- 22 Eylül 2025
- 18
- 15
- 3
- 26
- Konu Sahibi papatyakokusu001
Günaydınlar 3. Gün embriyosu 2 tane 17 eylülde transfer oldum dün erken gebelik testi yaptım fotoğraf ekliyorum şimdi yorumlarınızı bekliyorum bu 5. Denemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok farklı bir duyguymuş Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bana nispet yaptılar kaç günlerdir ağladım çok şükür teşekkür ederimEğer güvenilir bir testse bence hamilesin canım inşaAllahçünkü bende 8.ci günde yapmıştım bundan daha silik çıkmıştı seninki daha net
Hayırlı olsun bende 18 eylülde 5. Gün embriyosu çift transfer olmuştum yarın bende yapacağım çok heyecanlıyım inşallah bende bu haberi alırım peki belirtiniz OldumuGünaydınlar 3. Gün embriyosu 2 tane 17 eylülde transfer oldum dün erken gebelik testi yaptım fotoğraf ekliyorum şimdi yorumlarınızı bekliyorum bu 5. Denemem
Ovitrelle yoksa hayırlı olsun canım Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsinGünaydınlar 3. Gün embriyosu 2 tane 17 eylülde transfer oldum dün erken gebelik testi yaptım fotoğraf ekliyorum şimdi yorumlarınızı bekliyorum bu 5. Denemem
Çok dua edicem size hiç belirtim yoktu ama 3-4 gündür kafamı yastığa koyunca uyuyordum. 1kere midem bulandı başka yok lekelenme falan da olmadı ama ben çok yatmadım siz bilirsiniz yine de hep dolandım evin içinde merdiven inip çıkmadım inşallah senden güzel haber alırım haber ver olur muHayırlı olsun bende 18 eylülde 5. Gün embriyosu çift transfer olmuştum yarın bende yapacağım çok heyecanlıyım inşallah bende bu haberi alırım peki belirtiniz Oldumu
Yok yok onu kullandım 3-4 ay sonra transfer yaptı doktorumOvitrelle yoksa hayırlı olsun canım Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin![]()
Göğüs hassasiyeti veya kasıklarda batma olmadımı veya bel ağrısıÇok dua edicem size hiç belirtim yoktu ama 3-4 gündür kafamı yastığa koyunca uyuyordum. 1kere midem bulandı başka yok lekelenme falan da olmadı ama ben çok yatmadım siz bilirsiniz yine de hep dolandım evin içinde merdiven inip çıkmadım inşallah senden güzel haber alırım haber ver olur mu
Çok hafif oldu kasıkta batma çok az bel ağrısı ama başka yoktuGöğüs hassasiyeti veya kasıklarda batma olmadımı veya bel ağrısıtabi veririm
Oohhhh ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYok yok onu kullandım 3-4 ay sonra transfer yaptı doktorum
belirtiler hemen baslamiyor benim 6.gun ve sonrasi basladi oda gaz karinda guruldama alt karinda batma ve ara ara bel agrisiydi gogus agrisida sonradan basladi hamile oldugumu ogrendikten sonraGöğüs hassasiyeti veya kasıklarda batma olmadımı veya bel ağrısıtabi veririm
İnşallah çok teşekkür ederimOohhhh ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Ah kıyamam yaa öyle insanları çıkar hayatından bu kadar hassas bir konu da böyle davranışlar sergilemek nistep yapmak insanlık dışı bişey. İnşaAllah pazartesi günü çok çok güzel haberler alırsın canım benimÇok farklı bir duyguymuş Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bana nispet yaptılar kaç günlerdir ağladım çok şükür teşekkür ederimdoktorum aradı gözümüz aydın dedi pazartesi kan verelim dedi
Merhaba transfer sonrası ovitrelle iğne vuruldunuz mu. Vurulmadıysanız iki gün sonra bir test daha verin. Renk bir tık daha koyuysa kimyasal gebelik de değildir ve hamilesinizdirGünaydınlar 3. Gün embriyosu 2 tane 17 eylülde transfer oldum dün erken gebelik testi yaptım fotoğraf ekliyorum şimdi yorumlarınızı bekliyorum bu 5. Denemem
Evet gayet belli ama en kesin sonuç kan olacaktır. Bende 2 erken gebelik 1 kaset yaptım ve hep çizgi çıkmasına rağmen kanda negatif olduğunu öğrendim. Inşallah tutmuşturGünaydınlar 3. Gün embriyosu 2 tane 17 eylülde transfer oldum dün erken gebelik testi yaptım fotoğraf ekliyorum şimdi yorumlarınızı bekliyorum bu 5. Denemem
Çok zoruma gitti çok ağladım hemen alt komşu yaptı diğer komşuyla bir beni görünce karnını tutuyordu bağıra bağıra. Seviyordu ya tabi ki sevicek ama bana özel yaptığını biliyorum eczaneden ilaç alırken oradaki kızla arkadaş olduk işte geldi hep bana son zamanlar huylandım bundan akşam 10 da geliyor 11de geliyor E gelene git diyemezsin habersiz geliyor derken kıl kaptım bu kız o nispet yapanı da tanıyor işte bebek görmeye oraya gitti bizim evlerden ses gidiyor birbirine eve girdiği gibi 5 dakika geçmeden o nispet yapan beni sordu nerden arkadaş oldunuz diye öteki de hemen şu ilacı kullanıyor şu doktora gidiyor hepsini döktü tabi karşılığını aldı benden çünkü hassas bir konu bu. Hayatımda asla yeri yok böylesi daha iyi ama güzel insanlara hasret kaldıkAh kıyamam yaa öyle insanları çıkar hayatından bu kadar hassas bir konu da böyle davranışlar sergilemek nistep yapmak insanlık dışı bişey. İnşaAllah pazartesi günü çok çok güzel haberler alırsın canım benim![]()
Çatlatma iğnesini yumurta toplamada vurdurduk hemen transfer yapmadı doktor 1 ay sonrası hem dinlen dedi hsg çekti polip varmış çizik attı rahimi hazırladı bu işlemden 2-3 ay sonra transfer oldum . Bu işlemi yaptırıp hamile kalan varmış doktor onun için 2 ay süre verdi öyle de olmayınca transfer oldum yumurta toplama da yalan söylemiyeyim Nisan veya mayıs gibi olduMerhaba transfer sonrası ovitrelle iğne vuruldunuz mu. Vurulmadıysanız iki gün sonra bir test daha verin. Renk bir tık daha koyuysa kimyasal gebelik de değildir ve hamilesinizdir