hiç beklemiyodum. eşimde ben de şok olduk adetim geçti bişey yoktur diye test bile yapmaya gitmedim. 9.günde evde yaptık testi. kıpkırmızı bir çizgi belirdi. eşimin değerleri düşüktü morfolojide yoktu. meryem suresini okuyun. çok dua edin arkadaşlar bana da dua edin kucağıma alayım inşllh.
hiç beklemiyodum. eşimde ben de şok olduk adetim geçti bişey yoktur diye test bile yapmaya gitmedim. 9.günde evde yaptık testi. kıpkırmızı bir çizgi belirdi. eşimin değerleri düşüktü morfolojide yoktu. meryem suresini okuyun. çok dua edin arkadaşlar bana da dua edin kucağıma alayım inşllh.
insallah Rabbim sagsalim kucagina almayida nasip eder canim cok güzel birsey Rabbim ol dedikten sonra her cesit olur zaten bizimde sorunumuz ayni 4yildir bekliyoruz iste banada dua etmeyi unutma canim sakincasi yoksa sperm degerleriniz nasildi cevaplarsan sevinirim..
6-7 milyondu sayı. ilaçları içince daha da düşüyordu. morfoloji de 0 ya da 1 oluyodu. ilacı da bırakmıştık. çörek otunu bal ile karıştırıp 1 ay yedim faydası olmuştur belki. sana allah bebeğini versin inşllh dua ediyorum herkese
Maaşallah subhanallah canım
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
Dua et bizler içinde bizim değerlerimizde seninkine çok yakın
ayyy süper haber Allah kucağına almayıda nasip etsin.bak bizi haberdar et tamam mı ? kan testi yaptınız mı :)) çok sevindim.biz yapmaya korkuyoruz maşallah cesaretlisiniz
kan testini 9. gününnde yapmıştık 11800 çıkmıştı doktor bidaha istemedi. 11 haftadayım. inşallah kucağıma da alırım..hepinize dua ediyorum allah isteyen herkese versin. bol dua edin meryem suresini okuyun derim.
kan testini 9. gününnde yapmıştık 11800 çıkmıştı doktor bidaha istemedi. 11 haftadayım. inşallah kucağıma da alırım..hepinize dua ediyorum allah isteyen herkese versin. bol dua edin meryem suresini okuyun derim.