• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek günlüğümüz

vuslat2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
741
1
96
44
Diğer
kızlar selamlar

aklıma birden geldi hergün bir çoğumuz muayne ve kontrollere gidiyoruz bazen aklıma biri geliyor arıyorum bugün ne yapmış anca onun kişisel bilgilerine girerek buluyorum tüp bebek günlüğü başlatalım istedim herkez bugün ne yaşadıysa illa tedavi bilgileri değil bugün bişey olmuştur ve üzülmüşsünüzdür veya sevinmişsinizdir günlüğünüze yazar gibi birbirimize anlatalım birbirimizden haberdar olalım kişisel değil hepimizin tüp bebek günlüğünü başlatalım istedim ayrıca günlüğümüz bir liste yapsın hamişlerle dolsun taşsın

bu günlük hepimizin

güzel fikir olmuş bence de herkes ayrı ayrı topic açmaz böylece takip etmek daha kolay olur belki :)

ya canım bazen takip etmekte çok zorlanıyorum sayfa sayfa aramaktansa günlüğe nasıl yazıyoruz tek sayfa öyle olsun istedim kısa ve öz ne yaşandı neler hissedildi

günlük tutmak insan psikolojisi içinde iyi bir şey derdini anlat rahatla...:1hug:

bugün tanıdık birileri bize irenbe yerine başka bir dr. ismi önerdiler. tam da ben hazırlamıstım kendimi irenbe için. öyle şeyler anlattılar ki bir an acabı mı dedim :( ama sonra hemen topladım kendimi ,her kafadan bir ses cıkıyor. ben dr.uma güveniyorum irenbeyi o tavsiye etmişti. tabii onlara aa mutlaka gideriz dedim ama yine bildiğimi okuyacağım :)
neticede olacaksa olur bir şekilde...fazla da kafa karıştırmamak lazım di mi ama :)

Bu sayfada yazabilirim. Benim tüp bebekden başka şansım yok çünkü tüplerim alındı.
25 haziranda 2009 negatif sonuç aldım. Bana göre 3 dr.lara göre 2. tüp bebek denemem di.
bir dahaki deneme bilmiyorum ne zamana kısmet olur umarım sonuç hayırlısı ile pozitif olur.
Bir dahaki tedaviyi kimseye söylemiyeceğim. sonuç negatif olunca laf anlatmak zor geliyor. ben unutmaya çalıştıkça herkes geçmiş olsuna geliyor. 4 gündür telefonlar gelen giden, zorlandım.
umudum dağlar kadar,
işte böyle sevgili günlük
tekrar yazarım...

bende tüp bebek annesi olcam inş.bugün ense kalınlıklarına bakılcak ama ben gerçekten korkuyorum neden bilmem ama öle inş. güzel haberlerle döneriz.canım sıkılıyor be sevgili günlük....

mrh gğnlük içim heyecan ile dolu kısmet olursa cuma günü 3.cü tüpbebek için start vericem bakalım busefer annene gelicekmisin rahmet katından cnm bebeğim umarım annene ve babana merhaba dersin hayırlısı ile gel bebeğim seni özledik hemde çok cnm bebeğim :CüvCüv:

mrb sevgili günlük bende temmuzda tedaviye başlayacağım çok korkuyorum acaba tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye inşallah herşey daha güzel olur vede ben sana mutlu haberlerimi yazarım

günlük,
cumartesi test yapacam.bakalım bebişlerim annelerine sıkı sıkı tutunmuşmu?okadar çok korkuyorum ki artık hiçbişey hissedemiyorum.ne seviniyor nede üzülebiliyorum.çok karmaşık duygular içindeyim.şuan tek istediğim zamanın bir an önce akıp geçmesi.

