Tüp bebek denemelerinizde başarısızlık nedenlerinizi konuşabilirmiyiz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi NSU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tüp bebek denemelerinizde başarısızlık nedenlerinizi konuşabilirmiyiz?

mrb canım soruna cevap vermek istedim benim başarısızlık sebebim olarak yumurta kalitesi düşük dendi o sebeb gösterildi fakat şöyle bi çelişki yarattıbende madem o kadar kötüde bu yumurtalar kendi ortamına bırakıldıklarınnda kendilerinin işleme soktukları yumurta sayısından bile fazla embriyo elde ediliyordu ve hamile kaldım tabii sonu hüsran düştü bebeğim şimdi fulyada tedavim başlayacak ve salı günü orada olmam söylendi heyecanla bekliyorum o günü bakalım hayırlısı ayrıca bence merkezde çok önemli özellille embriyolok benim 2. tedavimde embriyolok hatası yüzünden bütün yumurtalarım yok olmuştu asiti fazla koymuş ve yanmışlardı çok üzülmüştüm o vakit o günler geride kaldı ve 4.tedavim için hazırım hakkımızda hayırlısı artık.

Teşekkür ederim canım cevap yazdığın için benimde 2. denemem ve malesef negatif.Banada embriyo beklenenden az gelişti bu yüzden 5.güne kadar bekletmedik 3. günde yerleştirdik dediler.Benimde anlamadığım madem beklenenden kötüde neden insanı umutlandırıyolar.Bana embriyo kalitesinin kötü olduğunu negatif sonuçtan sonra söylediler.Benimde ilk denemem medikal parkda yapıldı.Doktorum kanal d deki aytuğ beydi.Ama hiç ekrandaki gibi ilgili biri değil resmen ticarete dökmüşler.Şu an konyada olmam sebebiyle 2.DENEMEYİ kızılayda yaptık.Sonuç negatif ama doktorum çok ilgilendi.Kısmet bakalım umarım bir gün muradımıza ereriz bizde.Her deneme bizleri çok yoruyor ama.

cok yazikverecek olan Allah tabi ki,amaa..doktorlarin beceriksizligi yada ilgisizligi ve vurdumduymazligi sansimizi azaltiyor.nasil bir vicdan var ki sansi az oldugunu bile bile,hemde hastaya söylemeden transfer karari verebiliyorlar.Allah bildigi gibi yapsin o insanciklari.hem maddi ,hem bedeni, hem manevi yipratiyor doktor hatalari bizi.cok yazik.üzüldüm.
benim de basimdan gecti nerdeyse aynisi
insaallah bu denemende basarirsin Allahin izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…