayabilir diyecektim ama diyemedim diğer konunda.
Şimdi bu konunu okuyunca hala ev diyorum...
Bu konuyu açmana neden bu ikisinden biri sanırım.
Lütfen yıpratma kendini.
Eşinin sana vurmasına çok ama çok kızdım :47:

canım sakin ol kendini bu kadar helak etme tam sana özelden mesaj atacaktım tüp bebek fiyat ve merkeziyle ilgili şaşırdım görünce seni anlıyorum bu sürece girmekte insanın psikolojisini bozuyor ne olur rahatlamaya çalış en azından camını aç havayı içine çek rahatla lütfen

bence akli dengesi yerinde değil... dediği gibi tedavi olması lazım.. içime bir şey kaçtı mı demiş... bebegi de döver bu..

arkadaşım bir an önce tedavi ol durumun hiç iyi değil. bebek falan da düşünme. gerekirse de ayrıl. hiçbir şey senin sağlığından önemli değil.

yani pek inanmam ama karı koca arasını bozmak için bazı şeyler yapılıyor belki dicem acaba ondan mı... ne bilim yaa moralim bozuldu valla...

belki kendine okursan dua falan geçer bunalımın..

Son düzenleme:
Bence akli dengesi gayet yerinde:).Sadece sorunlardan dolmuş bunalmış.Biraz boşalmaya,rahatlamaya ihtiyacı var okadar.

tartışma konun tedaviden dolayı mı çıktı? kendine böyle eziyet etme bu stresle zaten hiç bi konuda güzel sonuççlar alamazsın topla kendini

Canim daha onceki konunuda okumustum ve ne tavsiye edecegimden emin olamadim
Simdi olanlari anlatinca anliyorumki belkide bebekten once huzurunuzun yerinde olmasi ve mutlulugunuz daha onemli
Belkide olmamasinin bir sebebi vardir birde bu yonden dusun. Bazi seyleri oturtmaya calisin bence tedaviden once
benim bir tanidigim var 6 sene evliydi doktor kesinlikle cocugunuz olmaz dedi, zaten daha sonrada esinin siddet ve alkol huyunu gormeye basladi dayandi ama sonunda bitti..
Yakin zamanda yeniden evlendi ve 2. ayinda hamile oldugunu ogrendik hemde dogal yolla..
Sorunun esinde oldugunu yazmissin diger topikte, sonucunda sen fesat birisi olsan esine ve kayinvalidene bu durumu yuzlerine vurabilirsin, sen bide ustune laf ve hakaretler yiyorsun..
Bu kadinlarin cektigi cilemi yaa gercekten canim Allah yardimcin olsun..

bence akli dengesi yerinde değil... dediği gibi tedavi olması lazım.. içime bir şey kaçtı mı demiş... bebegi de döver bu..
az önce yazdığım yorumu geri sildim banlanmamak adına, bu nasıl bi uslup nasıl bi yorum anlamak mümkün değil bide zavallı yazmış asıl zavallı sensin söylenecek çok şey varda seni yüzünden ban yemeye değmez

Son düzenleme:
ne biliyim yaa kocasına da vurmuş yani ikisi de birbirine... kaynanasını da eline verseler öldürecek...ondan dedim çok nefret dolmuş bebekli olunca daha kötü olabilir..

durumun nekadarda bana benzıyor neyseki benım tüp bebeğe gerek olmadan bır bebeğim oldu ama kvdem dahada seviyesizleşti duymadığım hiç bir hakaret kalmadı benımde annem babam yok bunu bıle bana hakaret olarak söyledı yetimsin işte allah senı zaten cezalandırmış daha ne snaıyorsun kendını diyebildi insana anne baba en çok evlenınce lazım oluyormuş yoksa hiç bir değerin yok istedikleri gibi hakaret ederler ezerler bence bukadar mutsuz bır evliliğe bır bebek düşünme ben hep bebeğim olsun ıstedım 8 yıl boyunca şimdi oldu hamdolsun ama bu seferde bu ınsanların arasında nasıl buyutucem bencıllıkmı yaptım ben dıye düşünüyorum eşinin senı bundan sonradan koruyabıleceğine ınanmıyorum kendımden bılıyorum koruyacak adam en başında korur yanı biraz sakinleş inşallah doğru bir karara varırsın

ne biliyim yaa kocasına da vurmuş yani ikisi de birbirine... kaynanasını da eline verseler öldürecek...ondan dedim çok nefret dolmuş bebekli olunca daha kötü olabilir..
evet bunları yaşamış ama NEDEN bunu düşünmek lazım arkadaş daha bi kaç saat öncesine kadar tüp bebek merkezi araştırıyordu şimdi bu halde bebek sahibi olamamak ta belli başlı stres nedeni(kendimden biliyorum)

Back
X