Evet büyüme hormonu ama şunu anlamadım yumurta rezervi azlığı var bende yumurta olup olmadığını görmeden büyüme hormonu neden yapilmaya başlanır o ay hiç yukurta olmayacaksa boşuna hormon almış olmuyormuyuz vucudaMerhaba canım ben kullandım genotropin büyüme hormonu olarak geçiyor yumurtaların büyüyüp yeterli olgunluğa gelmesi için vermişti doktorum 1.2 olarak kulandim bn yanlış hatırlamıyorsam
Tşk ediyorum yorumunuZ için peki sizde olumlu etkisi oldumu yumurta sayısında yada kalitesindeBen de kullanmıştım. Rezerv azliginda bazi doktorlar veriyor. Ben faydalı olduğu düşüncesindeyim. Yumurtanız az ise bir sonraki adetlerde sayının artması için vermiş olabilir.
İlk tüp bebek denememde kullanmıştım ve amh degerime göre beklenenin üzerinde yumurta toplanmıştı. Ben bu iğne ve yanında klomen tarzı bir ilaç ve büyütücü iğneler kullanmıştım. Benim düşünceme göre en etkili olan bu büyüme hormonu ve klomen olmuştu.Tşk ediyorum yorumunuZ için peki sizde olumlu etkisi oldumu yumurta sayısında yada kalitesinde
İse fazlasiyla yaramış ozaman sizde sevindirici inşallah bendede ise yararda dolu dolu çok çok yumurtalarim olur çok tşk ederim sizeİlk tüp bebek denememde kullanmıştım ve amh degerime göre beklenenin üzerinde yumurta toplanmıştı. Ben bu iğne ve yanında klomen tarzı bir ilaç ve büyütücü iğneler kullanmıştım. Benim düşünceme göre en etkili olan bu büyüme hormonu ve klomen olmuştu.
Pcos olmanıza rağmen yinede kullandınız mı Allah Allah sizin çok fazla yumurtaniz oluyor zaten acaba kalitesi için mi verdi.oyyy sevindim ise yaramasina tüp bebeğe yeni basladigim için çoğu ilacı bilmiyorum ne işe yarıyor duymadığım ilaçlar var yani tşk ederimBende faydalı olduğunu düşünüyorum bende de pcos olmasina rağmen doktorum vermişti ve işe yaradı bendede
Tabi bilemeyiz tabi ki ama ben ise yaradığını düşünmüştüm. İnşallah bol kaliteli yumurtalarınız olur ve bebişinizi kucağınıza alırsınızİse fazlasiyla yaramış ozaman sizde sevindirici inşallah bendede ise yararda dolu dolu çok çok yumurtalarim olur çok tşk ederim size
İlk denemeniz mi canım evet pcos olmama rağmen doktorum kullandirtmisti kalitesini de etkiliyor demişti doktorumPcos olmanıza rağmen yinede kullandınız mı Allah Allah sizin çok fazla yumurtaniz oluyor zaten acaba kalitesi için mi verdi.oyyy sevindim ise yaramasina tüp bebeğe yeni basladigim için çoğu ilacı bilmiyorum ne işe yarıyor duymadığım ilaçlar var yani tşk ederim
Amin amin rabbim isteyen tüm kadınlara nasip etsin kucağını boş bırakmasın insallahTabi bilemeyiz tabi ki ama ben ise yaradığını düşünmüştüm. İnşallah bol kaliteli yumurtalarınız olur ve bebişinizi kucağınıza alırsınız
Evet temmuzda başladım.daha doğrusu yaşadığım şehirde bir doktorda bir yıl zaman kaybettim yumurta elde edemedi ne hikmetse sonra bende güven kalmayınca İstanbul'da cem hocaya karar verdim şimdilik yumurta arayisindayiz evet 1.2 yumurta çıkıyor ama doktor onları kullanmadi belkide daha fazla yumurta bulabiriz düşüncesi oluşmuştur kafasında .ciddi anlamda cem hoca ile başladım inşallah rabbim karşılığını verirİlk denemeniz mi canım evet pcos olmama rağmen doktorum kullandirtmisti kalitesini de etkiliyor demişti doktorum
Amin inşallahAmin amin rabbim isteyen tüm kadınlara nasip etsin kucağını boş bırakmasın insallah
Nerde yaptırıyorsun canimEvet temmuzda başladım.daha doğrusu yaşadığım şehirde bir doktorda bir yıl zaman kaybettim yumurta elde edemedi ne hikmetse sonra bende güven kalmayınca İstanbul'da cem hocaya karar verdim şimdilik yumurta arayisindayiz evet 1.2 yumurta çıkıyor ama doktor onları kullanmadi belkide daha fazla yumurta bulabiriz düşüncesi oluşmuştur kafasında .ciddi anlamda cem hoca ile başladım inşallah rabbim karşılığını verir
Nerde yaptırıyorsun canim
Sizin için herşey güzel olur inşallahBen istanbul Brüksel cem çelik hocada başladım çok şükür ilgili alakalı güler yüzlü bir doktor kendisini sonsuz güveniyorum o yüzden çok aşırı strelide değilim
Merhabalar, nasıl oldu sonucunuz tplandı mı yumuşlar? Bana da aynı tedavi verildi merak ettim.Merhaba kızlar ben tüp bebek tedavisine başladim.ancak yumurta rezervi nedeniyle geçen ay bir yumurta göründü ve doktor muhtemelen kist olur dedi ve bir dahaki ay adetliyken gel bakalım kaç yumurta var dedi.tabi bir sürü vitamin verdi onları kullanıyorum bı önceki gitmemden beri.sim en son gittiğimde bana cylo prognova verdi ve ilacın içinde 21 tane var ve son ilacı içtiğim gün büyüme hormonu olan göbekten yapmalı iğne verdi genotropine baslicaam ve adet olunca tekraar gidicem.simdi bu ilacı kullananlar oldumu eğer oldu ise ne işe yarıyor yumurta olup olmadığını daha görmeden büyüme hormonuna neden başlanır bilgiis olan cevap verebilirim.ayri bu sisteme göre bana uzun protokolmu uygulanıyor
Evet iki yumurta göründü bu ay ignelere başladık 4 günüm bugün inşallah her şey yolunda giderse toplanacak.umarim içi dolu dolu ve kaliteli cikarlarMerhabalar, nasıl oldu sonucunuz tplandı mı yumuşlar? Bana da aynı tedavi verildi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?