• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek fiyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxxnezo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bu arada bahçeci ve umutun fiyatlarından bahsedeyim. bu hafta konuştum her iksiylede.
bahçeci: 3250 euro+ilaçlar (ilaçlar ortalama 1500 euro)
umut:1 aralığa kadar herşey dahil (işlem sonrası e2 ve prolaktin testi ve 2 yıl muhafaza)
sizce hangisi??????

bebekteyiz canımm banada 5 tane embryo transfer edildii..
sonuç bebeğim tuttu fakatt değer az yükseldi ve düştüü.....2..deneme içindee umut tüp bebekle görüştükk orada yapıcam inşş 2.denememi....,
sen nerde yapıcann dşiğer denemenii yine erdemdemi deniycenn???ve ne zaman denemiştinn ben ağustos ayında denemiştim.....

canım ben ekim de denemiştim
bayramdan sonra dondurulmuşları erdem de denicem
olmazsa artık başka yerlerle görüşücemm

inşş tutar bu defa:CüvCüv:

inşş tutar bebekteyiz....o zaman senin çok iyi embryon oluşmuşş bide dondurulmuşşş....
inşş dondurulmuşlarla yüzün güler.....

arkadaşlar bu arada bahçeci ve umutun fiyatlarından bahsedeyim. bu hafta konuştum her iksiylede.
bahçeci: 3250 euro+ilaçlar (ilaçlar ortalama 1500 euro)
umut:1 aralığa kadar herşey dahil (işlem sonrası e2 ve prolaktin testi ve 2 yıl muhafaza)
sizce hangisi??????

bahçeci ve umut birlikte adlandırılıyorr....bahçecinin fiyatıı 7.800 tutuyomuşşş...
umut tüpü ise aralıkdan itibaren 5.000 ilaçlar dahill diye biliyorum.....bizde umutda deniycezz bize sölenen fiyat 4.500 du fakat artıracaklarmışş......benim raporum varr benimkidee hastane parası 804 lira..ilaçlarım 1.300 tuttu....bide sperm ayıklama varmış oda yaptırılırsa 500 de o tutuyorr.....fiyat açısındann bahçeci daha pahalıı..bizde ilk telefonla orayla görüştükk raporumuzun olduğunu söleyince bizi umuta yönlendirdilerr.....ve umutla görüştükten sonraa umutda karar kıldık......sende görüşş durumunuzz iyiysee ilk bahçeciyle görüşünn.....biz bahçecinin fiyatını kaldıramıyacağımız içinn görüşmeye dahi gitmedik....aslındaa bize bahçeci yakınnn bizz avrupa yakasında oturuyorzz umutda anadolu yakasındaa ama olsunn biz çok memnun kaldıkk umutdann..inşşş sonuçda böle güzlee olurrr.....hakkında hayırlısı olsun....

kızlar herkesin tedavisi hayırlı olsun diyorum..kızlar ne bu fiyatlar ..mesala AMERıKAN HASTANESıne birde pahalı derler...bana göre sizin anlatıklarınızı duyunca hesaplı orası geliyor...hemde yaptıkları hormon ve başka testler içinde ayrı bir ödeme yapmıyorsun..ilk görüşmede bir fiyat veriyorlar..onun haricinde tek anesteziye veriyorsun ..oda kimileri genel kimisi lokal olduğu için....

bulut ne kadar amerikan hastanesinin fiyatıı merak ettim doğrusuu???

slm kizlar benim bir sorum olacak ben almanya da 3 tüp bebek yaptirdim malesef olmadi hic biri simdi sizden hastane yardimi istiyorum benim aklimda medical var ama emin deyilim yardimci olursaniz sevinirim saygilar

LSY slm canım anadolu yakasında umut diyorum yeditepe ünüversite hast.benim bilgim bu anadolu yakasında herşey gönlünce olsun...

Back
X