- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 40
- Konu Sahibi birbirey_02
10gun 11cıgun 12cıgun erkn geblık testı ypKızlar kaset değilde kağıt olan testten yaptım yarım saat sonra çok ama çok silik çizgi vardı yani zor gözüküyor sizce durum nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10gun 11cıgun 12cıgun erkn geblık testı ypKızlar kaset değilde kağıt olan testten yaptım yarım saat sonra çok ama çok silik çizgi vardı yani zor gözüküyor sizce durum nedir
EvetTransferden sonraki 8 günmü
Varsa da çok düşük değer belki de10gun 11cıgun 12cıgun erkn geblık testı yp
12 güne kadar korkma zaten kn verceksinBugün 6. Gun yaptım negatif pozitif ölümü açsana 10. Gün![]()
Yarın tekrar yap kuzum ilk idrsrla çıkan önemli olanKızlar kaset değilde kağıt olan testten yaptım yarım saat sonra çok ama çok silik çizgi vardı yani zor gözüküyor sizce durum nedir
Ama daha erken bence ya. Ben sana acele etme dedim dayansaydın keşke az dahaBugün dayanamayıp yaptım negatif cikti![]()
Öyle yapıcam bakalımYarın tekrar yap kuzum ilk idrsrla çıkan önemli olan
Garanti olsun diyorsan da kan ver 8. Gününmüş az çok belli olur gibiÖyle yapıcam bakalım
Bekleyeyim zaten bişey kalmadı şunun şurasındaGaranti olsun diyorsan da kan ver 8. Gününmüş az çok belli olur gibi
Kan testi mi idrar testi miKızlar günaydın bugün 8.günüm ve testim negatif çıktı![]()
İdrak testi yaptım canımKan testi mi idrar testi mi
İdrarda bir arkadaş negatif gördü koştu kan verdi kanda pozıtıf çıktı korkmayın o yüzdenİdrak testi yaptım canım
Dediğim gibi yarım saat sonra böyle çok silik bişey gördüm ama alaca bulaca en iyisi zamanında kan testi yaptırmakİdrarda bir arkadaş negatif gördü koştu kan verdi kanda pozıtıf çıktı korkmayın o yüzden
Ne zaman normalde test gününüzBekleyeyim zaten bişey kalmadı şunun şurasında
Ayın 12 sindeNe zaman normalde test gününüz
Evde test yaptınız mı3 gün kalmışdayanın azcık daha.
Benim de yarın![]()
Yok canım artık yapmıyorum daha öncekilerde ağzımın payını çok aldımEvde test yaptınız mı
Hakkımızda hayırlısı inşallahYok canım artık yapmıyorum daha öncekilerde ağzımın payını çok aldım![]()
Amin hepimiz içinHakkımızda hayırlısı inşallah