• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım bende hastanede bir saat yattım sonra geldim evime... ilk iki gün yatıp sonrSINDA evde dolaştım.. iş yapmadım ama süreklide yatmadım.... duş en az 3 4 gün sonra.... bende kabızlıktan çok çektim halada çekiyom o yüzde yemene dikkat et. 4.günden sonra dışarıda çıktım. faydası varmı bilmiyom ama kabak çekirdeği ve ananas tükettim. ama en önemlisi sakin olmak..... kendini germemeye stres yapmamaya çalış.....

öpüceeeeem :54::54::54:

yatıp kalmayayım o zaman, 2 gün kafi.. ay bide bu tuvalet olayından ben çok çekiniyorum kabız olmasamda sanki düşcekmiş gibi gelio azıcık ıkınınca :17::17::17::17:

sakin olmalıyım, sakin olmalıyım, sakin olmalıyım ........ :18::18:

hiç sevmem sabahtan beri stresten çekirdek çitliyorum :26:

cnm bu ne panık yaaaaaaaaaaaa....
hamıle degılım ama cevaplım mı?
bır bıcuk satat cnmmm
arabayla geldık cnm esım sakın surdu
5. gun aldım bennnn 3. gunden sonra verıyorlar...
2 gun yatıyorsun ama gezmende lazım oturman rahıme kan gıtısın kı bebıs tutunsun yaaaaa....
kabak cekırdegı ananss salata yedım bennnn

:54::54::54:

canım benim valla bana vereceğiniz bu cevaplar varya benim için çok değerli..

ananas ve kabak çekirdeği tüketeyim bende o zaman .. salatayı zaten çok severim :56:

birde tatlışlar ben iğnelerimi kullanıyorum hala.. arada tansiyonum çıkıyor ve bazen çok şiddetli baş ağrım tutuyor.. parol aldım hatta bi defa.. sizede böyle şeyler olmuşmuydu :44:

çok mutlu oldum allahım sonunuda getirsin inşallah allah analı babalı büyütmek nasip etsin....bana ve tüm arkadaşlarımada bu mutlulugu tatmak nasip olsun AMİNNN...

ay evet ya gelen giden misafir öldüm kolum çok agrıyoo......bide her gelen benim gelin ikinciye hamile seninde bişey yokmu ne tuhaf insanlar var yaa kıriz geçirttiler bana....
sorma güzelim nedir bu milletten çektiğimiz...benim de keyfim yok dünden beri milletin çocuğuyla övünmesine de gıcık oluyorum Veren rabbim sanki çocuğu Bakkaldan alıp hava atıyorlar...
burdan atmadım canım başka bir yerden attım :)
hoşgeldin canım ekibe tekrar..
ben burdayıımm :3:
ya beni gün geçtikçe stres sarıyor.. aklımda sorular çoğalıyor.. hamile kalan arkadaşlarım yanıtlarsanız çok sevindirik olurum :17:

transferden sonra hastanede ne kadar süre kaldınız? eve ne şekilde geldiniz? ( yolda bişey olur diye korkuyorum ) , sonracığıma
transferden sonra ne zaman ilk duşunuzu aldınız :1: ya ben hemen banyo yapmak isterim ama galiba birkaç gün yapmamak lazım :44:
kaç gün yattınız da ne zaman dolaşmaya dışarı çıkmaya veya işe gitmeye başladınız? ne bileyim yani neler yediniz içtiniz? of çok karışığım ben bu aralar.. cevaplarsanız öperim sizi kocaman :54::54: :1::1:
Fıstığım ben hala transfer aşamasına gelemedim ama gelseydim bol bol ananas ve salata tüketir 2 gün dinlenir 2-3 gün sonra ılık suyla duş alırdım çünkü çoksıcak su ne varsa alıp götürebilir maazallah ...kendimi yormadan kısa yürüyüşler yapar evde dolanır ama kesinlikle ev işi yapmazdım...özellikle elektrikli süpürgeyle ypılan işler riskliymiş.çoğu doktor yapmayın diyormuş zaten bu kadar bacımm
slm kizlar nasilsiniz ben iyi diyim iyi olayim lekenlenmelerim azaldi fakat korkularim aynen devam hic azalma yok ne zormus yaa sizlere sormak istedigim ben hic progestoran kulanmadim dün aldim ama bunlar bildigimiz hap aksam bir tane ictim bugün dr konustum telde o dediki bunlar fitil gibi alttan veriliyormus bana anlatabilirmisiniz canlar tuhaf geldi bana
allttan ben de çok kullandım transfer öncesi ama transfer olmayınca bıraktım düşük olmamması için galiba progesteron rahimi güçlendiriyor bildiğim kadarıyla..
nehircim hoşgeldin..... pregestan benim kankam:1::1::1::1::1::1::1: tam üç ay dürttüm durdum pregestanı alttan:)))))))))))
Kız progestanla progesteron aynı şey mi.benim de progesteronum yüksek çıkma durumu varmış düşüreceğiz dedi doktor ne zararı var ki transfer öncesi..anlamadım halbuki habire alttan fitilini kullandım keç kez..:1::1::1::1:

