tüp bebek devlet destekli olarak nasıl yapılıyor?????

yesilcan86

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
3.150
4.444
333
39
merhaba arkadaşlar
ben 28 yaşındayım ve 7 yıldır veliyim. benim yumurtalarım gelişmiyor, iki aydır iğne ile geliştiriyoruz ama tutmuyor. doktorum bu ay son kez iğne tedavisi yapalım yine tutmazsa tüp bebek yaptır dedi ama maddiyata en sıkışık dönemdeyiz. dün haberlerde devlet tüp bebek şansını ikiden üçe çıkardı dediler. devlet ne kadara kadar karşılıyor. nasıl ve nereye başvuru yapcaz hiçbişey bilmiyorum. ne olur yardımcı olurmusunuz.

Allah inşallah seni de tez zamanda hayırlı evlat sahibi eder... Bulunduğun ildeki tüp bebek bölümü olan devlet hastanelerinden randevu al. Farklı uygulamaları ve istekleri olabiliyor. Tüp bebek ile ilgili yönetmeliği de okumanı tavsiye ederim.

canım istanbuldaysan en kolay zeynep kamil hastanesi (üsküdar) veriyor. bende o şekilde aldım ve daha uyguna geldi canım zorluyorlar ama bıkmadan usanmadan uğraş. allah sizlerede nasip etsin inşallah canım

canım istanbuldaysan en kolay zeynep kamil hastanesi (üsküdar) veriyor. bende o şekilde aldım ve daha uyguna geldi canım zorluyorlar ama bıkmadan usanmadan uğraş. allah sizlerede nasip etsin inşallah canım

maalesef tokattayım, son kez iğne tedavisi gördüm, doktorum bugün muayene etti yumurtaların çok güzel gelişmiş, hemde çift taraflı gelişmiş bi çuval yumurta var dedi. saat 3 de ovitrella çatlatma iğnesi vurundum bakalım inşallah tutarda tüp bebeğe kalmayız, dua edin benim için

inşallah olur canım sen pozitif ve olumlu düşün herşey Allahım nasip kısmet ettiyse olur. dua ederim tabiki canım benim ben hergün dua ediyorum herkes için allahım kimsenin elini boş bırakmasın. güzel haberlerini bekliyoruz.

amin inşallah Allah ım herkese nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…