Ne yaptınız son durum neArkadaşlar merhaba opudan sonra embriyo oluşumu için zaman geçmiyor durdu sanki. Bu başlık altında birbirimize destek olup dertleşelim istedim. Bnm hikayemde eşim azospermiydi sperm sayısı 0 dı. Sonra tek tük sperm çıkışı oldu. Benim yumurtalarım iyi gözüküyordu sayı olarak 12 falandı. opu oldum 4 tane yumurtamın geliştiğini öğrendik. Tabi şok oldum. Eşim o gün sperm verdi tek tük çıktı 4 yumurtanın 4 ü de döllendi. Şimdi ise geçmek bilmeyen 5.günün 2.günündeyiz. Telefon geliyor elim ayağım birbirine karışıyor. Bizde durumlar böyle…
2 embriyo oluştu çok şükür 5.günNe yaptınız son durum ne
Mayıs sonu gibiTransfer ne zaman
Genetik temizdi sebep bulamadılar belki küçükken geçirdiği ateşli kabakulak olabilir demişti doktorEşiniz neye bağlı azospermi genetik temizmiydi
Olmadı 5.gün embriyosu tutunmadıHayırlısı olsun inşallah
Haziran transfer grubunu kuran sizdiniz, bize öncü olmuştunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.Olmadı 5.gün embriyosu tutunmad
Amin inşallahHaziran transfer grubunu kuran sizdiniz, bize öncü olmuştunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Umarım tez zamanda hayırlı ve sağlıklı gebelik haberi alırsınız
İnşallah önce şimdi eşim tedavi olacak. Ondan sonra denicez bakalımÜmidini hiç bi zaman yitirme bizim çok zor ihtimallerle oldu seninde olacak yeterki tevekkülü bırakma rabbim herkesin yardımcısı olsun
Sizin kaçıncı denemede olduOyl3 deneyin benim esimede oyle yaptık 1 yıla yakın süre ara verdik hatta tedavisi icin
Benim eşimde iğne ve ilaç tedavisi olacak. Hormonları yüksekmiş onları indirmeye çalışacak doktor3. Denemede bizimde ondada esim ilaç tedavisi arı sütü vs falan kullandı onların etkisi olduğunu dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?