Tüp Bebek Günlüğümüz !

sen beni çok ağlattın (( zaten aşırı duygusalım allahım çok büyük... demekki zamanı şimdimiş allah bizlerede bu güzel duyguyu yaşatsın seni ancak bizim gibi bu uğurda canını bile vermeye hazır olan insanlar anlar binlerce kere şükür milyonlarca kere şükür allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ne güzel ödüllendirmiş seni 2 tane birden çookk güzel çok mutlu oldum ama sende peşini bırakmamışsın ...bende 3 negaitf ne dış gebelik ne düşük hiç bişi yok bende öle diyorum bir kere bile hamile kalsam canımı vereyimmm bi öğrensem bi o anı yaşasam ahh ahhh ....

ay bu başkasının hikayesimiş bende kendimi kaptırmışım bildiğin allahım neler yaşanıyor yaaa gerçekten umarım bu kadar olmazz ....çok zor çoook

günaydın arkadaşlarr nasılsınızzz şekerler ben iiyim anneme gidiyorum bi kaç gün kalmaya ordan da takip ederim bırakmam topiğimisi :)

Günaydın güzellerrrrr.İstanbulda fena kar yağıyorrrrrrrrrrrr...

Eemo canım çok sevindim meleğin yanında kardeşini saklamış demekkiii.Ne mutlu sizeee,darısı başımıza hayırlısıyla..

Busekarr eşini kınıyorummm,seni hamiş hamişş üzdüğü içinn kafasını taşlara sonreadan çok vuracakkk amaaaaaaaaa neyyyseeeeeee..

Hepinizi öpüyorumm...Egunalımm seniiii ayrıyettennnnnnnnnn

günaydın arkadaşlarr nasılsınızzz şekerler ben iiyim anneme gidiyorum bi kaç gün kalmaya ordan da takip ederim bırakmam topiğimisi :)

güle güle git canım...bırakma tabii topiğimizi ağlarız bak sonraaa:84::84::84::84::84:

bende SEN i ayrıyeten öpüyommm

canımmmm benimmm mutluluk gözyaşlarıyla okudum eline diline yüreğine sağlık neler neler yaşamışsın ne kadarda sabırlıymışsın pygamber sabrı dedikleri bu herhalde ayrıca çokta sabırlı ve destek bir eşe sahipsin maşaallah allahım sevginizi daim etsin sana sağlık sıhhat versin evlatlalarını analı babalı büyüt inşaallah sağlıcakla allaha emanet olun öpüyorum seni ve meleklerimi dularım sizlerle

kuzum bu hikayeyi yaşayan başkası DAISY20011 o yazıyı buraya kopyalamış okualım diyeeee...

olsun bebişim benim ben seni sevmişim birkere soğanda yesen farketmez 54:

o zaman bi de sarılayım

cicim siz bi daha ne zaman kontrole gideceksiniz başka doktor bakıyormusunuz...ikinci kese olma ihtimali var ya merak ediyorum...

cicim siz bi daha ne zaman kontrole gideceksiniz başka doktor bakıyormusunuz...ikinci kese olma ihtimali var ya merak ediyorum...

bahçeciyi aradık bize dr tavsiye ettiler 18 ocakta gidicem keseyi gören dr 18 de gel demişti bizde 18de başkadr gidicez ne zaman gitmeliyiz ben erken gitmemiş olsaydım 14 ü gitme tarihimdi belim ağrıyor sağ bacağımın üzeri karnımla bacak arası sanırım kasıl bölgem çok kötü ara ara batma oluyor normalmidir acaba korkuyorum tabi bende aşağıdanda zaman zaman böyle com com çekme oluyor böyle olan arkadaşlarda varmı acaba normalmidir

bu tür batmalar ağrılar hamilelerimizin ilk dönemlerinde çok oldu...rehim genişlediği için oluyormuş...endişe etme canım...tabii ilk 3 ay her gebelikte risklidir sende ona göre dikkat et yeter...herşey yolunda maşallahhh...

EGUNAL-ECRİN MERT-EKİN0486-MİLLSTONE
Kıslar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...inşallah kucağıma alıp sevmeyide nasip eder Allahım.
benim abimin çalıştığı fabrikanın sahibi var adam 50 yaşında.eşide 40 ın üstündedir ama kaç olduğunu bilmiyorum.şu an bebekleri yeni doğdu isviçrede yapılmış tüp bebekleri.ve 20-25 yıllık evliler.izmir istanbul kıbrıs hep denenmiş olmamış ama vazgeçmemişler .5. denemesiymiş sanırım.abim anlatıyo nasıl mutlularmış.....

Suan kimse yok, yarin kimler bu yaziyi okuyacak merak ediyorum ya da daha once okumus olan?? Lutfen okuyunnnnn

Gözyaşları içinde okudum, dilerim herkese umut olur.

Allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu, hamile kalmayı, sağlıkla gelişmesini, sağlıkla kucağımıza almayı ve evlatlarımızı sağlıklı ve huzurlu büyütmeyi nasip etsin.

benimde oluyor ara ara kasıklarımda batmalar.hatta yatakta bir yerden bir yere dönerken bile sancıyla uyanıyorum.fazla güldüğümde de oluyor kasık ağrım.
yaa bide benim kaşıntım var dr a söyledim suyla yıka başka bişey yapma dedi ama suyla falan geçmiyor hatta her ıslandığında dahada artıyor. kaşımaktan şekli şemali değişti :)
böyle şikayeti olan varmı acaba...

aminnnn inşaallah yarabbim allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez rabbim herkezin gönlüne göre aratmadan versin inşaallah hamile olanlarımızında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahım

Canım benim transferimde 14 ocak bende de hiçbir belirti yok, akşamları iş çıkışı bir uyku basıyor o kadar. Kesenin içini gördün mü sen? Kesenin içini ilk ne zaman göreceğiz bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…