Kızlar merhaba 3 yıllık evliyim 28 yaşındayım 1.5 senedir bebeğimiz olmuyor pkoluyum İstanbul'da tüp bebeğe başlamadan önce fiyat ve merkez araştırmasi yapıyorum deneyimli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum
Kızlar merhaba 3 yıllık evliyim 28 yaşındayım 1.5 senedir bebeğimiz olmuyor pkoluyum İstanbul'da tüp bebeğe başlamadan önce fiyat ve merkez araştırmasi yapıyorum deneyimli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum
Merhaba. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi..Daha dün Fulya Bahçeciden fiyat aldım :) 7.750 +ilaçlar. İlaç maliyeti 1500-2.000 Tl
Aşağı yukarı heryerde yaklaşık aynı fiyatlar diye tahmin ediyorum. Ama iyi araştırmak lazım tabiki :))
Fiyatlar göreceğiniz tedavi ve merkeze gore değişir. Burada birçok merkez ve doktor ismi bulabilirsiniz. Bazi merkezler doktorlarla ücretsiz ön görüşme yaptiriyor. Bu sekilde randevu alıp hem doktorlarla görüşüp hem de tedavi seklinizle ilgili olarak fiyat alabilirsiniz.
Merhaba. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi..Daha dün Fulya Bahçeciden fiyat aldım :) 7.750 +ilaçlar. İlaç maliyeti 1500-2.000 Tl
Aşağı yukarı heryerde yaklaşık aynı fiyatlar diye tahmin ediyorum. Ama iyi araştırmak lazım tabiki :))
Merhaba arkadaşım. Medical park bahçelievler de sanırım şu an 6250 civarı üctet. Çok iyi bir ekip ben de orda tedavi gördüm. Şu an oğlum var. Özelden yazarsan detaylı bilgi de veririm.
Merhaba Fulya bahçecide tedavi görüyorum transferim oldu 7750 transfer ama ilaçlar 2000 le kalmıyor daha çok tuttu benim..ben 6750 den başladım 900 rahim dinlendirme+1500 embriyo dondurma ilaçlarda 2500 ü bulmuştur toplamda yaklaşık 13 bin harcadım
İstinye üniversitesi hastanesi Liv hospital
6500₺
Raporlu 4000₺
Benim transfer dün oldu :))
İlaçlar 700-800 kadar bişe tuttu sanırım
Orada histereskopi de oldum
Oda 2500₺
İstinye üniversitesi hastanesi Liv hospital
6500₺
Raporlu 4000₺
Benim transfer dün oldu :))
İlaçlar 700-800 kadar bişe tuttu sanırım
Orada histereskopi de oldum
Oda 2500₺
Liv hospitol bayaa pahalıdır imajı vardı bende, oysa diğerlerine göre uygunmuş :))
Çift embriyo transferi için de sorun yapmadılar di mi sana? Bazı dr lar pek yanaşmıyor çift transfere
Liv hospitol bayaa pahalıdır imajı vardı bende, oysa diğerlerine göre uygunmuş :))
Çift embriyo transferi için de sorun yapmadılar di mi sana? Bazı dr lar pek yanaşmıyor çift transfere
Üniversite ile beraber diye sanırım uygun hemde rapor geçiyor yani süper bence :)
Benim bu 3. transfer olduğu için bide genel değerlendirme ye göre öyle karar verildi. Kişiye göre karar veriyor Timur hoca.