- Konu Sahibi cemresadem
-
kiz sen bakma bize ... dertlesiyoruz , hangi seker ilaci ben anlamadim , adini yazarmisin canim,
aman kendine iyi bak nezaman transfer .. haydi hayirlisi insallah bebis tutunur sana ... bak haber er merak ederiz kac ebriyo koycaklar
kiz sen bakma bize ... dertlesiyoruz , hangi seker ilaci ben anlamadim , adini yazarmisin canim,
aman kendine iyi bak nezaman transfer .. haydi hayirlisi insallah bebis tutunur sana ... bak haber er merak ederiz kac ebriyo koycaklar
merhabaaa arkadaşlarr bende 21 yaşındayım ve 4 senelık evlıyım evlendıgım ılk 1 sene korundukk sankii olacağınaaa eminmişizz gibii sonraaaa yani yaş 18 dee bekle bekle bebek olmadı 19 daa doktor doktorr gezıyodummm bebeğim olsun die 2 aşılamam oldu sonuç negatif bende sorun yok eşimde sperm azlıgı ve hareket sorunu varrr ALLAH kısmet ederse bu sene bendee tüp yolcusuyum ama tam zamnı bellı deıllll ALLAH hepimizin yardımcısı olsunnnnnnnn aminnnnnnn......
merhabaaa arkadaşlarr bende 21 yaşındayım ve 4 senelık evlıyım evlendıgım ılk 1 sene korundukk sankii olacağınaaa eminmişizz gibii sonraaaa yani yaş 18 dee bekle bekle bebek olmadı 19 daa doktor doktorr gezıyodummm bebeğim olsun die 2 aşılamam oldu sonuç negatif bende sorun yok eşimde sperm azlıgı ve hareket sorunu varrr ALLAH kısmet ederse bu sene bendee tüp yolcusuyum ama tam zamnı bellı deıllll ALLAH hepimizin yardımcısı olsunnnnnnnn aminnnnnnn......
transfer haftasonu pazar sanırım. heyecanlıyım :)
şeker ilacının adı glucophage hem yumurtlamaya hemde bebeğin tutunmasına katkı sağlıyormuş. Dr hep tavsiye ediyordu aşılama yaptırırıkende veriyordu günde iki defa içiyorum
canim allah kolaylik versin öncelikle, benim esimde var problem 1 hafta oldu yaptirali , ama olmadi , ya fazla ara ermek istemiyorum , yas gecmesin daha kötuye gider o yüzden ,toparlanip yapacagim, bebegimi özluyorum, insallah kausuruz allahin izniyle bebislerimeze
hayirlisi canim önce sen sonra ben , ben 3 ay gibi ara verecegim , bakalim hayirlisi sürekli haber ver insallah hayirli haberler yazarsin , bende esimin yüzünü güldürmek istiyorum artik ilk denememde tutmadi cok üzüldük , kadinda sorun olmazsa daha iyi canim spermin olmasi tüp bebek icin yeterli , ama iste allah nasip ederse olur bu aralar baska birsey düsünemiyorum , o yüzden kendimi piskolijik olarak iyi his etmedigigm icin ara verecegim , yza kadar beklerim , birde öncesi bir tatil olsa süper olurum vallah ... stress en büyük düsman önce ondan kurtulmak lazzimMerhaba, benim'de esimde canim, ama hic farketmiyo ben, sen, o ariycak luksumuz yok rabbim ins. bizlerinde eslerimizinde yuzlerini guldurur, hazir oldunda basla, hatta subatta baslayin hep beraber sureci geciririrz, ben bu gun oldum adet, onumuzdeki ay bugunler tedavim baslar herhalde, SONOHISTOGRAM OLCAM BU AY onun icin randevu aldim,,bakalim hayirlisi ins. hersey yolunda gider hepimiz icin
inşallahhhhhh gelirrr lerr fazlaa bekletmedennnnnnnSende benim gibi erken evlenenlerdensin sanırım arkadaşım. Bende 17 yaşında evlendim. Dedik hemen olmaın 7 ay korunduk. Sanki oda kapıda bekliyodu olacam die. Al ne oldu 8 senedir bekliyorum olsun die. Allah en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşAllah
aaa canim benim iyiki 18 yasinda farkina vardin, öyle korunupta 27-30 yasi gectikten sonra farkina varanlar problemin cok gec oluyor, bizim sansimiz daha yüksek canim ...insallah bu denemende bebisin olur , asilamada fazla sans vermiyorlar tüp bebekte daha fazla sans var .nezaman baslican canim geciktirme ama sakin
canim ben simdi baktim ilaca öyle birsey yasmiyor bu seker hastalari icinmis bu ilac , ve hamileler icin iyi degilmis diye okudum simdi
kiz ne odlu haber ver merak ediyorum haydi hayirlisiBak canım burda kaç kişi paylaşmış yorumlarını. Ve bir çoğuda memnun bu ilaçtan.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/47033-glucophage-hakkinda-bilgi-verirmisiniz.html
merhaba arkadaşlar bende 24 yaşındayım ilk tüp bebek denemem malesef negatifle sonuçlandı
bizim sorunumuz yok gibi bende bi sorun yok eşimde hareket sorunu var ikincisi için bekliyoruz henüz başlamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?