• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek deneyimi başarılı olanlar lütfen yardım!!!

Insallahh canim insallahh.bol bol dua edelim.transfer sirasinda ayetel kursiyi okumustum ben tutmustu o deneme.haberleselim canim.bu arada izmitin neresinde oturuyosun
gölcük canım.. tabikide duanın önemi çok büyük :) sen şehirdışındaydın dğlmi?

malesef hamılelıgımın 5. haftasında gece saat 3 te durduk yere düşük yaptım :(

acaba rahim filmi çektirdiğimden dolayı mı gecikti..
Allah büyük ne mucize hamilelikler oluyo duydugumuz.rahim filminden ötürü zannetmem adet olmamanı.tüplerin neden yok canim senin?dış gebelik mi gecirdin de alindi?ayrica senin baya gecikti bence bi test yap derim.ben olsam coktaaan yapmistim.benimde bugun adet gunum ben bugun olmassam crsmb test yaparim diye aklimdan geciriyodum.sen iyi dayaniyosun;)yap yap test yap sen:)

Allah büyük ne mucize hamilelikler oluyo duydugumuz.rahim filminden ötürü zannetmem adet olmamanı.tüplerin neden yok canim senin?dış gebelik mi gecirdin de alindi?ayrica senin baya gecikti bence bi test yap derim.ben olsam coktaaan yapmistim.benimde bugun adet gunum ben bugun olmassam crsmb test yaparim diye aklimdan geciriyodum.sen iyi dayaniyosun:KK66:yap yap test yap sen:)
canım hamile olmam imkansızzzz ama gerçekten şok oluyorum neden adet olmadım strese yapmadım.. Allahın hikmeti tabi kide olur mu olurda resmen beyaz akıntım devam edior koyulaşırdı ne biliyim bekliyorum bakalım.. ben ikiz bebeklere hamile kaldım ama bir tanesi sol tüpte bir tanesi sağ tüpte tıkalı kaldı ve alınmak zorunda kaldı.. doktorum ilk defa böle bişey yaşadığını sölemişiti çok şaşırmştı. buda allahın imtihanı işte canım. ama inan tüplerm olmasa hamıleym derdm suan ya. hatta araştırdım tüpler olmadan hamıle olunablıomu die. bişey bulamadm

canım hamile olmam imkansızzzz ama gerçekten şok oluyorum neden adet olmadım strese yapmadım.. Allahın hikmeti tabi kide olur mu olurda resmen beyaz akıntım devam edior koyulaşırdı ne biliyim bekliyorum bakalım.. ben ikiz bebeklere hamile kaldım ama bir tanesi sol tüpte bir tanesi sağ tüpte tıkalı kaldı ve alınmak zorunda kaldı.. doktorum ilk defa böle bişey yaşadığını sölemişiti çok şaşırmştı. buda allahın imtihanı işte canım. ama inan tüplerm olmasa hamıleym derdm suan ya. hatta araştırdım tüpler olmadan hamıle olunablıomu die. bişey bulamadm
Nasip canim Allah büyük.insallah mucizen seninledir.ben bugün adet oldum.randevumu aldim yarin geliyorum oraya.sen benden once basliyodun ben öne gectim:)

Nasip canim Allah büyük.insallah mucizen seninledir.ben bugün adet oldum.randevumu aldim yarin geliyorum oraya.sen benden once basliyodun ben öne gectim:)
ayynen canım yaaa hayırlısı olsun bakalım.. bugun aldın yrn mı gidiceksin. haberdar et

