- 23 Eylül 2023
- 115
- 65
- 18
- 31
Evet dün aradılar döllenme başarılı dedi perşembe günü tekrar arıyacaklar gelişmeye devam eder inşaAllahNaptiniz yumurtaniz dollendimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dün aradılar döllenme başarılı dedi perşembe günü tekrar arıyacaklar gelişmeye devam eder inşaAllahNaptiniz yumurtaniz dollendimi![]()
Çoook sevindim maşallahEvet dün aradılar döllenme başarılı dedi perşembe günü tekrar arıyacaklar gelişmeye devam eder inşaAllah![]()
Yaaa çok güzel haber gelsin mini mini güzel embriyolarÇoook sevindim maşallahben de çıktım şimdi 9cikmis ama 4u olgunlaşmış
Çok zor oldu dedi.yumurtalar artık sertleşme başlamış zor topladık dedi. Bakalım inş olumlu olur hepimiz için
Sağol canim cümlemize inşallah. Hafif bir ağrım var ve hafif bir kanama var biraz da şişkinlik gaz var.Yaaa çok güzel haber gelsin mini mini güzel embriyolarağrın falan varmı opudan sonra peki nasıl hissediyorsun
Bir kaç güne geçiyor sanırım değilmi bu ağrılar bol bol dinlenmek en iyisiSağol canim cümlemize inşallah. Hafif bir ağrım var ve hafif bir kanama var biraz da şişkinlik gaz var.
Nasıl gidiyor aradılar mıEvet dün aradılar döllenme başarılı dedi perşembe günü tekrar arıyacaklar gelişmeye devam eder inşaAllah![]()
6 hücreli olmuş gelişimi güzelmiş doktorum 5. Gün donduralım demiş gelişimi takip edip cumartesi son kez haber vericekler. Sizin nasıl gidiyorNasıl gidiyor aradılar mı
Umudunuzu hiç kaybetmeyin yumurtalara can verecek olan Allah inşaAllah hepsi güzel sonuçlar getiricek size. Bu mücadele de Allah gönlümüzdekini nasip etsin hepimize tez zamandaÇok sevindim çok. Darısı başıma. Benim 4tane çıktı yarın 3. Gün. Bizden gen tarama istendigi icin 5 bekliyoruz inşallah hepsi 5e ulasir. yaşım geç. Kalite düşük dedi dr. Son virajdayim gibi hissediyorum bu defa. Umarım evlat sahibi oluruz
Benim yumurtam gelişimi durmuş tedavim iptal herşey boşa gitti bu sabahNasıl gidiyor aradılar mı
Nasıl yani eee hani 5 güne ulaşmıştı çok kaliteliydi öyle demedinizmi benmi yanlış okudum nasıl olur buBenim yumurtam gelişimi durmuş tedavim iptal herşey boşa gitti bu sabah
Offf çok üzüldüm. Ben de bugün benzer bir haber aldım. Çok istekli değildim ama yıkıldım. Demek ki istiyormuş bir yanım. Belki 1umut yarına büyürler bekleyeceğiz dedi dr. Sonra gen tarama vb hiç umudum kalmadı.Benim yumurtam gelişimi durmuş tedavim iptal herşey boşa gitti bu sabah
Peki 5 güne giden embriyoda tedavi nasıl iptal oluyor tmm işte yumurta dollenmis ben bu aşamayı pek anlamıyorum.ayrica geçmiş olsun çok üzüldüm bende aylar sonra bir yumurta toplattim ama dollenmedi ne demek çok iyi biliyorum bunuOfff çok üzüldüm. Ben de bugün benzer bir haber aldım. Çok istekli değildim ama yıkıldım. Demek ki istiyormuş bir yanım. Belki 1umut yarına büyürler bekleyeceğiz dedi dr. Sonra gen tarama vb hiç umudum kalmadı.
Boşa giden emeğime mi parama mı yıkılan umuduma mı neye üzüleceğimi sasirdim
Geçmiş olsun.
