tüp bebek genc yasta 18-25 arasi buraya paylasalim

geçmş olsun canım..umarım kendiliğinden gelir bebeğin sana süpriaz olur..ben eylülde yaptırdım tüp bebeği..bizde sorun bende rahim yapışması vardı bende..rahimden kaynaklanıyo yani...

Merhaba Arkadaslar,

Bende 24 yasindayim, tabiki genc olmamizin fayadalri var ama hamile kalmak icin sadece bu yetmiyor malesef. Ben ilk denemem 21 yasinda oldum.Hersey harika gidiyor cok gencsiniz mutlaka olcak sonuc NEGATIv, ikinci dondulmuslarla denemde 5 ay sonra sonuc Pozitif ama kimyasal gebelik, 1 bucuk yil kadar ara verdim, 2010'da yazin tedavi gordum yasadim ulkede yurtdisinda ucuncu deneme Negativ. Simdi dondulmus 13 embriyom var Allah nasip ederse Subat'ta tekrar dusunuyorum... oyle boyle yas 24 oldu, dilerim 25 oldumda kucagimda bebegimde olur... tum arkadaslarim icin ayni dilekleriii diliyorummm... buda benim kisa hikayem

sen yine benden sanslisin yani ahmile kalmisin iste , sansin cok allah yardimcin olsun, haber er sürekli canim iyi haberler bize umut oluyor
evet allahım kimseyi evlat sevgisiyle sınamasınn, ama unutma her iste bir hayir var canim
canım belki ben şanlı olabilirm ama asıl bendede sorun hamile kaldıktan sonra başlıyo..ben şimdi korunmamış olsam hemen yine hamile kalırım ama her defasında kaybediyorum..
yani sana demek istediğim hiç hamile kalmamış olan benden daha şanslı bu durumda cünki hamile kaldığın zaman bebeğini kaybetme korkusu olmuyo içinde ve daha önce kayıpların olmadığı için sağlıklı bebişin dünyaya geliyo.inşallah bu defaki tedavinde hayırlı sonuclar alırsın..
allahım cümlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin..

canım hoşgeldin...
sende baya zor aşamalardan gecmişsin...tüp bebek deyip gecmemek gerekiyo sonucta hem maddi hemde manevi yönden insan mahvaluyo..inşallah bu defaki denemende bebeğin sağlıklı geldin..
benimde anlamadığım şey tüp bebekte kimysal veya dış gebelik neden oluyor aslında olmaması gerek bişiy değilmi özelliklede dış gebelik..:44:

ay canim beim allah büyüktür insallah en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin, nerde yasiyorsun canim sen ? bendede hersey yolunda dediler ama olmadi , simdi 3 ay falan ara ermek istiyorum bakalim hakimizda hayirlisi canik

canim insallah bu denemende tutunur bebisin sana önumuzdeki ay basliyorsun degilmi peki nerde düsünüyrosun yaptirmayi??? bak bu sürec cok önemli cok dikat et bence hep yat iyi beslen ceviz fistik gibi seyler bol bol sivi tüket, sakin strese girme sakin unutma , ben yapmaya calistim hayatin sorunlari beni bir on gün rahat birakmadi

arkadaşlar 24 yaşındayım ve işk tüp bebek denemem adet gördüm 17 günlük suan testim 490 çık adetliyken 2 ye katlamıştı aranızda bunu yaşayan varmı doktorum gözün aydın dedi ama yine az az kanamam var korkuyorum

nasil yani anlamadim tüp bebek yaptirdin ,adetin geldi kanda hamilemisin mi diye cikti, yani adet görmeden önce yapmadinmi kan testi , kiz tam olarak bir anlat bakalim merak ettim

Arkadasim guzel dileklerin icin tesekur ederim oncelikle ins,hepimizin kucagida gonlude en kisa zamanda dolar, bende kimyasal gebelikmi onuda bilmiyorum tam olarak sonuc aldiktan sonra Canada'ya yasadim ulke'ye geldikten iki gun sonra kan degerleri sumeye basladi bende kimyasal gebelik dedim herhalde, dokturum sagolsun bilmiyorum diyince burdaki arkadaslar bu tarz kan degerinin dusmesi sonucu kaybedilmeye kimyasal gebelik diyolardi.... MAddii dusunmuyorum bile artik ama manevi olarak hep bir cokuntu, bir huzun, bir aci ama buda kaderimiz diyip yolumuza devam ediyoruz... her denemem o yuzden nerdeyse bir yil arayla oldu.. Turkiye'de yine ucuz arkadaslar yurtdisi bu son denemem 20 milayari gecti ama yine elim bos dondum, isin ucunda evlat olunca hep olsun dedik ama cok zor rabbim ins, hepimizin en kisa zamnda gonlune gore verir... GEnc anne adaylari oluruz....

ay canim beim allah büyüktür insallah en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin, nerde yasiyorsun canim sen ? bendede hersey yolunda dediler ama olmadi , simdi 3 ay falan ara ermek istiyorum bakalim hakimizda hayirlisi canik

