Tüp bebek deneyenler

Gzde11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
5
51
8
29
Arkadaşlar ablam için doktor araştırıyorduk karşımıza Aret Kamar diye bir doktor çıktı giden var mı ya da bilgisi olan

Merhaba ,

Ben kendisinde tedavi görüyorum.
Sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olayım.
Ben sormak isterim :) Kendisi yeni tedavilere, ilaçlara vs açık bir doktor mudur yoksa klasik tedavi mi daha çok uygular? Çok sayıda negatif transferden sonra artık hep aynı şeyleri denemeyi hiç istemiyorum da

Ben sormak isterim :) Kendisi yeni tedavilere, ilaçlara vs açık bir doktor mudur yoksa klasik tedavi mi daha çok uygular? Çok sayıda negatif transferden sonra artık hep aynı şeyleri denemeyi hiç istemiyorum da
Yani bende yeni başladım tedaviye
Başka merkezlerde 3 kez iğne ile yumurta geliştirme oldu
yaşıma göre 10-12 yumurta toplanıyordu
ama kalitesiz oluyordu
ve hep 2 tane embriyo oluşurdu.
bu sefer aret hocada iğne kullanmadan tedavi gördüm.
3 tane embriyo donduruldu.
35 yaş üzeri hastalarında iğne kullanmıyor yumurta kalitesi düşmesin diye.
sizin tedavide sıkıntınız yok anladığım kadarıyla.
Kendi konunuza da yazmıştım ngs ile denemeniz lazım.
pgt den daha detaylı ngs.
Tüp bebek tedavisinde sıkıntı yok sağlıklı embriyoyu bulmanız gerekiyor.

Çok iyi olur eşinde sperm yok siz ne tedavisi görüyorsunuz ve toplam ücreti nedir
Benim tüplerim kapalı
O yüzden tüp bebekle uğraşıyorum 4 yıldır
Ben iğnesiz hapla tedavi gördüm. 20 bin tuttu.
Tabi iğneli tedavi olsaydı daha farklı olurdu

Merhaba ,

Ben kendisinde tedavi görüyorum.
Sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olayım.
merhaba , ben bahçecis de 11 temmuz 2022 de opu yaptırdım 4 yumurta toplandı, 2 si döllendi ancak 5.güne ulaşmadı.
şimdi Aret Bey ile dvm etmek istiyorum ,randevu aldım yaşım 45. ne önerirsiniz ?

merhaba , ben bahçecis de 11 temmuz 2022 de opu yaptırdım 4 yumurta toplandı, 2 si döllendi ancak 5.güne ulaşmadı.
şimdi Aret Bey ile dvm etmek istiyorum ,randevu aldım yaşım 45. ne önerirsiniz ?
İlk muayene olduğunuz zaman bir vitamin veriyor.
Ben iğne kullanmadım tedavi süresinde.
Yumurtaları klomenle büyüttü.
2 kere toplama yaptırdım.
İlk toplamada 4 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi ve donduruldu.
İkinci toplamada 5 yumurta toplandı ve yine 3 tanesi döllendi donduruldu.
Yoğun bir yer ama ekip iyi.
Doktor zaten sizi yönlendirir gittiğinizde.

Merhaba bildigim kadariyla yaş çok olunca ve yumurta sayi az olunca 5 gune kadar beklemiyorlar. 3 gun hatta 2 gun transferi bile yapiliyor. 5 gune laboratuarda ulaşamayan embriyolar anne karninda ulaşa bilir

Aret Kamar da mı yoksa tüm tüp bebek merkezlerinde mi ? Bahçeci de 5.güne gittiler çünkü. 3.gün çok kaliteli dedikleri embriyo, 5.gün gerideb geliyor dediler.

Back
X