Bu gün yeniden para biriktirmeye başladık. Ben ve baban ek işlerde yapıyoruzki bir an önce paraları biriktirelim. Bu yıl yıllık izinlerimizde tatile gitmiyeceğiz, çalışacağız. Senin bu ay bize gelmemen bizi kırdı ama yıkılmadık. Sana kavuşmak için sanırım biraz daha sabretmemiz lazım. Baban ve ben anneannen, deden mutlu bir aileyiz zaten bu mutluluğu paylaşacak birilerine daha ihtiyacımız var. sen 3. defa dır bize gelmedinya, biz babanla hiç kızmadık bir birimize, hiç tartışmadık, aksine daha çok sevdik birbirimizi senin bizi izlediğini düşünüyoruz. Lütfen gel artık olurmu!!!!!

sevgili günlük,
bugün, kürtaja bir gün kala adet oldum.çok mutluyum ne garip değil mi bazı aylar adet görmeyelim diye dualar ediyoruz bazı aylar da olabilelim diye....

bugün aşırı şekilde bir akıntı başladı bende hemde çok fazla anlam veremedim ama hayırlısı yoksa yumurtalar olgunlaştıda bi de çatladımı başıma bütün tedavi boşa mı gidecek offfffff anca yarın kontrolüm var anlıycaz bakalım ama yüksek doz ilaç kullanıyor olmam aklımı karıştırmadı değil daha bugün adetin 10.günündeyim

sevgili gunlukk ben bir anne adayi olarak hem mutluyum hemde mutsuzum benim tuplerim tikali ilk tup bebegimi denedim annelerine tutunamadan kayip gitti;err ama dun 2 ci dondurulmus yavrularimla yola devam dedim 7 tane yavrumu dr lari dondurdu birgun annelerine hediye verir diye simdi o hediyeye bekliyorum ilk once rabbimden sonra dr daha sonra kendimde tabiki bebislerimide unutmam ins bu denememde bana o hazin gozyaslarini dokturmezler devami ni yasadikca yazicammm

günlük,
yarın test yapacam ama okadar adet ağrım var ki heran adet olacakmışım gibi.çok korkuyorum.çok sabırsızım.ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum bile.....
çok acı bişey,inş çabalarım boşa gitmez.adet olmam ve bebişlerim bana tutunmuştur.
Yüce Rabbim sen umutlarımızı ve çabalarımızı boşa çıkarma.

sevgılı gunluk,bebek sahibi olmanın bu kadar zor olabileceğini hiç aklıma gelmemişti.ama zor ve can acıtıcıymış işte.iki kere ameliyat oldum o mendebur çikolata kistlri yüzünden.sonuncusunda tek tüpümü de aldılar.iki ay sonra dediler tüp bebek tedavisine başlayabilmek için iki ay bekledik.bilmem ne lezyonları geçmemiş 1 ay daha dediler.bekliyoruz bekliyoruz sonunun ne olacağını bilmeden.hataa ben sevgili günlük herkese kendımden buyuklere annelik yapan ben acaba çocuk sahibi olmamak daha iyi ,insanı özgür kılan bir şey mi diye düşünmeye başladım.sanırım ya mantığa bürünüyorum yada ufaktan ufaktan gelmeyen bebeğimin yerine keçiler gelmeye başladı.bekliyorum sevgili günlük,hayaller kurarak bekliyorum.Eşim sakin görünüyor,sakin ve destekçi ancak biliyorum ki o da istiyor ve heyecanlı.ama bana destek olmak için sanırım böyle görünmeye çalışıyor.onu seviyorum sevgili günlük.biz ikimiz tamız bir de bebeğimiz olursa,allah verirse mutluluğumuz katlancak.sevilerimle

kafamda hep kilo verme ve histeroskopi çektirme işi var. Kilo vermeye çalışıyorum ama moralim bozulunca (yani tutmayan tüp bebek denemeleri aklıma gelince, harcadığım bi dolu para) yemek ten çıkartıyorum hırsımı, birde iş güç herkeze gülümsemek zor ama yapmam gerekiyor. Kimse bilmez kimsenin derdini!!!
Aslında sen bir dert değilsin ama şu an yoksun ya, (arz/talep dengesi ters orantılı) bu sefer hırsla istiyoruz.
Şeyh Bedrettinin sözü aklıma geliyor; '''bir şeyi çok istemezsen her şey senin olur'''

Back
X