• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek deneyip başarısız olanlar tekrar denemek için ne kadar beklediniz?

86elif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
11
1
86
39
Manisa
tüp bebek deneyip başarısız olanlar ikinciyi denemek için ne kadar beklediniz?ben en son dondurulmuşları denedim yine tutmadı çok üzgünüm.moralim sıfır.Tekrar denemek istiyorum eşim 1 yıl bekleyelim diyor.Zaman nasıl geçer ya:çok üzgünüm:

canım öncelikle rabbim sabrını arttırsın............ben netten doktorada sormuştum 3 ay geçmesi gerkli demişti.tıbben böyle.hormonların düzene girmesi için.

tüp bebek deneyip başarısız olanlar ikinciyi denemek için ne kadar beklediniz?ben en son dondurulmuşları denedim yine tutmadı çok üzgünüm.moralim sıfır.Tekrar denemek istiyorum eşim 1 yıl bekleyelim diyor.Zaman nasıl geçer ya:çok üzgünüm:

merhaba....bende iki kez yaptırdım.arada 3 ay dinlendim ve şimdi 6 ay ardan sonra üçüncüyü yaptırıcam.....canım bol şanslar.allah yardımcımız olsun......

bende 2 adet dönemi yeterli dotkordan duyduma görede ben 1 sene tam ara verdim ama gönüllü değil canım eşimle boşanmanın noktasına geldimiz için gecen tedaviden sonra epey zaman kaybettik

Normalde 2 veya 3 ay beklenmesi gerekiyor ama sen en son dondurulmuşlarla denediğin için bence o kadar bile beklemene gerek yok çünkü hormon ilaçları almamışsındır..Ben 2008 aralık ayında negatif sonuş alınca şubatta başlayacaktık ama merkez seçemediğim için zaman kaybettim ve nisanda yeniden başadık...

2008 kasımda ilk tüp bebeği denedim
2009 şubatta dondurulmuşları
2009 mayıs 2-ci tüp bebek tedavime başladım bu gün 3.cü iğnemi oldum

doktorum doç.dr bana ilkinden sonra 4-5 ay ara en doğrusu dedi şubattaki denemeden sonra bir kaç ay doğal siklusu bekleyelim dedi nisan ve mayıs doğal siklusum gerçekleşince hemen başladık
bu arada şubat adetim sonrası martta değil nisanda adet oldum mayısdada tam gününde gelince zaman kaybetmeden başladım

ilk önce vücudun normal saatine ritmine dönsün canım yani toparlansın ruhunuda dinlendir bedeninle beraber psikolojinide çünkü üst üste stresli bir tedavi güzel sonuçlar vermiyor zaten zamanı gelince çok daha pozitif olarak gidiyorsun merkeze ve daha rahat başlıyorsun tedavieeee

en kısa zamanda anne olman dileğiyle

Doktor 2 adet dönemi geçmesinin yeterli olduğunu söyledi. Üçüncü adetimde rahmim temizlenmişti, ancak doktor yurtdışına çıkacağı için tedaviye başlayamadık. ınşallah önümüzdeki ay... Durumun varsa hiç bekleme, derim. Çünkü zaman aleyhimize işliyor :((

Back
X