Evet kızlar bende yazıp sizinle paylaşmak istiyorum.Ben 38 yaşındayım ve bu 2. denemem.Umut tüp bebekte geçen cuma 3 tane embriyo yerleştirildi.Aradan 6 gün geçti.Ve şimdi karınımda sanki arada bir iğne batması gibi sancılar,arada bir bel ağrısı ve el ayak yanması çok yaşıyorum.Bazen olumlu bazen olumsuz düşünüyorum.Her dakika kendime bebişime kavuşcam diye dua ediyorum. Bu yaşadıklarım nedir sizce?Bu duyguları yaşayanların öğütlerine ihtiyacım var:))

ben hala adet olmadım deliricem offf moralim bozuldu acaba neden oldu ki böyle ya. eray beyi arayıp sorsammı
bugun kacinci gunun.son adet tarihinden itibaren yani.benim gecen ay erken olmustu iki hafta.sordum eray hocaya 21gun ile 35gun arasini normal kabul ediyoruz dedi.35.gunu gecince sor istersen yada sen bilirsin yanlis yonlendirmek istemem.ara muayenehaneyi sekreteri de bilgi veriyo cogu konuda.bilgisi yoksa da sorunu not ediyo.soruyo hocaya sonra geri donus yapiyo.var dimi muayenehanenin numarasi yoksa ozelden atayim canim.sor bi belki cagirir bi bakayim der belki

Evet kızlar bende yazıp sizinle paylaşmak istiyorum.Ben 38 yaşındayım ve bu 2. denemem.Umut tüp bebekte geçen cuma 3 tane embriyo yerleştirildi.Aradan 6 gün geçti.Ve şimdi karınımda sanki arada bir iğne batması gibi sancılar,arada bir bel ağrısı ve el ayak yanması çok yaşıyorum.Bazen olumlu bazen olumsuz düşünüyorum.Her dakika kendime bebişime kavuşcam diye dua ediyorum. Bu yaşadıklarım nedir sizce?Bu duyguları yaşayanların öğütlerine ihtiyacım var:))
Hayirli olsun canim transferin.benim bir olumlu bir olumsuz iki denemem oldu.ilkinde tutmayanda 12gun boyunca hiccc bir belirti yoktu.tutmadi zaten.ikincisinde ilk 8gun gene bi belirti yoktu.yani ben var zannediyodum.kasigimda pit pit atma var diyodum ki o hep varmis zaten.bebek gitti kurtaj oldum hala var yani pıt pıtım:)ben onu olumlu bisey zannediyodum ama degilmis.neyse transferin 8.gününe kadar ben pıt pıtımla mutluyken o aksam adet agrisi girdi kasiklarima.kendi kendime dedim tutmamis olsa bile adetime daha bir hafta var ve ilaclardan oturude gec adet olurum bu adet sancisi erkenden girdigine gore tuttu galiba dedim.hissettim yani.8.gunden sonra sadece aksamlari o adet sancisi geldi.gunduz bisey yoktu.idrarim koyulasti ve agir bi kokusu vardi.sık idrara ciktim.goguslerimde hicc bir belirti yoktu.aklima gelenler bunlar canim.ama belirti arayip kendini dinleyip yorma stres yspma kendine.Allah ol der olur.bak benim oldu tuttu hamileyim derken bebegim gitti.nasip de hayirlisini iste.baska seylerle ugras.kitap oku mesela.benim sinav donemimdi mesela ders calismistim hep.rabbim yuzunu guldursun hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..insallahhh seninledir bebislerin:))

bugun kacinci gunun.son adet tarihinden itibaren yani.benim gecen ay erken olmustu iki hafta.sordum eray hocaya 21gun ile 35gun arasini normal kabul ediyoruz dedi.35.gunu gecince sor istersen yada sen bilirsin yanlis yonlendirmek istemem.ara muayenehaneyi sekreteri de bilgi veriyo cogu konuda.bilgisi yoksa da sorunu not ediyo.soruyo hocaya sonra geri donus yapiyo.var dimi muayenehanenin numarasi yoksa ozelden atayim canim.sor bi belki cagirir bi bakayim der belki
bgn 37 günüm canm. şoktayım ya of moralim bozuldu :( muayenehanenin cep teli var yani kadını arıyorum iletişime geçmek için. sende mi öyle? napsam ki

Back
X