Herkese merhaba,ben de kendi deneyimimi paylaşmak ve sizlere biraz moral vermek istedim. Amh dusuklugu sebebiyle tup bebek tedavisine basladim. Dr um daha once baska arkadasimi da tedavi eden biriydi yani referansla gittik. İlkinde 7 yumurta toplandi ve 2 si dollendi,dondurduk. Araya covid asilari girdi. Sonrasinda bizim baska beklenmeyen durumlarimiz cikti bir sure daha erteledik. En sonunda embriyolar cozuldu ve 5. Gune giden 1 iyi kalite ebriyom transfer edildi. Sonuc negatifti :) ikincisinde hemen ertesi ay tedaviye basladik ve 9 yumurtadan 7 si dollendi 2 tane 5aa embriyo transferi yapildi. ( 35 yas ustu oldugum icin) bu sefer sonuc pozitif :) simdi benim size soylemek istedigim sey su; ilk transfer de de regl agrisi yasadim ikinci de de. İlkinde de hergün yatmadim ikincide de. Gunluk islerimi yaptim ciktim gezdim,yememe icmeme ekstra ozen gostermedim. Cunku ben hep olacak olan olur diye inandim. Ancak ilkinde test oncesinde olmayacagini hissettim . Esim de ayni seyi hissediyordu. İkincisinde de regl agrilarim vs cogalinca dedim ki yine aynisi olacak. Ama hic ilgisi yokmus. Dr um dayanamiyosan parol ic dedi. Yani dayanamayacak kadar agri ona gore normaldi :) hergun progestan igne oldum ve bende eklem agrisi titreme vs yapti cok agir geldi. Oturup kalkamadim yatamadim,hala devam ediyor ignelerim. Ve o igneler hic pozirif seyler dusunmeme izin vermiyordu o kadar etkiliyordu benim yasam konforumu. İki transferde de buraya girip saatlerce yazilanlari okudum. Acikcasi cogu zaman icim karardi. Herkes tecrubesini,korkularini paylasiyor evet ama bilincaltimiz ister istemez etkileniyor. Ben umutsuz ve husranla biten hikayeleri okudukca ruhum daraldi ve sonradan cok pisman oldum. Size tavsiyem su ki; kendinizi cok dinlemeyin. Her seyi iyi veya kotu bir belirti olarak gormeyin. Regl agrisinin iki katini yasadim ama megerse embriyom tutunmus. Erken idrar testi yapmayin . Ben yaptim negatif cikti :) lutfen banyo yapmaktan,gunluk ev islerinizi agir olmamak kaydiyla yapmaktan,yurumekten,tuvalete gitmekten,uzanmaktan egilmekten cekinmeyin. Emriyo siz uzaniyosunuz,ikiniyosunuz,yuruyosunuz diye dusecek birsey degil. Durumunuz hassastir ve Dr unuz aksini soylemisse tabiki o ayri. Buralara girip saatlerce benim gibi olumsuz hikayelerle kendinizi etkilemeyin. Akliniza takilani dr unuza sorun . Hepimiz karsiligini oduyoruz sonucta

sadece bunlari yazmak icin uye oldum. Hepinize saglikli tedaviler,guzel sonuclar dilerim.