sorma güzelim nedir bu milletten çektiğimiz...benim de keyfim yok dünden beri milletin çocuğuyla övünmesine de gıcık oluyorum Veren rabbim sanki çocuğu Bakkaldan alıp hava atıyorlar...

hoşgeldin canım ekibe tekrar..

Fıstığım ben hala transfer aşamasına gelemedim ama gelseydim bol bol ananas ve salata tüketir 2 gün dinlenir 2-3 gün sonra ılık suyla duş alırdım çünkü çoksıcak su ne varsa alıp götürebilir maazallah ...kendimi yormadan kısa yürüyüşler yapar evde dolanır ama kesinlikle ev işi yapmazdım...özellikle elektrikli süpürgeyle ypılan işler riskliymiş.çoğu doktor yapmayın diyormuş zaten bu kadar bacımm

allttan ben de çok kullandım transfer öncesi ama transfer olmayınca bıraktım düşük olmamması için galiba progesteron rahimi güçlendiriyor bildiğim kadarıyla..

Kız progestanla progesteron aynı şey mi.benim de progesteronum yüksek çıkma durumu varmış düşüreceğiz dedi doktor ne zararı var ki transfer öncesi..anlamadım halbuki habire alttan fitilini kullandım keç kez..:1::1::1::1:

:54::54:
ananas salata ve kabak çekirdeği cepte :9:

ev işiyse yapmam zaten.. sağolsun eşimin annesi babası bizdeler.. zaten bana birşey yaptırmazlar..
sağol canımın içi :54:

topiktee hava gibi çok sıkıcı bugun bu ne beee:19::19: kendinize gelinn azıcıkk yahuu..hadi ben yoruldumm yada boşverın uyuyalımm en ıyısıı $imagesCAZXA7JH.webp

ananas ve salata niye ki :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
o kadar üzgünümki anlatamam...
tedavi bir yana.. şimdide hemoroidle uğraşmak zorundayım.. azdı gene körolasıca....ve artık dr. gitmek zorundayım sanırsam...çünkü tedaviden önce gitmeliyim.. öyle değil mi? gözlerim dolu dolu ağlıyacağım.. bu sene dr. lardan başımı alamadım...hemde yalnızım.. eşimin olmayışı bir kez daha acıtıyor içimi... her şeyle tek başıma uğraşıyorum....hamilelikte daha çok azıyormuş çünkü... Rabbim tedavimizde bize hayırlı sağlıklı bebişler ve hamileliğimizde sağlık versin insallah.... ne yapcam ben kızlar... offf yaa... şimdi acısını felan geçtim.. ilaçlarla felan idare ediyom ama ya hamilelikte olursa... bu konuda bir fikriniz var mı? ağlıcam ya......:14::14:

hep kendimden bahsettim.sizler nasılsınız?

topiktee hava gibi çok sıkıcı bugun bu ne beee:19::19: kendinize gelinn azıcıkk yahuu..hadi ben yoruldumm yada boşverın uyuyalımm en ıyısıı Eki Görüntüle 379237

evet cnmmmm oyle bugun sessızzzzzzzzzzzzzz

sende mayısta başlarsan belki beb,şlerimize aynı zamanda kavuşmuş oluruz....

