- Emoji Skoru
- 224
- Puanlar
- 23
Daha aramadılar acaba 3. Gün mü arıyorlar bilemedim bekliyorumHaber var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha aramadılar acaba 3. Gün mü arıyorlar bilemedim bekliyorumHaber var mı?
Beni 1.2. Ve 6. Günlerde aradılaeDaha aramadılar acaba 3. Gün mü arıyorlar bilemedim bekliyorum
Ya ararlarsa 3. Gün dondurma imkanını da sormam lazım. Dr ilk görüşmelerde 5. Gün transferi yaparız demişti ama en azından birini 3.gün sağlama mı alsalar ya. Buna embriyologlar mı doktorlar mı karar veriyor acaba bize soruluyor muBeni 1.2. Ve 6. Günlerde aradılae
Valla bana sormadılar, benimki 4. Gün canlıydı hatta ama genetik test istediğim için sanırım 5i zorladılar, gidince soracağım.Ya ararlarsa 3. Gün dondurma imkanını da sormam lazım. Dr ilk görüşmelerde 5. Gün transferi yaparız demişti ama en azından birini 3.gün sağlama mı alsalar ya. Buna embriyologlar mı doktorlar mı karar veriyor acaba bize soruluyor mu
Sonra onun gelişimi durdu dediler kullanmadılarYa ararlarsa 3. Gün dondurma imkanını da sormam lazım. Dr ilk görüşmelerde 5. Gün transferi yaparız demişti ama en azından birini 3.gün sağlama mı alsalar ya. Buna embriyologlar mı doktorlar mı karar veriyor acaba bize soruluyor mu
Sonra onun gelişimi durdu dediler kullanmadılar
Keşke sorsalar ya sonra acaba mı demektense o riski almaya kendimiz karar versek en azından.Valla bana sormadılar, benimki 4. Gün canlıydı hatta ama genetik test istediğim için sanırım 5i zorladılar, gidince soracağım.
Yani bence de, gidince tamamen kullanılmax hale mi geldi noldu soracağım, ben belki tekrar bie opu yaparım ama ilaçla 85000 edecek ,bir tane daha çıksaydı keşke embriyo ama çıkmadı işte kısmet bunq şükürKeşke sorsalar ya sonra acaba mı demektense o riski almaya kendimiz karar versek en azından.
Evet canım çok şükürr bir tanen olsun o da bebiş olsun İnşallahYani bence de, gidince tamamen kullanılmax hale mi geldi noldu soracağım, ben belki tekrar bie opu yaparım ama ilaçla 85000 edecek ,bir tane daha çıksaydı keşke embriyo ama çıkmadı işte kısmet bunq şükür
İçinizi ferah tutun, benim ilk denemede tek embriyom oluştu, 5e gitti. Hiç belli olmuyor ne olacağı.Ay doktor aradı çok şükür kalan iki yumurta sağlıklı ilerliyormuş. 3. Gün dondurulma ihtimalini sordum. Hayır düşünmüyoruz ilk denemelerde önce 5.gün istiyoruz.
3. Günü olumsuz denemelerden sonra düşünüyoruz dedi de içime sinmedi 2 yumurtayla 5i ummak![]()
Ay maşallah çok sevindim sizin için bana da umut oldu tabiİçinizi ferah tutun, benim ilk denemede tek embriyom oluştu, 5e gitti. Hiç belli olmuyor ne olacağı.
Çok teşekkürlerAy maşallah çok sevindim sizin için bana da umut oldu tabiİnşallah transfer süreciniz başarılı olur
![]()
Kaç hücre olduğunu söylediler mi? Benim 2 taneydi biri daha yavaş 3 hücreydi 6 oldu dediler sonra onu kullanmadılar, 2 4 8 diye giden kaliteli embriyo oldu, cuma haber gelir büyük ihtimalle bekliyorum. Genetik teste gönderecek misiniz yaşınız kaç?Ay doktor aradı çok şükür kalan iki yumurta sağlıklı ilerliyormuş. 3. Gün dondurulma ihtimalini sordum. Hayır düşünmüyoruz ilk denemelerde önce 5.gün istiyoruz.
3. Günü olumsuz denemelerden sonra düşünüyoruz dedi de içime sinmedi 2 yumurtayla 5i ummak![]()
Ay bugün aramadılar daha ama şifremi bulup sisteme girebildim oraya işlemişler biri 7 hücreli biri 8 hücreli. Benm de 7 olan yavaşladı heralde ya umarım iki gün dah dayanırKaç hücre olduğunu söylediler mi? Benim 2 taneydi biri daha yavaş 3 hücreydi 6 oldu dediler sonra onu kullanmadılar, 2 4 8 diye giden kaliteli embriyo oldu, cuma haber gelir büyük ihtimalle bekliyorum. Genetik teste gönderecek misiniz yaşınız kaç?
Yaşımız 32 ilk deneme olunca çok düşünmedik genetik testi ama yine de detaylı fikir alıcam doktordan. Yollayın derse yollarım heralde kaç gün sürüyormuş gelmesi sonucun. Bir de size hiç riskten bahsettikler mi yani genetik örnek alınırken bozulma ihtimali olabiliyormuymuşKaç hücre olduğunu söylediler mi? Benim 2 taneydi biri daha yavaş 3 hücreydi 6 oldu dediler sonra onu kullanmadılar, 2 4 8 diye giden kaliteli embriyo oldu, cuma haber gelir büyük ihtimalle bekliyorum. Genetik teste gönderecek misiniz yaşınız kaç?
Bence kesinlikle yaptırın benim görüntüsü güzel olan emrbiyolarımdan 1 i mozaik geldi yüzde 80. Belki de onu transfer olacaktım göndemeseydik. Pgt yi ben tavsiye ediyorumYaşımız 32 ilk deneme olunca çok düşünmedik genetik testi ama yine de detaylı fikir alıcam doktordan. Yollayın derse yollarım heralde kaç gün sürüyormuş gelmesi sonucun. Bir de size hiç riskten bahsettikler mi yani genetik örnek alınırken bozulma ihtimali olabiliyormuymuş
merhaba hanımlar,
Tüp bebek sürecindeyim ve biraz kafam karıştı, tecrübesi olanlardan fikir almak istiyorum.
Bende 20 yumurta toplandı ve çok ciddi Ağrılarını da çektim . Bunlardan 6 tanesi embriyo oldu diye bilgi verilmişti. Embriyoların dondurulması bekleniyordu ama bugün aradıklarında sadece 1 tanesinin gelişimine devam ettiği söylendi.
6 embriyodan 1 tanesinin kalması sizce normal mi?
Benim için ilk deneyim olduğu için moralim biraz bozuldu, bu durumla karşılaşan oldu mu?
Her türlü yorumunuza çok ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim
Bana 10 gün dediler 6 oldu bekliyorum, 12000 tl ödedim, sanırım 3. Gün embriyosundan alınca riskli 5. Günde sprun olmuyor geneldeYaşımız 32 ilk deneme olunca çok düşünmedik genetik testi ama yine de detaylı fikir alıcam doktordan. Yollayın derse yollarım heralde kaç gün sürüyormuş gelmesi sonucun. Bir de size hiç riskten bahsettikler mi yani genetik örnek alınırken bozulma ihtimali olabiliyormuymuş