Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Ben de 3 kere tüp bebek yaptırdım tutmadı vücudum dışarıdan gelen birşeyi kabul etmiyormuş geri atıyor. 3 ünüde özelde yaptırdım maddi manevi çok yordu. Bu sefer devlette denemeyi düşünüyorum.4 yıllık evliyim.3 yıldır istememize rağmen doğal yollardan çocuğumuz olmayınca tüp bebek hakkında fikir almaya karar verdik.Internetten araştırarak Pendik Medikal Parkta Doç.Dr Murat Bozkurt'a muayene olmaya karar verdik.Murat hocanın ilgisi,guleryuzu,sanki hastası değil de yakın arkadaşı gibi bizimle sıcak sohbeti,tüp bebek hakkında verdiği bilgiler tedaviye başlama kararimizi hızlandırdı.Tedaviye gonal-f 225 lik dozlarla başladık.10 gün devam ettik.Yumurtaların gerekli olgunluğa ulaşması sonucu çatlatma iğnesini oldum.Yumurta toplama işlemi gece saat 1'e denk geliyordu.Isteselerdi sonraki sabaha birakabilirlerdi,ama Murat hocam ve ekibi gece saat 1 de benim için hastane de hazırdı.Hastaneden biz ayrıldığımızda saat 4 e geliyordu.Geceyi büyük bir ozveriyle benim için orada geçirdiler.Sonuç olarak 19 yumurtam toplandı.17 tanesi uygun oldu ve dollendi.Bugün 6.gundeyiz ve 14 tane embriyo iyi durumda.7 tanesi 1.kaliteBurada çok güzel bir planlama olduğunu düşünüyorum.Ayarlanan ilac dozlari,tam zamanında yapılan yumurta toplama ve embriyolarin gelişimini sağlayan merkez.Şu an rahmi dinlendiriyoruz.Eminimki uygun zaman geldiğinde doktorumuz transferi gerçekleştirecek ve bizde hayırlısıyla bebek sahibi olacağız.Kafamda çok sorular vardı.Ama ılk görüşmeye gittiğimizde bunların hepsi cevap buldu.Ve şimdiye kadar aldığımız sonuçlar çok güzel.Pendik Medikal Park Doç.Dr.Murat Bozkurt hocama çok teşekkür ederim
Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırizİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Ben de 3 kere tüp bebek yaptırdım tutmadı vücudum dışarıdan gelen birşeyi kabul etmiyormuş geri atıyor. 3 ünüde özelde yaptırdım maddi manevi çok yordu. Bu sefer devlette denemeyi düşünüyorum.
Evet bende 1 kere gittim sadece çarşamba günü var ve onada randevu denk getirmek çok zor. Seyit beyde tüp bebek yaptıran arkadaşlar görüşlerini yazsalar keşke fikir edinmiş oluruz. _Ben bir kez Seyit beyde muayene oldum ilgili güler yüzlü bir insan.ama gatada sadece Çarşamba günleri muayene ediyormuş diğer günler özel muayenesinde oluyormuş
Ne yaptınız tedaviye başladınız mı.bende gatayi arastiriyorumdaEvet bende 1 kere gittim sadece çarşamba günü var ve onada randevu denk getirmek çok zor. Seyit beyde tüp bebek yaptıran arkadaşlar görüşlerini yazsalar keşke fikir edinmiş oluruz. _
Evet başladım ama öncelikle rahmimde yapışıklık olduğu için dün histereskopi yapıldı cnm Seyit temel hocada ilgili ve iyi bir insan ileri zamanlarda yine fikirlerimi yazarım inşallah ama şimdilik Bi sıkıntı yokNe yaptınız tedaviye başladınız mı.bende gatayi arastiriyorumda
Çok sevindim sizin adınıza.bende Seyit hocayı düşünüyorum tekrar yaptirirsam.randevu almak zor oluyor mu.transfere kendisi girecek mi bende de bir sürü soru varEvet başladım ama öncelikle rahmimde yapışıklık olduğu için dün histereskopi yapıldı cnm Seyit temel hocada ilgili ve iyi bir insan ileri zamanlarda yine fikirlerimi yazarım inşallah ama şimdilik Bi sıkıntı yok
Evet randevu işi biraz zor mhrs den alırken randevu açıldığında haber ver butonuna basarsanız randevusu açılınca mesaj geliyor size. Bende sordum kendisimi giriyor işlemlere die evet kendisi giriyormuş.Çok sevindim sizin adınıza.bende Seyit hocayı düşünüyorum tekrar yaptirirsam.randevu almak zor oluyor mu.transfere kendisi girecek mi bende de bir sürü soru var
Tamam çok sevindim teşekkür ederim bilginiz içinEvet randevu işi biraz zor mhrs den alırken randevu açıldığında haber ver butonuna basarsanız randevusu açılınca mesaj geliyor size. Bende sordum kendisimi giriyor işlemlere die evet kendisi giriyormuş.
Rica ederim Allahım gönlümüzün muradını hayırlıca versin inşallah cnmTamam çok sevindim teşekkür ederim bilginiz için
Hayirla sonuclanir insallah tedaviniz. Ne kadar odediniz ben de maddi acidan kendimi hazirlamam gerekiyorRica ederim Allahım gönlümüzün muradını hayırlıca versin inşallah cnm
Amin canım cümlemizinRica ederim Allahım gönlümüzün muradını hayırlıca versin inşallah cnm
Şuan daha başındayım yani şimdi histereskopi oldum tüp bebeğe rahim filmi çekinip ondan sonra başlıycam cnm. FİYAT öğrenince bilgi veririmHayirla sonuclanir insallah tedaviniz. Ne kadar odediniz ben de maddi acidan kendimi hazirlamam gerekiyor
Tesekkur ederimŞuan daha başındayım yani şimdi histereskopi oldum tüp bebeğe rahim filmi çekinip ondan sonra başlıycam cnm. FİYAT öğrenince bilgi veririm
Rica ederim.Tesekkur ederim