- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Kızlar doktor Osman Develioğlu’nda tüp bebek tedavisi gören veya görmüş Kişiler var mı aramızda? Temmuz ayında ben de başlamayı düşünüyorum tüp bebeğe .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Osman beyde mi başladın canım? hayırlı olur inş, ben henüz gidemedim ama internetteki videolar çok aydınlatıcı geldiBen bugün başladım. İnşallah güzel sonuclar alirim. O kadar yere gittim en güvenilir bu geldi
Ben de henüz gitmedim canım Temmuz ayında anca gidebilirsem gidicem, inş gerek kalmaz ama başka doktorlara gidip daha da zaman ve para harcamak istemiyorum çok yoruldumBende Osman develioğlu nu düşünüyorum ama daha gitmedim
Sizin sorununuz neydi bana da bahseder misiniz tedavi süreci kan alma işleri muayenede mi nerde oluyoBen bugün başladım. İnşallah güzel sonuclar alirim. O kadar yere gittim en güvenilir bu geldi
Amh 0,38 çıktı. Muayene kan tahlili hepsini orada yaptiSizin sorununuz neydi bana da bahseder misiniz tedavi süreci kan alma işleri muayenede mi nerde oluyo
Hadi hayırlı olsun , inşallah tez vakitte güzel haberler almanız dileğiyle ,, bende aynı süreçlerdeyim Osman beyin muayne ücreti nedir ? tüp bebek fiyatına ne dedi daha çok yeni bahçeciyle görüştüm fiyat çok yüksekti her yer mi öyle diye merak ettim.Ben bugün başladım. İnşallah güzel sonuclar alirim. O kadar yere gittim en güvenilir bu geldi
Bahceciyle hemen hemen ayniHadi hayırlı olsun , inşallah tez vakitte güzel haberler almanız dileğiyle ,, bende aynı süreçlerdeyim Osman beyin muayne ücreti nedir ? tüp bebek fiyatına ne dedi daha çok yeni bahçeciyle görüştüm fiyat çok yüksekti her yer mi öyle diye merak ettim.
Hadi ya baya çokmuş peki neye karar verdiniz tüp bebeğe başlıyor musunuz?Bende yeni gittim Osman Beye 900 tl muayene ücreti ödedim
evet canım ben geçen ay yumurta toplatma işlemi ve transfer yaptırdım başka bir doktora ama kimyasal gebelik oluştu şimdi osman hoca 7 bin tl ye transfer edecek donmuş embriyolarımıHadi ya baya çokmuş peki neye karar verdiniz tüp bebeğe başlıyor musunuz?
Ay hadi inş sağlıkla gelsin bebeğiniz sizeevet canım ben geçen ay yumurta toplatma işlemi ve transfer yaptırdım başka bir doktora ama kimyasal gebelik oluştu şimdi osman hoca 7 bin tl ye transfer edecek donmuş embriyolarımı
Sağlıkla alın kucağınıza ücretler ve aşamalar nasıl ben çalışıyorum engel olur mu acaba iş bu duruma aşılama düşünüyorum olmazda tüp bebekBursa görünce yazmak istedim Soranüs tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ilk denememizde tuttu doktorum Ali Rıza Aydın 27 haftalığız ve hala kendisine devam ediyorum![]()
amin inşallah biz yıl sonunda başlamıştık 2021 fiyatlarından tedavi gördük o zaman herşey toplam 26 bin tutmuştu şuan ne kadar olmuştur bilgim yok kontroller sık oluyor bir 15 gün kadar 2 3 günde bir kontrollere gidiyorsunuzSağlıkla alın kucağınıza ücretler ve aşamalar nasıl ben çalışıyorum engel olur mu acaba iş bu duruma aşılama düşünüyorum olmazda tüp bebek