• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek doktoru

hafsaesma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
156
230
103
37
Merhaba aralıkta tüp bebek düşünüyoruz ama doktora karar veremedik Gürgan klinik mi yoksa memorial mi bu arada ben Kırıkkaledeyim

Merhaba aralıkta tüp bebek düşünüyoruz ama doktora karar veremedik Gürgan klinik mi yoksa memorial mi bu arada ben Kırıkkaledeyim
Canım ben memorial da tedaVi görüyorum. Formda şişli memorialda tüp bebem yaptıranlar topiği var oraya uğrarsan kafandaki soru işaretlerini yanıtlamanda yardımcı olabiliriz.

Ben de memırial yaptırdım tüp bebeğimi çok memnunum semra kahraman ve ekibi harika

Ben de memırial yaptırdım tüp bebeğimi çok memnunum semra kahraman ve ekibi harika
Bende ssemra karahraman a gidiyorum. İlki kimysal ile sonuçlandı şimdi dondurulmuşları denicez. Doğal takibe başladık. İnşallah bu sefer pozitifi görürüm.

Bende ssemra karahraman a gidiyorum. İlki kimysal ile sonuçlandı şimdi dondurulmuşları denicez. Doğal takibe başladık. İnşallah bu sefer pozitifi görürüm.
İnş görürsün güzel bir ekip ben çok memnun kalmıştım dogum yapalıda 25 gün oluyor inş emeklerin boşa gitmezallahım isteyen herkese versin

İnş görürsün güzel bir ekip ben çok memnun kalmıştım dogum yapalıda 25 gün oluyor inş emeklerin boşa gitmezallahım isteyen herkese versin
Ne güzel ilk denemede mi hamile kaldın? Allah sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin size. Darısı başımıza

Semra hanımı düşünüyorum bende ilk defa görüşmeye gideceğim. Rahim filmi istiyor mu tedavi öncesi acaba?

Back
X