Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence e kızlar başbakana yada devletten birilerine ulaşalım nede olsa tayyip amcam 3 çocuk yapın diyo eee tüpbebektede zaten ikiz veya üçüz garanti yardım etsinde birden doğuralım dimi devlete asker lazım şaka biyanada gercekten ulasabilr sesimizi duyurabilirmiyiz benim üç başarısız tüpbebek denemm var 4cüyü düşünüyüm ama seneye oda ölmezsem seneye çünkü fena borclandım evlendiğimden beri hastanelerdeyim daha üçbuçuk senedr evliyim busene madi manevi rahatlamm lazm tayyyiiiiiiib amca duy sesimiziiiiiiiiiiiboshayallersmile
bence e kızlar başbakana yada devletten birilerine ulaşalım nede olsa tayyip amcam 3 çocuk yapın diyo eee tüpbebektede zaten ikiz veya üçüz garanti yardım etsinde birden doğuralım dimi devlete asker lazım şaka biyanada gercekten ulasabilr sesimizi duyurabilirmiyiz benim üç başarısız tüpbebek denemm var 4cüyü düşünüyüm ama seneye oda ölmezsem seneye çünkü fena borclandım evlendiğimden beri hastanelerdeyim daha üçbuçuk senedr evliyim busene madi manevi rahatlamm lazm tayyyiiiiiiib amca duy sesimiziiiiiiiiiiiboshayallersmile
bu konuda hepinizle aynı şeyleri düşünüyorum.............. sağlık bakanlığına toplu mail yada şikayet gönderebiliriz aynı anda birçok kişiden tepki alırlarsa belki harekete geçebilirler........... bunun için de bir hafta belirlenip herkes aynı hafta içinde başvuru yapsın.......... orda gerçek kimliğin sorulduğu için aynı kişiden geliyor diye düşünmezler.......... ne dersiniz