• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek genotropine kullananlar varmi

Merhaba arkadaşlar. Ben 25 yaşındayım. Erken menopoz teşhisim vardı Kayseri Gökalp öner ile bu yola çıktım bana temmuz ayında prp yaptı. Eylül ayında da tüp bebek tedavilerine başladık. Geçen ay yumurta göremedi. Bu ay adetin 3. Günü yani geçen hafta gonal f başladı. Cuma günü tekrar gittim Folikül gördü 7 8 tane. Sonra tekrar gonal f verdi 900 . Günlük 225. Birde pergoveris verdi. Bu durumu yaşayan var mı . Yarın kontrol var beni ne bekliyor
Merhabalar.
Durumunuz nedir şimdi acaba ?

Nasip kader gerçekten. Umarım bol ve verimli yumurtalarınız olur.
Acibadem international Murat Arslan hocada başladım. Murat hoca ayrıldı yerine çağlar yazıcıoğlu geldi. Ilk tek yumurtam murat hoca topladı. Simdi çağlar hoca ile devam ediyorum. Bu hafta opu olacağım. Bugün ultrasonda 4adet yumurta gördü.
merhaba bende çağlar hocaya tedaviye başlamayı düşünüyorum memnunmusunuz ?

tabi dinlemek isterim özelden de paylaşabilirsiniz nasıl isterseniz ☺️
Öncelikle aylardır süren doktor arayışım Çağlar hocayı tanımam sayesinde sona erdi. Sürecimi kısaca size aktarayım. Eşimin sperm değerleri düşük, kaç tane doktorla görüşme sağladık ve çok şükür rabbim karşımıza Çağlar hocamızı çıkardı 🤲🏻 ilk görüşmeye gittiğimizde kontrolde yumurtam 6 tane görünüyordu 6 yumurtayla başlamak istemediğini söyledi 1 ay ilaç takviyesi aldım ( başka doktor olsa mutlaka başlar hastayı kaçırmak istemez çünkü gidip başka yere yaptırabilir korkusunu yaşar ki bi kaç arkadaşım az yumurtayla başlatıldı başka hastanelerde ) ve ilaç vitamin takviyesi sonunda çok şükür opuda toplam 19 yumurta toplandı 12 tanesi sağlamdı döllenmenin 5. Gününde 10 tane yumurtayla sürecin bu kısmını atlattık ki 12 yumurtadan 5. Güne kadar 10 tane çıkması çok çok iyi bir sonuç buda labaratuvarın ve hocamızın ne kadar iyi olduğunun başka bir göstergesi diyebilirim. Bir ay rahmin dinlenmesini bekledik. Şuan regl dönemine girdim, dün kontrole gittim ilaçlara başladım. Ayın 22si 23 ü gibi yerleştirme yapılacak inşallah rabbim dualarımızı kabul eder hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. 🤲🏻 Şuan çok heyecanlı ve stresli bir dönem çok garip bir duygu ilk defa adet olduğumda bu kadar gerilip heyecanlandım galiba süreç yaklaşıyor diye 😅 Daha tutup tutmayacağı belli değil ama hocamız gerçekten çok güler yüzlü işinin ehli gece bile yazsam hemşirelerim cevap veriyor çok ilgililer. Bu süreç hiç kolay değil ilgi alaka insanı pozitif düşündürüyor ve iyi düşünmek bu işin başlangıcı bence. Olur olmaz bilmiyorum ama gidebileceğim en iyi yere gittiğime inanıyorum. Gelişmeleri yine yazarım tabiki ❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..

Back
X