Tüp bebek, gelişim durması, düşük/kürtaj

amin amin inşallah bugün kese randevum var allahın izniyle görürüm inşallah. hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. düşük sebepleri bulunmadı dimi ? prednol devamlı mı kullanacaksınız? bana 4 gün verildi bıraktım devam ettirmedi

Merhaba evet yine tüp bebek pgtli değil şu an 7+4 haftalık olduk farklı olarak prednol verildi promester de 2 ampul kalçadan bu da düşük olursa artık pgt li yapacağız demişti doktorum bakalım inşallah düşük yaşamam siz de hamilesiniz sanırım inşallah siz de sağlıklı kucağınıza alın 😊
amin amin inşallah bugün kese randevum var allahın izniyle görürüm inşallah. hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. düşük sebepleri bulunmadı dimi ? prednol devamlı mı kullanacaksınız? bana 4 gün verildi bıraktım devam ettirmedi

Arkadaşlar merhaba, öncelikle burada yazılanlar kişisel süreçlerimiz maksat birbirimize destek olmak. Lütfen kimse doktoruna danışmadan kendi sürecine müdahalede bulunmasın. Tüp bebek sonrası 6. Haftada gelişim durdu, geçen hafta da kalbi durdu maalesef. Doktor bir hafta bekleyelim kendiliğinden düşmezse kürtaj dedi. Bugün pazar ve maalesef tık yok. Ne ağrı var, ne akıntı, ne kanama. Kürtaj olsun istemiyorum ama vakit de daraldı. Var mı böyle bir durum yaşayan? Doktorunuz ne önermişti? Bu arada ilaç falan vermedi doğal yoldan sonlanmasını bekliyoruz dedi.
Sıcak duş aldım, 2km kadar yürüdüm bugün. Bir fincan da adaçayı içeceğim. Ne yaparsam yapayım kürtaja doğru gidiyor bu durum sanırım
Folat, B12, çinko, magnezyum, d vitamini, eğer troid sorunu varsa lugol iyot. Tahlil yaptırıp kullanin.

Yapılacak olan tüm testler yapıldı eşime ve bana hatta kürtajdan alınan materyale genetik test de yapıldı bir şey çıkmadı ondan da prednolü de transferden önce başladım kalp atışı gördükten sonra yarıma düşürdü belki diğer kontrol de bıraktırır diye düşünüyorum inşallah

Yapılacak olan tüm testler yapıldı eşime ve bana hatta kürtajdan alınan materyale genetik test de yapıldı bir şey çıkmadı ondan da prednolü de transferden önce başladım kalp atışı gördükten sonra yarıma düşürdü belki diğer kontrol de bıraktırır diye düşünüyorum inşallah
Merhaba canım benim bugün kese randevum vardı çok şükür ki keseyi gördük Allah’ıma binlerce kere şükürler olsun.
İnşallah haftaya yine randevum var. Kese çok küçük bundan sonra içinde bebek yolk sac var mı kalp atışı mı var mı diye bakılacak. Günlerdir bugünü bekliyordum bugün çok şükür rahatladım.
Ama bu süreçler çok zor bugün öğlen peçeye sildiğim de bir iki kere kahverengi gibi böyle bi leke geldi, doktora gittiğimde tansiyon ölçtü hemşire ve tansiyon 15 10 geldi ben çok stresliyim doktorum yalvardı resmen stresle sağlıklı çocuğa bile zarar veriyorsun diye çünkü bundan önce 3 küretajım var ve onlarda da böyle kahverengi lekelenmeler olmuştu.
Napcam günler nasıl geçecek inanın bilmiyorum

Merhaba canım benim bugün kese randevum vardı çok şükür ki keseyi gördük Allah’ıma binlerce kere şükürler olsun.
İnşallah haftaya yine randevum var. Kese çok küçük bundan sonra içinde bebek yolk sac var mı kalp atışı mı var mı diye bakılacak. Günlerdir bugünü bekliyordum bugün çok şükür rahatladım.
Ama bu süreçler çok zor bugün öğlen peçeye sildiğim de bir iki kere kahverengi gibi böyle bi leke geldi, doktora gittiğimde tansiyon ölçtü hemşire ve tansiyon 15 10 geldi ben çok stresliyim doktorum yalvardı resmen stresle sağlıklı çocuğa bile zarar veriyorsun diye çünkü bundan önce 3 küretajım var ve onlarda da böyle kahverengi lekelenmeler olmuştu.
Doktor bundan sonra ki opsiyonlar belli ne yaparsan yap engelleyemezsin dedi evet biliyorum zaten ama elimde değil
Yani ya yolk sac yok dicez ya var ama canlı değil dicez ya da yolk sac bebek herşey var kalp atışı da var dicez inşallah dedi
Ama elimde değil işte. Allahım hepimizin yardımcısı olsun bu yolda olan herkesin. Allahım sağsalim kavuştur bizi ne olursun 🥹🙏🏻

Merhaba hayırlı olsun benim de şu an arada kanamalarım oluyor ama şükür bebek iyi şu an da insan çok geriliyor ama olacak olan her türlü oluyor engelleyemeyiz 😊 umarım inşallah bir daha ki kontrol de kalp atışını alırısnız stres yapmayın bnm de kese kalp atışı kontrolünde 14 9 çıkmıştı tansiyonum baya heyecanlıydım çünkü 😀

Back
X