Tüp bebek günlüğümüz

bugün kontole gittim en sonunda

çarşambadan beri gitmiyorum çünkü

heyecandan unuttum kaç yumurta gözüküyor diye sormayı ama drum 8 günde hem çok güzel ve çabuk cevap vermişsin dedi

bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam

cumartesi toplama var

offfff heyecan bastı :uhm::1no2:

çok korkuyorum:Saruboceq::Saruboceq:

canım yumurtaların toplandı mı kaç tane toplandı? inş korktuğun gibi geçmemiştir.
büyük güne az kaldı. hadi hayırlısı. bu arada bende ilk tüp bebek tedavime başladım ve çok korkuyorum

canım yumurtaların toplandı mı kaç tane toplandı? inş korktuğun gibi geçmemiştir.
büyük güne az kaldı. hadi hayırlısı. bu arada bende ilk tüp bebek tedavime başladım ve çok korkuyorum

evet canım toplandı dün genel anestezi aldığım için hatırlamıyorum dr la konuşmuşum ben dru görmedim bile kasık ağrısı oldu biraz ve hala da devam ediyor bugün ise beni aramaları gerekiyordu yumurtalar hakkında bilgi vermek için ve hala aramadılar 24 saati çoktan geçti bu arada 22 tane yumurta toplandı dr sayı olarak gayet iyi dedi ama bişey mi oldu acaba tutacakmı derken döllenme bile olmadı mı ne:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…