tüp bebek düşük sonrasi beta hcg

aysemakar

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
199
93
13
37
11 marta düşük yaptim bera hcg ozaman 1174
1 hafta kanamam sürdü
daha sonra kesildi ama şu 3 4 gundur kahverengi lekenmelerim var ve akintim var beta hcg 8.21 cikti anlayamadim hala vucudum atamamiş sanirim kafam alak bulak oldu

niye kimse cvp vermiyor???
Canım kimyasal gebelik mi yoksa düşük mü yaptın? Değerin sıfırlanması gerek ama bu hemen olmayabilir tabi. Bir de bence doktora gitsen daha iyi olur. Parça falan varsa müdahale ederler. Allah korusun ilerde sıkıntı olur. İstersen iki gün bekle tekrar test yaptır sıfırlanmazsa ondan sonra doktora git. Geçmiş olsun canım.

Canım kimyasal gebelik mi yoksa düşük mü yaptın? Değerin sıfırlanması gerek ama bu hemen olmayabilir tabi. Bir de bence doktora gitsen daha iyi olur. Parça falan varsa müdahale ederler. Allah korusun ilerde sıkıntı olur. İstersen iki gün bekle tekrar test yaptır sıfırlanmazsa ondan sonra doktora git. Geçmiş olsun canım.
yok canim düsük yaptim keseyi gorduk gordugumuz gece dusuk yaptim doktor dusukten 15 gunr gittim hic bisey kalmamis temizlenmis demisti doktoruma yazdim oda sorub yok testi bi hafta snr tekrarla dedi esimlede ilskide bulunmustuk terettute kaldim

yok canim düsük yaptim keseyi gorduk gordugumuz gece dusuk yaptim doktor dusukten 15 gunr gittim hic bisey kalmamis temizlenmis demisti doktoruma yazdim oda sorub yok testi bi hafta snr tekrarla dedi esimlede ilskide bulunmustuk terettute kaldim
Yok canım endişelenme doktorun görürdü bişey olsa. Sen yine testi tekrar et düşer değerin muhtemelen.

Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim

Back
X