Tüp bebek gebeliğinde ultrasonda 1 hafta geriden gelen arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

Benımkıde tüp bebek farklı bi doktor direk korkuttu hayra alamet değil dedi perinatoloji görsün dedi aspirin başlayalım dedi bidaha görüşmeyelim diyip çıktım odasından . Transferımızı gerçekleştiren doktorumuza gittik 2 hafta sonra hersey yolunda dedi gitmeyin bidaha o doktora dedi gonderdi
Yaa umut oldunuz bana peki bu kaç haftalıkken oldu. İnsallah benjmde o sekilde olur Allah bağıslarsa 3 bucuk yıl sonra oldu gebeligim oyuzden kaybetmek cok korkutuyo.

Yapay zekaya sordum

Eklentiler

• IMG_8489.webp
    IMG_8489.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_8488.webp
    IMG_8488.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba arkadaşlar tüpbebek ile hamileyim. 5+5 iken kese, yolk sac ve bebek göründü fakat kalp atışı yoktu. 10 gün sonraya randevu verildi. 7+2 de gittik fakat 6 hafta ile uyumlu çıktı bu kez geriden geliyor bebeğimiz. Fakat ultrasonda kalp atışını gösterdi doktorum fakat ses alamıyoruz dedi. Ve kanama alanım yok. Tüp bebekte geç döllenme olur mu bilemiyorum doktorum ilaçlarına devam et iyi ya da kötü hiçbir şey söyleyemeyiz şu an dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Yardımcı olur musunuz ?
Postun sahibi hiç yazmamış sonra, durum ne oldu acaba? 🙏

Rabbim tekrardan nasip etsin inşallah
Bizimde 8 haftalık olması gerekiyor regl tarihine göre doktor 6+1 dedi bebeği ve yolk kesesini gördük haftaya kalp atışını duyarız, sağlıklı dedi ama bir haftadır ömrüm kısaldı sanki düşünmekten
Sizin durumunu nasıl ilerledi umarım herşey güzel olmuştur 🙏

Back
X