• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek genotropine kullananlar varmi

Evet dün aradılar döllenme başarılı dedi perşembe günü tekrar arıyacaklar gelişmeye devam eder inşaAllah 🥰
Çoook sevindim maşallah 🤩 ben de çıktım şimdi 9cikmis ama 4u olgunlaşmış
Çok zor oldu dedi.yumurtalar artık sertleşme başlamış zor topladık dedi. Bakalım inş olumlu olur hepimiz için

Çoook sevindim maşallah 🤩 ben de çıktım şimdi 9cikmis ama 4u olgunlaşmış
Çok zor oldu dedi.yumurtalar artık sertleşme başlamış zor topladık dedi. Bakalım inş olumlu olur hepimiz için
Yaaa çok güzel haber gelsin mini mini güzel embriyolar 🥰 ağrın falan varmı opudan sonra peki nasıl hissediyorsun

Çok sevindim çok. Darısı başıma. Benim 4tane çıktı yarın 3. Gün. Bizden gen tarama istendigi icin 5 bekliyoruz inşallah hepsi 5e ulasir. yaşım geç. Kalite düşük dedi dr. Son virajdayim gibi hissediyorum bu defa. Umarım evlat sahibi oluruz

Çok sevindim çok. Darısı başıma. Benim 4tane çıktı yarın 3. Gün. Bizden gen tarama istendigi icin 5 bekliyoruz inşallah hepsi 5e ulasir. yaşım geç. Kalite düşük dedi dr. Son virajdayim gibi hissediyorum bu defa. Umarım evlat sahibi oluruz
Umudunuzu hiç kaybetmeyin yumurtalara can verecek olan Allah inşaAllah hepsi güzel sonuçlar getiricek size. Bu mücadele de Allah gönlümüzdekini nasip etsin hepimize tez zamanda 🤲🏻 sizde yarın haber alıcaksınız bende bekliyorum ikimizde güzel haberler alıcaz yarın inanın 🥰

Benim yumurtam gelişimi durmuş tedavim iptal herşey boşa gitti bu sabah
Offf çok üzüldüm. Ben de bugün benzer bir haber aldım. Çok istekli değildim ama yıkıldım. Demek ki istiyormuş bir yanım. Belki 1umut yarına büyürler bekleyeceğiz dedi dr. Sonra gen tarama vb hiç umudum kalmadı.

Boşa giden emeğime mi parama mı yıkılan umuduma mı neye üzüleceğimi sasirdim
Geçmiş olsun.
Ne düşünüyorsun devam mı

Offf çok üzüldüm. Ben de bugün benzer bir haber aldım. Çok istekli değildim ama yıkıldım. Demek ki istiyormuş bir yanım. Belki 1umut yarına büyürler bekleyeceğiz dedi dr. Sonra gen tarama vb hiç umudum kalmadı.

Geçmiş olsun.
Ne düşünüyorsun devam mı
Peki 5 güne giden embriyoda tedavi nasıl iptal oluyor tmm işte yumurta dollenmis ben bu aşamayı pek anlamıyorum.ayrica geçmiş olsun çok üzüldüm bende aylar sonra bir yumurta toplattim ama dollenmedi ne demek çok iyi biliyorum bunu

Peki 5 güne giden embriyoda tedavi nasıl iptal oluyor tmm işte yumurta dollenmis ben bu aşamayı pek anlamıyorum.ayrica geçmiş olsun çok üzüldüm bende aylar sonra bir yumurta toplattim ama dollenmedi ne demek çok iyi biliyorum bunu
Ben ileri yaştayım. Dolayısıyla embriyo transfer edilmeden önce genetik problem var yok %90tespitlenmesi için embriyodan hücre alıyorlar.
O yüzden 5inci güne ve hücre sayısına bakılıyor.
Eğer hücre sayisi 60-100 arası olmazsa ondan hücre alıp bakılmaz
3.gunde yalnızca 6_10 arası bu hücre sayısı
5 günde ya hücre sayısı yeterli olmaz ya hücreler bozuk dağınıklık varsa hücre alamazlar. Çöp olur.

Sağol gerçekten yıkım oluyor. Bir umut ışığı vardı o söndürüldü gibi hissediyorum. Bir de verdikleri hormon vb melankolik oldum

Siz tedaviye devam mı ediyorsunuz?

Nasıl yani eee hani 5 güne ulaşmıştı çok kaliteliydi öyle demedinizmi benmi yanlış okudum nasıl olur bu
3. Güne kadar iyi gidiyordu 4. Gün gelişimi yavaşlamış 5. Günde durdu

Geçmiş olsun.
Ne düşünüyorsun devam mı
Doktorum aradı az önce amhım çok düşük olduğu için genetik olarak sorunlu olduğunu yumurtanın bu yüzden gelişmediğini söyledi. Yani tekrar denersekde hangi ay kaliteli güzel bir embriyo bulabilirz belli olmaz tekrar denemek isterseniz yine geldiğinizde konuşuruz dedi ama morel olarak bittim yani. Sizede çok geçmiş olsun kötü bişey gerçekten umut edip herşeyin iptal olması maddi olarak ayrı ilaçlar iğnelerin etkileri ayrı Allah yardımcımız olsun 🤲🏻

3. Güne kadar iyi gidiyordu 4. Gün gelişimi yavaşlamış 5. Günde durdu

Doktorum aradı az önce amhım çok düşük olduğu için genetik olarak sorunlu olduğunu yumurtanın bu yüzden gelişmediğini söyledi. Yani tekrar denersekde hangi ay kaliteli güzel bir embriyo bulabilirz belli olmaz tekrar denemek isterseniz yine geldiğinizde konuşuruz dedi ama morel olarak bittim yani. Sizede çok geçmiş olsun kötü bişey gerçekten umut edip herşeyin iptal olması maddi olarak ayrı ilaçlar iğnelerin etkileri ayrı Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Benim de gen taramadan sonuç geldi. Malesef transfer edilemez çıktı.

Yaa transfer olsanızda hayırlı olmıcakmış demekki yumurtadanmı acaba sperm kaynaklı bir genetik faktörmü peki bilgi verdilermi
Yaş kaynaklı olduğunu düşünüyorlar.
Genetik testlerimizde bende 2cekinik gen var ama bu etki etmezmiş eşimde hic yok.

Yaş kaynaklı olduğunu düşünüyorlar.
Genetik testlerimizde bende 2cekinik gen var ama bu etki etmezmiş eşimde hic yok.
Yaş kaynaklı diyorlar amh düşüklüğünden olabilir diyorlar kesin birşey diyemiyorlar genetik testlerinizde bir sorun çıkmadıysa nasıl gen sorunlu diyorlarkı anlayamadım

Merhaba arkadaşlar. Ben 25 yaşındayım. Erken menopoz teşhisim vardı Kayseri Gökalp öner ile bu yola çıktım bana temmuz ayında prp yaptı. Eylül ayında da tüp bebek tedavilerine başladık. Geçen ay yumurta göremedi. Bu ay adetin 3. Günü yani geçen hafta gonal f başladı. Cuma günü tekrar gittim Folikül gördü 7 8 tane. Sonra tekrar gonal f verdi 900 . Günlük 225. Birde pergoveris verdi. Bu durumu yaşayan var mı . Yarın kontrol var beni ne bekliyor
Merhaba meriofert iğne ile bende yumurta görünmedi sizin gola f den sonra mı göründü acaba

Back
X