Ne düşünüyorsun devam mı
Ben ileri yaştayım. Dolayısıyla embriyo transfer edilmeden önce genetik problem var yok %90tespitlenmesi için embriyodan hücre alıyorlar.Peki 5 güne giden embriyoda tedavi nasıl iptal oluyor tmm işte yumurta dollenmis ben bu aşamayı pek anlamıyorum.ayrica geçmiş olsun çok üzüldüm bende aylar sonra bir yumurta toplattim ama dollenmedi ne demek çok iyi biliyorum bunu
3. Güne kadar iyi gidiyordu 4. Gün gelişimi yavaşlamış 5. Günde durduNasıl yani eee hani 5 güne ulaşmıştı çok kaliteliydi öyle demedinizmi benmi yanlış okudum nasıl olur bu
Doktorum aradı az önce amhım çok düşük olduğu için genetik olarak sorunlu olduğunu yumurtanın bu yüzden gelişmediğini söyledi. Yani tekrar denersekde hangi ay kaliteli güzel bir embriyo bulabilirz belli olmaz tekrar denemek isterseniz yine geldiğinizde konuşuruz dedi ama morel olarak bittim yani. Sizede çok geçmiş olsun kötü bişey gerçekten umut edip herşeyin iptal olması maddi olarak ayrı ilaçlar iğnelerin etkileri ayrı Allah yardımcımız olsunOfff çok üzüldüm. Ben de bugün benzer bir haber aldım. Çok istekli değildim ama yıkıldım. Demek ki istiyormuş bir yanım. Belki 1umut yarına büyürler bekleyeceğiz dedi dr. Sonra gen tarama vb hiç umudum kalmadı.
Boşa giden emeğime mi parama mı yıkılan umuduma mı neye üzüleceğimi sasirdim
Geçmiş olsun.
Ne düşünüyorsun devam mı
Benim de gen taramadan sonuç geldi. Malesef transfer edilemez çıktı.3. Güne kadar iyi gidiyordu 4. Gün gelişimi yavaşlamış 5. Günde durdu
Doktorum aradı az önce amhım çok düşük olduğu için genetik olarak sorunlu olduğunu yumurtanın bu yüzden gelişmediğini söyledi. Yani tekrar denersekde hangi ay kaliteli güzel bir embriyo bulabilirz belli olmaz tekrar denemek isterseniz yine geldiğinizde konuşuruz dedi ama morel olarak bittim yani. Sizede çok geçmiş olsun kötü bişey gerçekten umut edip herşeyin iptal olması maddi olarak ayrı ilaçlar iğnelerin etkileri ayrı Allah yardımcımız olsun![]()
Yaa transfer olsanızda hayırlı olmıcakmış demekki yumurtadanmı acaba sperm kaynaklı bir genetik faktörmü peki bilgi verdilermiBenim de gen taramadan sonuç geldi. Malesef transfer edilemez çıktı.
Yaş kaynaklı olduğunu düşünüyorlar.Yaa transfer olsanızda hayırlı olmıcakmış demekki yumurtadanmı acaba sperm kaynaklı bir genetik faktörmü peki bilgi verdilermi
Yaş kaynaklı diyorlar amh düşüklüğünden olabilir diyorlar kesin birşey diyemiyorlar genetik testlerinizde bir sorun çıkmadıysa nasıl gen sorunlu diyorlarkı anlayamadımYaş kaynaklı olduğunu düşünüyorlar.
Genetik testlerimizde bende 2cekinik gen var ama bu etki etmezmiş eşimde hic yok.
Merhaba meriofert iğne ile bende yumurta görünmedi sizin gola f den sonra mı göründü acabaMerhaba arkadaşlar. Ben 25 yaşındayım. Erken menopoz teşhisim vardı Kayseri Gökalp öner ile bu yola çıktım bana temmuz ayında prp yaptı. Eylül ayında da tüp bebek tedavilerine başladık. Geçen ay yumurta göremedi. Bu ay adetin 3. Günü yani geçen hafta gonal f başladı. Cuma günü tekrar gittim Folikül gördü 7 8 tane. Sonra tekrar gonal f verdi 900 . Günlük 225. Birde pergoveris verdi. Bu durumu yaşayan var mı . Yarın kontrol var beni ne bekliyor