Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba 3 yıllık evliyim 28 yaşındayım 1.5 senedir bebeğimiz olmuyor pkoluyum İstanbul'da tüp bebeğe başlamadan önce fiyat ve merkez araştırmasi yapıyorum deneyimli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum
Merhaba. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi..Daha dün Fulya Bahçeciden fiyat aldım :) 7.750 +ilaçlar. İlaç maliyeti 1500-2.000 Tl
Aşağı yukarı heryerde yaklaşık aynı fiyatlar diye tahmin ediyorum. Ama iyi araştırmak lazım tabiki :))
Aynen ya baya baya ucukfiyatlar baya uçuk yakeşke ilaçları sigorta bari karşılasa bende 6500+1500-2000 ilaçlar tutar dediler istinye üniversitesi liv hastanesinde
Kızlar merhaba 3 yıllık evliyim 28 yaşındayım 1.5 senedir bebeğimiz olmuyor pkoluyum İstanbul'da tüp bebeğe başlamadan önce fiyat ve merkez araştırmasi yapıyorum deneyimli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum
Liv hospitol bayaa pahalıdır imajı vardı bende, oysa diğerlerine göre uygunmuş :))İstinye üniversitesi hastanesi Liv hospital
6500₺
Raporlu 4000₺
Benim transfer dün oldu :))
İlaçlar 700-800 kadar bişe tuttu sanırım
Orada histereskopi de oldum
Oda 2500₺
Liv hospitol bayaa pahalıdır imajı vardı bende, oysa diğerlerine göre uygunmuş :))
Çift embriyo transferi için de sorun yapmadılar di mi sana? Bazı dr lar pek yanaşmıyor çift transfere