Tüp bebek düşük riski

sorularcag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2025
2
0
1
30
Merhaba ben de 6+5 ve 6+4 ikizlere hamileyim. Üç kez kanama yaşadım ama bugün bacağımdan akarcasına oldu. Hemen hastaneye gittik doktor hala kanama alanım olduğunu söyledi. Düşük riski var. Zaten tüp bebek sürecimiz devam ediyor. İlaçlara fitillere devam ediyorum. Ne yapmalıyım nasıl dikkat etmeliyim bilmiyorum? Korkmalı mıyım?

İlaçları aksatmadan kullan ağır kaldırma çok fazla hareket etme ,işte çalışıyorsan rapor al genel olarak yat dinlen kalkma ,ve en en önemlisi kendini strese sokmamaya çalış tabiki zor ama malesef buda etkili ,şöyle düşün Allah ne isterse o olur sen gerekeni yap tevekkül et gerisi gelir .Rabbim şifa versin canım insaAllah bebislerini.saglikla.kucagina almak nasip olur,zor süreçler bende tüp Bebek hastasıyım anlıyorum

Zaten yerimden kalktığım yok hiç. Doktor iki bebekte rahim kasılmasının da fazla olduğunu söyledi. Umarım sağlıcakla kucaklarız

Benimde tüp bebek
3 ay kanama alanım vardı.
Sadece yatın. Doktorum bol su içmemi ve devamlı yatmamı söyledi
Çok zor biliyorum ama kanama alanı geçene kadar sabretmelisiniz
Moralinizi yüksek tutun bende ağır kanama yaşadım 2 gün hastanede kaldım ama geçiyor
Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…