A aykumsal Annesi minik sıpasını bekliyor ;) Kayıtlı Üye 2 Kasım 2014 1.722 1.761 133 6 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aykumsal #1 Arkadaslar izmirde temmuzda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Tavsiye edeceğiniz doktor ve merkezler neresidir. Teşekkürler
Arkadaslar izmirde temmuzda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Tavsiye edeceğiniz doktor ve merkezler neresidir. Teşekkürler
A aykumsal Annesi minik sıpasını bekliyor ;) Kayıtlı Üye 2 Kasım 2014 1.722 1.761 133 6 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aykumsal #2 aykumsal .!.: Arkadaslar izmirde temmuzda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Tavsiye edeceğiniz doktor ve merkezler neresidir. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... İzmirde tüp bebek tedavisi olan yok mu
aykumsal .!.: Arkadaslar izmirde temmuzda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Tavsiye edeceğiniz doktor ve merkezler neresidir. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... İzmirde tüp bebek tedavisi olan yok mu
A aykumsal Annesi minik sıpasını bekliyor ;) Kayıtlı Üye 2 Kasım 2014 1.722 1.761 133 6 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aykumsal #3
S synulox Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2010 1.769 1.364 333 İzmir 6 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aykumsal #4 smyna canım tek denemede oldu funda hanım varrdı 6 yıl öcee
A aykumsal Annesi minik sıpasını bekliyor ;) Kayıtlı Üye 2 Kasım 2014 1.722 1.761 133 6 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aykumsal #5 synulox .!.: smyna canım tek denemede oldu funda hanım varrdı 6 yıl öcee Genişletmek için tıkla... Allah bağışlasın canım inşallah bende olumlu sonuç amirim. Bir embriyomu yoksa tek mi koydurdunuz siz
synulox .!.: smyna canım tek denemede oldu funda hanım varrdı 6 yıl öcee Genişletmek için tıkla... Allah bağışlasın canım inşallah bende olumlu sonuç amirim. Bir embriyomu yoksa tek mi koydurdunuz siz
S synulox Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2010 1.769 1.364 333 İzmir 6 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aykumsal #6 aykumsal .!.: Allah bağışlasın canım inşallah bende olumlu sonuç amirim. Bir embriyomu yoksa tek mi koydurdunuz siz Genişletmek için tıkla... iki tane sağlam emriyom oldu tek tuttuu sağ oll ALLAH isyen herkese nasip etsinn
aykumsal .!.: Allah bağışlasın canım inşallah bende olumlu sonuç amirim. Bir embriyomu yoksa tek mi koydurdunuz siz Genişletmek için tıkla... iki tane sağlam emriyom oldu tek tuttuu sağ oll ALLAH isyen herkese nasip etsinn
S synulox Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2010 1.769 1.364 333 İzmir 6 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aykumsal #7 synulox .!.: iki tane sağlam emriyom oldu tek tuttuu sağ oll ALLAH isyen herkese nasip etsinn Genişletmek için tıkla... nerede yaptırmayı düşünyorsun
synulox .!.: iki tane sağlam emriyom oldu tek tuttuu sağ oll ALLAH isyen herkese nasip etsinn Genişletmek için tıkla... nerede yaptırmayı düşünyorsun
A aykumsal Annesi minik sıpasını bekliyor ;) Kayıtlı Üye 2 Kasım 2014 1.722 1.761 133 6 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aykumsal #8 synulox .!.: nerede yaptırmayı düşünyorsun Genişletmek için tıkla... Symirna da yaptırayım diyorum ben de ama çok pahalı mıdır odası bilmiyorum
synulox .!.: nerede yaptırmayı düşünyorsun Genişletmek için tıkla... Symirna da yaptırayım diyorum ben de ama çok pahalı mıdır odası bilmiyorum
S synulox Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2010 1.769 1.364 333 İzmir 6 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aykumsal #9 fiatını bilemem canım ben 2008 de yaptırdım 3000 liraya tabi saklık güvencesinden de yararlanmıştım.. ben birde kislerden ameliyat olmuştum, bana indirim de yapmışlardıı o zaman koca dr du sorunun nedir mahsuru yoksa
fiatını bilemem canım ben 2008 de yaptırdım 3000 liraya tabi saklık güvencesinden de yararlanmıştım.. ben birde kislerden ameliyat olmuştum, bana indirim de yapmışlardıı o zaman koca dr du sorunun nedir mahsuru yoksa
A aykumsal Annesi minik sıpasını bekliyor ;) Kayıtlı Üye 2 Kasım 2014 1.722 1.761 133 6 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aykumsal #10 Eşimin sperm sayısı az ben de bir sıkıntı yok canım rapor çıkartsak maliyet düşer mi acaba
Kitap kokusu '4 yapraklı yonca' tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Eylül 2015 3.279 6.302 78 6 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aykumsal #11 Israel Aruh-irenbe tüp bebek merkezi Bir arkadaşım yaptırdı, 15 yıl, 6 tüp denemesi ve şimdi ikizler kucağında..
Israel Aruh-irenbe tüp bebek merkezi Bir arkadaşım yaptırdı, 15 yıl, 6 tüp denemesi ve şimdi ikizler kucağında..
A aykumsal Annesi minik sıpasını bekliyor ;) Kayıtlı Üye 2 Kasım 2014 1.722 1.761 133 6 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aykumsal #12 Ori gogo .!.: Israel Aruh-irenbe tüp bebek merkezi Bir arkadaşım yaptırdı, 15 yıl, 6 tüp denemesi ve şimdi ikizler kucağında.. Genişletmek için tıkla... Çok güzel ya inşallAllah bana ve isteyen herkesenasip eder. Masraflar ne kadardır acaba orda
Ori gogo .!.: Israel Aruh-irenbe tüp bebek merkezi Bir arkadaşım yaptırdı, 15 yıl, 6 tüp denemesi ve şimdi ikizler kucağında.. Genişletmek için tıkla... Çok güzel ya inşallAllah bana ve isteyen herkesenasip eder. Masraflar ne kadardır acaba orda
Kitap kokusu '4 yapraklı yonca' tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Eylül 2015 3.279 6.302 78 7 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aykumsal #13 aykumsal .!.: Çok güzel ya inşallAllah bana ve isteyen herkesenasip eder. Masraflar ne kadardır acaba orda Genişletmek için tıkla... Ah malesef o kadar bilgim yok.. Netten merkezin numarasını filan bulup konuşun bence daha sağlıklı olur. Umarım bulduğunuz doktor vesile olur, Allah sağlıklı hayırlı evlatlar verir, size ve tüm dileyenlere..
aykumsal .!.: Çok güzel ya inşallAllah bana ve isteyen herkesenasip eder. Masraflar ne kadardır acaba orda Genişletmek için tıkla... Ah malesef o kadar bilgim yok.. Netten merkezin numarasını filan bulup konuşun bence daha sağlıklı olur. Umarım bulduğunuz doktor vesile olur, Allah sağlıklı hayırlı evlatlar verir, size ve tüm dileyenlere..