Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrbalar sonucunu merak ettim benimde böyle Bi durum vardaMeraba kızlar benim 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi
13.gün 18.05
15.gğn 37.75
18.gün 118.57 çıktı doktorum düşük dedi sizce sağlıklı mıdır ? Geç tutunma olmuş olabilr mi ? Cevap verirseniz sevinirim kafam çok karışık
İnşallah hamile sindire ki bence öylesin.. Geç tutunma olabilir. İnşallahMeraba kızlar benim 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi
13.gün 18.05
15.gğn 37.75
18.gün 118.57 çıktı doktorum düşük dedi sizce sağlıklı mıdır ? Geç tutunma olmuş olabilr mi ? Cevap verirseniz sevinirim kafam çok karışık
Ne konuda canım zaten tedavide veriliyor transferle beraber başlıyorsun.Arkadaşlar estofrem kullanan varmı acaba faydasını gören oldu mu
Ben tedavi görüyorum ama ilaçlı tedavi daha tüp bebeğe geçmedim canım doktor ilk defa onu verdi uzun süredir çatlatma vs deniyorum bu ay femara verdi be ilk defa estofrem verdi sence iyi bir ilaç mı acaba ? Rahim 6 mm dedi daha kalinlaşsın dediNe konuda canım zaten tedavide veriliyor transferle beraber başlıyorsun.
Evet rahim kalınlaşsın bebek tutunsun rahmin içine gömülsün diye veriyor..Ben tedavi görüyorum ama ilaçlı tedavi daha tüp bebeğe geçmedim canım doktor ilk defa onu verdi uzun süredir çatlatma vs deniyorum bu ay femara verdi be ilk defa estofrem verdi sence iyi bir ilaç mı acaba ? Rahim 6 mm dedi daha kalinlaşsın dedi
Merhaba benimde düşük başladı 9. Testi verdim 1000 üstüne çıktı ama yavaş arttığı için doktor sağlıklı olmadığını söylüyor keseyide gördük bu şekilde olup sağlıkla bebeğine kavuşan var mı acaba ?Meraba kızlar benim 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi
13.gün 18.05
15.gğn 37.75
MerhabaMerhaba benimde düşük başladı 9. Testi verdim 1000 üstüne çıktı ama yavaş arttığı için doktor sağlıklı olmadığını söylüyor keseyide gördük bu şekilde olup sağlıkla bebeğine kavuşan var mı acaba ?
Çok sevindim sağlıkla büyütün benim hafta sonu lekelenme başladı bugün kanamam var yarın kürtaj olacağım.Merhaba
Ben en düşükler ile başladım, 10. Gün değerim 13 dü sonra 26 sonra 54 hep böyle gıdım gıdım gitti, şimdi bebeğim 1 yaşında
Benim bugün kontrolüm vardı ultrosonda goruntu bozulmaya başlamış dedi doktor kontrolleriniz de farklı durumlar olmusmuyduMerhaba
Ben en düşükler ile başladım, 10. Gün değerim 13 dü sonra 26 sonra 54 hep böyle gıdım gıdım gitti, şimdi bebeğim 1 yaşında
Hayır öyle bişey olsaca sanırım doktorum söylemedi, doktorum Aşırı olumlu pozitif bir doktordu ama bebeğim 28 haftalık doğdu 3 ay küvözde kaldı şimdi iyi şükür, umarım sizin içinde hayırlı güzel haberler gelirBenim bugün kontrolüm vardı ultrosonda goruntu bozulmaya başlamış dedi doktor kontrolleriniz de farklı durumlar olmusmuydu
Merhaba benim de 5. Gün embriyo transfer edildiMeraba kızlar benim 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi
13.gün 18.05
15.gğn 37.75
Benim dış gebelik oldu malesef kiMerhaba benim de 5. Gün embriyo transfer edildi
10. Gün 12.8
12. Gun 15.9
14. Gun 29.2
16. Gun 70.5
18. Gun 115 çıktı
Pazartesi çağırdı doktorum bekliyorum
Son durumunuz nedir
Bende geç tutunma olabileceğini düşünüyorum
Sizin son durumunuz ne oldu acabaMerhaba benim de 5. Gün embriyo transfer edildi
10. Gün 12.8
12. Gun 15.9
14. Gun 29.2
16. Gun 70.5
18. Gun 115 çıktı
Pazartesi çağırdı doktorum bekliyorum
Son durumunuz nedir
Bende geç tutunma olabileceğini düşünüyorum
169 a kadar cikti ve geri dusmeye basladi kanama ile sonlandi malesefSizin son durumunuz ne oldu acaba
Merhaba benmde o sekilde oldu simdide kese yavas gelisiyo sizde öyle bi durum olmuşmuyduMerhaba
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, benim doktorum aşırı pozitifti, ben değerler düşük olunca bile hep kimyasal derdim ve doktorum bana kızardı, o yüzden eğer kese geç gelişmiş olsa bile sanırım bana söylemezdi yani öyle bi konuşma geçmedi, kese var haftaya içine bakalım dedi, o zamanda kalp atışını duymuştuk, inşallah sizde hayırlısı ile duyarsınız ve kucağınıza alırsınızMerhaba benmde o sekilde oldu simdide kese yavas gelisiyo sizde öyle bi durum olmuşmuydu
Dün doktora gttim kesem biraz gelişmıs ama sanrm beklenen kadar degil 5 ti bir hafta sonra 9 olmuş umarım düzene girer.Merhaba öncelikle hayırlı olsun, benim doktorum aşırı pozitifti, ben değerler düşük olunca bile hep kimyasal derdim ve doktorum bana kızardı, o yüzden eğer kese geç gelişmiş olsa bile sanırım bana söylemezdi yani öyle bi konuşma geçmedi, kese var haftaya içine bakalım dedi, o zamanda kalp atışını duymuştuk, inşallah sizde hayırlısı ile duyarsınız ve kucağınıza alırsınız![]()