adayadayı merhaba...aynı yerde tedavi olmuşuz...sevindim, belki güzel paylaşımlarımız olur....sana birkaç soru sormak isterim...benim burdaki doktor biraz özensiz gibi geldi bana, gebelik kesesi göründü fakat hiç bir test uygulamadı sadece ultrasondan bakıyor...sen neler yaptın şimdiye kadar...bir de merkezden ilaçlarımızı 10. haftaya kadar kullanmamız gerektiğini söylemişlerdi...çok aradığım için artık utanıyorum...acaba transferden sonra 10. hafta mı yoksa sat dan sonra 10. hafta mı??? bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim...şimdiden çok teşekkürler...sevgiler[/QUOTE]
pilar seninde hayırlı olsun hamişliğin. demekki aynı dönemlerde klinikteymişiz. ben geçen çarşamba ultrasonda keseyi gördüm, sonra dr. bu hafta için gün verdi kalp atışları için. gerçi klinikte tedaviye başlamadan tahliller yapılmıştı ama benim dr. tekrar istedi. kan ve idrar tahlili yaptırdım. yarında nasipse götüreceğim dr.a. canım ilaçları hamişliğin 10. haftası tamamlanana kadar kullanacağız. ben progestan, estrafem, elevit ve bebk aspirini kullanıyorum. sende değişik olan var mı? sevgiyle kal...
pilar seninde hayırlı olsun hamişliğin. demekki aynı dönemlerde klinikteymişiz. ben geçen çarşamba ultrasonda keseyi gördüm, sonra dr. bu hafta için gün verdi kalp atışları için. gerçi klinikte tedaviye başlamadan tahliller yapılmıştı ama benim dr. tekrar istedi. kan ve idrar tahlili yaptırdım. yarında nasipse götüreceğim dr.a. canım ilaçları hamişliğin 10. haftası tamamlanana kadar kullanacağız. ben progestan, estrafem, elevit ve bebk aspirini kullanıyorum. sende değişik olan var mı? sevgiyle kal...