hosgeldın balımmmmmmmmmmmm nasılsın bakımmmmmmmmmmmmm

ananas ve salata niye ki :44:

kabız olmamak ııcın cnm kabız olmaz ve ıkınmazsan bebıs daha ıyı tutunur...

o kadar üzgünümki anlatamam...
tedavi bir yana.. şimdide hemoroidle uğraşmak zorundayım.. azdı gene körolasıca....ve artık dr. gitmek zorundayım sanırsam...çünkü tedaviden önce gitmeliyim.. öyle değil mi? gözlerim dolu dolu ağlıyacağım.. bu sene dr. lardan başımı alamadım...hemde yalnızım.. eşimin olmayışı bir kez daha acıtıyor içimi... her şeyle tek başıma uğraşıyorum....hamilelikte daha çok azıyormuş çünkü... Rabbim tedavimizde bize hayırlı sağlıklı bebişler ve hamileliğimizde sağlık versin insallah.... ne yapcam ben kızlar... offf yaa... şimdi acısını felan geçtim.. ilaçlarla felan idare ediyom ama ya hamilelikte olursa... bu konuda bir fikriniz var mı? ağlıcam ya......:14::14:

hep kendimden bahsettim.sizler nasılsınız?

offfffff cnm yaaa cok uzuldummm bende senden guzel haberler gelcek dıye senı beklıyordummmmm

öpüceeeeem :54::54::54:

yatıp kalmayayım o zaman, 2 gün kafi.. ay bide bu tuvalet olayından ben çok çekiniyorum kabız olmasamda sanki düşcekmiş gibi gelio azıcık ıkınınca :17::17::17::17:

sakin olmalıyım, sakin olmalıyım, sakin olmalıyım ........ :18::18:

hiç sevmem sabahtan beri stresten çekirdek çitliyorum :26:

canım valla kuru kayısı da ye .. bence üstüne ılık su iç aç karnına... benne yapcam ya.....

offfffff cnm yaaa cok uzuldummm bende senden guzel haberler gelcek dıye senı beklıyordummmmm

canım güzel haber derken? :16:

kızcelerrr bızım bugun yarın net kesılecek 2 gun ben yokum haberınız ola...
pazartesı ısten yazarım artıkkkkk...
zaten evde olsamda yazamazdım cumartesı gun anacıgıma gıdecemmmm :16::16:
pazar aşkıtomla besıktas macınaaaaaa:16::16:
hem sabahtan cıkcaz evden gezcez soyle emın onu fln yaaaa :16::16:
net olmadıgı ıcın yazamam ama esımın tel akıllı net oluyor onda ordan gırer okurum ekran kucuk okunca corba oluyor....o yuzden yanı...
bakalım evımıze net ne zaman gelecek geleen kadar aksamları yokummm...
bu arada esıımın selamı varrr sızınle vedalasmamı ıstedı 2 gun ne yapcan dıye benle dalga gecıyorrrrrrr....

kızcelerrr bızım bugun yarın net kesılecek 2 gun ben yokum haberınız ola...
pazartesı ısten yazarım artıkkkkk...
zaten evde olsamda yazamazdım cumartesı gun anacıgıma gıdecemmmm :16::16:
pazar aşkıtomla besıktas macınaaaaaa:16::16:
hem sabahtan cıkcaz evden gezcez soyle emın onu fln yaaaa :16::16:
net olmadıgı ıcın yazamam ama esımın tel akıllı net oluyor onda ordan gırer okurum ekran kucuk okunca corba oluyor....o yuzden yanı...
bakalım evımıze net ne zaman gelecek geleen kadar aksamları yokummm...
bu arada esıımın selamı varrr sızınle vedalasmamı ıstedı 2 gun ne yapcan dıye benle dalga gecıyorrrrrrr....

sende slm söyle canım...valla öyle alıştık ki topiğe... uğramadan duramıyoz.. dalga geçtikleri kadar varız yani...:9:

Back
X