Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ,Arkadaşlar ablam için doktor araştırıyorduk karşımıza Aret Kamar diye bir doktor çıktı giden var mı ya da bilgisi olan
Ben sormak isterim :) Kendisi yeni tedavilere, ilaçlara vs açık bir doktor mudur yoksa klasik tedavi mi daha çok uygular? Çok sayıda negatif transferden sonra artık hep aynı şeyleri denemeyi hiç istemiyorum daMerhaba ,
Ben kendisinde tedavi görüyorum.
Sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olayım.
Yani bende yeni başladım tedaviyeBen sormak isterim :) Kendisi yeni tedavilere, ilaçlara vs açık bir doktor mudur yoksa klasik tedavi mi daha çok uygular? Çok sayıda negatif transferden sonra artık hep aynı şeyleri denemeyi hiç istemiyorum da
Çok iyi olur eşinde sperm yok siz ne tedavisi görüyorsunuz ve toplam ücreti nedirMerhaba ,
Benim tüplerim kapalıÇok iyi olur eşinde sperm yok siz ne tedavisi görüyorsunuz ve toplam ücreti nedir
NUMARANIZI ATABİLİR MİSİNİZ ÖZELDEN SÜREÇ HAKKINDA YARDIMINIZI İSTİYORUM TEŞEKKÜRLER.Merhaba ,
merhaba , ben bahçecis de 11 temmuz 2022 de opu yaptırdım 4 yumurta toplandı, 2 si döllendi ancak 5.güne ulaşmadı.Merhaba ,
İlk muayene olduğunuz zaman bir vitamin veriyor.merhaba , ben bahçecis de 11 temmuz 2022 de opu yaptırdım 4 yumurta toplandı, 2 si döllendi ancak 5.güne ulaşmadı.
şimdi Aret Bey ile dvm etmek istiyorum ,randevu aldım yaşım 45. ne önerirsiniz ?
Merhaba bildigim kadariyla yaş çok olunca ve yumurta sayi az olunca 5 gune kadar beklemiyorlar. 3 gun hatta 2 gun transferi bile yapiliyor. 5 gune laboratuarda ulaşamayan embriyolar anne karninda ulaşa bilirmerhaba , ben bahçecis de 11 temmuz 2022 de opu yaptırdım 4 yumurta toplandı, 2 si döllendi ancak 5.güne ulaşmadı.
şimdi Aret Bey ile dvm etmek istiyorum ,randevu aldım yaşım 45. ne önerirsiniz ?