Merhaba canim, ben Kanada'da yasiyorum. Insallah hepimize nasip olur evlat sahibi olmak... Zeten hersey mukemmel mukemmel diyipte o negativ sonucu alinca insan bir degisik oluyor, hersey nasip tabikim kendi ne zaman ahzir hisediyosan o zaman dene 3 ay filan hikaye ama arkadasim ben en erken dondurulmuslara 6 ay sonra denedim, ondan sonra 1 bucuk yil sonra uzun protokol ile Canada'da denedim, simdi dondulmuslara 7 olcak Sunat'ta tekrar deniycem ins. Senin hikyen ne arkadasim?

mrb arkadaşlar bende 23 yaşıma daha yeni girdim ve eşim 33 yaşında bizde ilk denememizi yaptırcaz perşembe günü öngörüşmemiz var süleyman beyde inşallah hemen başlanır. öngörüşmede neler yapılıyo bilen varmı?

bnde 22 yasındayım gecen hafta ılk denememde negatıf aldım
banada sansın cok yuksek demıslerdı ama kısmet bu ısler bncerabbım herkese versın ınşşşşşş

selamm kızlar bende 24 yaşındayım geçen ay aralık ayında ilk tüp bebek denememi yaptım ve sonuç negatif malesef olmadı embriyoların ikiside birinci kaliteydi ama nasip değilmişş demekki yaşımızın genç olması dez avantaj ama rabbim nasip etmedikten sonra yapacak bişey yok herşey allahtan arkadaşlar yaşınıza fazla takılmayın kader kısmet herşey gönlünüzce olsun

canim allah kolaylik versin öncelikle, benim esimde var problem 1 hafta oldu yaptirali , ama olmadi , ya fazla ara ermek istemiyorum , yas gecmesin daha kötuye gider o yüzden ,toparlanip yapacagim, bebegimi özluyorum, insallah kausuruz allahin izniyle bebislerimeze

bnde 22 yasındayım gecen hafta ılk denememde negatıf aldım
banada sansın cok yuksek demıslerdı ama kısmet bu ısler bncerabbım herkese versın ınşşşşşş

üzülme canim aynen bende ayni seyleri yasadim , peki canim sizde sorun neydi paylasmak istersen, peki tranfer sonrasi ne yaptin???

canim haklisin nasip kismet isi , hayirlisi canim,ikiciyie nezman baslican, canim sizde problem neydi??
benim hic bir problemim yokken olmadi hiccc anlamdim , 27 doktora gidcem bakalim ben nezaman baslicam

üzülme canim aynen bende ayni seyleri yasadim , peki canim sizde sorun neydi paylasmak istersen, peki tranfer sonrasi ne yaptin???

esımde sperm azlıgı vardı bnde sorun yoktu cok sukur
yuzde 40 dı sansımız hatta yuzde 45 dedıler ama nasp deılmıs
transferden sonra dıkkat etmedım pek pnpırıklık yapmadım
ılk 2 gun ananas yedım sureklı su ıcıyordum
gezdım evın ıcınde sureklı oturdum
kabak cekırdegı cok yedım ama bırde kıvı gunde 1 tane
böle ıste.....
hıssedıordum melegımın benımle olmadıgını ve gercektende benımlen deıldı (((((

ben 2. dusunmuyorum maddı manevı hazır deılım
nerden baksan 1. 5yıl beklemem lazım
rapordanda faydalanabılmem ıcın
evlılık sartı yas sartı malum bızı mahfettıııı

oyy kızlar çok negatif konuşmuşunuz yahuu. Benimde perşembe günü yumurtalarım toplanıcak. Bakalım herşey nasip kısmet tabi. Karından iğne ola ola delik deşik oldum :18:

Size Dr şeker hapı ve ayrı bir iğne daha verdimi? hormon iğnesinden başka bir iğne daha oluyorum hormon inesini vurmadan 1 saat önce. Sabah akşam şeker ilacı içiyorum.

Sizlerede verdilermi?

Son düzenleme:
ben 2. dusunmuyorum maddı manevı hazır deılım
nerden baksan 1. 5yıl beklemem lazım
rapordanda faydalanabılmem ıcın
evlılık sartı yas sartı malum bızı mahfettıııı

aaaa neden öyle olyuor , bende he yönden 3 ay ara verecegim , bakarsin kenidliginden olur bebisin ..
bende sandim bebs karnimda öyleki konusuyordum masal anlatiyordum , sakin gitme birakma anneyi dedim , ama iste ben hep diyorum her iste hayir var canim ..... ama bence okadar ara verme ...nekadar ara verirsen bebek özlemin dahada artar .. kendimden biliyorum 2 sene oldu git gide kötu olyuorum

kiz sen bakma bize ... dertlesiyoruz , hangi seker ilaci ben anlamadim , adini yazarmisin canim,
aman kendine iyi bak nezaman transfer .. haydi hayirlisi insallah bebis tutunur sana ... bak haber er merak ederiz kac ebriyo koycaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…