Tüp Bebek Doktor Önerilerii

aydann40

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
30
8
6
Merhaba herkese,
İSTANBUL AVRUPA yakasında fazla beklemeden Tüp Bebek tedavisi yaptırabileceğim önerdiğiniz ve memnun kaldığınız hastane ve doktorlar var mıdır
Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

Merhaba herkese,
İSTANBUL AVRUPA yakasında fazla beklemeden Tüp Bebek tedavisi yaptırabileceğim önerdiğiniz ve memnun kaldığınız hastane ve doktorlar var mıdır
Ali osman koyuncuoğlu çok memnun kaldım asla para çıkarı yok tek amacı cocuk sahıbı edebilmek

Merhaba herkese,
ALİ Osman Koyuncuoğlu.muayenesi bahçelievlerde. pişmaz olmazsınız. diğer doktorlar zaman ve para kaybı

ALİ Osman Koyuncuoğlu.muayenesi bahçelievlerde. pişmaz olmazsınız. diğer doktorlar zaman ve para kaybı
canım merhaba ,
raporlu tup bebek yapıyormu kendısı acaba ?
birde işlemlerini hangi hastanede yapıyor yumurta toplama vs ?

Merhaba herkese,
Merhaba, ben Ağustos ayından beri Amerikan Hastanesi'ne gidiyorum, doktorum Ayşe Seyhan. Çok memnunum, tavsiye ederim. Ekip olarak da çok iyiler. Her aşamada ilgilendiler, bilgi verdiler, dikkatle takip ettiler.

Merhaba, ben Ağustos ayından beri Amerikan Hastanesi'ne gidiyorum, doktorum Ayşe Seyhan. Çok memnunum, tavsiye ederim. Ekip olarak da çok iyiler. Her aşamada ilgilendiler, bilgi verdiler, dikkatle takip ettiler.
toplamda ne kdar harcadınız?

toplamda ne kdar harcadınız?
Şu an Amerikan'da ilk tüp bebek denemesi için tedaviye gidiyoruz, 28bin TL ödedik. Buna muayeneler, kan tahlilleri, yumurta toplama, taze transfer ve takibi dahil. Embriyo dondurma, genetik test vs ekstra fiyatlaniyor. Bir de sigortanız hangisi bilemiyorum ama Koç Allianz'iniz varsa veya Koç holding içindeki şirketlerden birinde çalışıyorsanız üstüne %10 indirim yapıyorlar. Ilaclari ayrıca ödedik, bir de rahim filmini başka bir yerde çektirdik, spermiyogram, kromozom testlerini ekstra yaptırdık. Daha önce gittiğimiz merkeze göre fiyatlar daha az pahalı diyebilirim (daha uygun diyemiyorum, bu devirde çok zor gerçekten)

Back
X