• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

biz iyiyiz canım asıl sende ne var ne yokk malumm evde ayaklı bomba dolanıyooo...

2.muayeneni olacaksın cicim...
düzeltesim geldii:9:
bence en geç yarın çatlatma iğneni vurdururlar sana...
salı da oğu olursun...

Aynen öyle bu arada belim çok ağrıyor bu normal mı ?????

hadı ben kızlar benim çıkmam lazım eşim spora gitti gelene kadar evi temizleyip hazırlanmm lazım çünkü hafta sonu ve ben dışarı çıkıp missssssssssssssss gibi hava alacagımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

biz iyiyiz canım asıl sende ne var ne yokk malumm evde ayaklı bomba dolanıyooo...

2.muayeneni olacaksın cicim...
düzeltesim geldii:9:
bence en geç yarın çatlatma iğneni vurdururlar sana...
salı da oğu olursun...

Evet cnm ama bombalar yer değiştirdi kocam varya arkamda oh daha rahatım ama esim sabh dediki gece ilk defa 3ay sonra dişlerini çok sıktın gece boyu gicirgicir :14:Demekki annem senin canını çok sıkmış yada sen icine çok atmasın dedii hemen bor çözüm bulmak lazım diyor o öyle diyincede ben üzülüyorum diyrumki kızım sende anne olucaksin bosver duyma ama kadının yüzünü görünce cinlerin tepeme çıkıyor tam valide Sultan dün sabh biraz geç kahvaltı hazırladım çayını koyuyordu ama sanki beni dövecek ben koymadım yaa çayını demlemeye amn neyse cnm bnm sen nasılsın bakalım şükür bugün ben daha iyiym ma kocam yine yurt dısına gidicez Çarşamba gunu cuma donecek bana gel sen kalmaya

hadı ben kızlar benim çıkmam lazım eşim spora gitti gelene kadar evi temizleyip hazırlanmm lazım çünkü hafta sonu ve ben dışarı çıkıp missssssssssssssss gibi hava alacagımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ohh bizim icinde gez bebeğe git kahve icmeye olurum hadı çık bakalım iyi gezmeler

kızlar bugün bende gezentiyimm totom ağrıdan doğrulmuyo gezmektende geri kalmıyom nası bi çelişkidir bu :1:

Yerim ben senin kızını :56:Cnm sen başladığım birseyler almaya prensese buarada dün bir bebe arabası gördüm çok beğendim sanada tavsiye ederim ama daha erken ben Haziran sonunda alıcak insallh ben kendimi çok zor tutuyorum hergordugumu alıp eve getirmek istiyorum :14:

yok tatlım henüz hiçbişey almadım... sanırım 7.aydan öncede almıcam... aklıma bile getirmek istemiyorum ama 7.ayda riskli bir ay.... eşimde böyle istiyo kafanda belirlersin çıkar bir anda herşeyini alırız diyo...... ama o kadar güzel şeyler varki insan hakkatten dayanamıyo:1::1::1:
sağlıkla gelsinde bebişlerimiz her eksikleri alınır elbet.....

kız deneme öle insan ne düşünceni şaşırıyo
canım sen gene iyi hatırlıyosun ben böyle bir durum olsa aklamda hiç birşey kalmazzzzzzzzzzzz:52::52:

Ohh bizim icinde gez bebeğe git kahve icmeye olurum hadı çık bakalım iyi gezmeler
travsiyen için çok ama çok teşekkür ederim canım ama canım ben burdan taaaaaaaaaaaaa bebeğe gitmeki tövbe o tırafık çekilirmi ankaraya giderim daha iyi :52::52::52:helede hiç sevmediğim kahve için amnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bugün bende gezentiyimm totom ağrıdan doğrulmuyo gezmektende geri kalmıyom nası bi çelişkidir bu :1:
aman bayanlara gezme olsunda ne hastalık ne ağrı dinlerrrrrrrrrrr:52:

:52::52::52:ya gidiyom daha evei temizlemeye başlamadım bile offffffffffffffff

Son düzenleme:
Aynen öyle bu arada belim çok ağrıyor bu normal mı ?????

normal inceleyip durm kendini...

ayagım uyurlu geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :52::52::52::52::52::52::52::66::66::66::66::66::64::64::64::62::62::62:

ama sen gelmeden haber gelmişti eminmisinnn:9:

ay heyecandan şaşırdım 1 mart :)))

ee normal ben olsa şuurumu kaybeder adımı bile hatırlamazdım herhalde...

Evet cnm ama bombalar yer değiştirdi kocam varya arkamda oh daha rahatım ama esim sabh dediki gece ilk defa 3ay sonra dişlerini çok sıktın gece boyu gicirgicir :14:Demekki annem senin canını çok sıkmış yada sen icine çok atmasın dedii hemen bor çözüm bulmak lazım diyor o öyle diyincede ben üzülüyorum diyrumki kızım sende anne olucaksin bosver duyma ama kadının yüzünü görünce cinlerin tepeme çıkıyor tam valide Sultan dün sabh biraz geç kahvaltı hazırladım çayını koyuyordu ama sanki beni dövecek ben koymadım yaa çayını demlemeye amn neyse cnm bnm sen nasılsın bakalım şükür bugün ben daha iyiym ma kocam yine yurt dısına gidicez Çarşamba gunu cuma donecek bana gel sen kalmaya

iyi bari kocacın arkandaysa gerisini çok sallamaa..
şekerim bende gelmeyi çok isterdim ama o ara ben yoğun bi halde hastaneye gidip geliyooo olcamm...

evet büyük çelişki hiç yakıştıramadım sana:9:

yok tatlım henüz hiçbişey almadım... sanırım 7.aydan öncede almıcam... aklıma bile getirmek istemiyorum ama 7.ayda riskli bir ay.... eşimde böyle istiyo kafanda belirlersin çıkar bir anda herşeyini alırız diyo...... ama o kadar güzel şeyler varki insan hakkatten dayanamıyo:1::1::1:
sağlıkla gelsinde bebişlerimiz her eksikleri alınır elbet.....

Ay sen tebrik ediyorum cnm :46:Bn ne bulsam âliyem birer tane bana moral oluyor Rabbim kötü gun göstermesin insallh hem aklına getirme 7.ay risklide dogum riskli değilimi be cnm Allah kimseye yaşatmasın böyle seyler beğendiğin ufak seyler olursa al benceben sabh kizimn ayaklarını sevdim ona cici ayakkabı birde süslü süslü çoraplar aldım onlrida böyle ayak gibi yapmışlar Cook hoş ama neyse bende büyük seyleri almıyorum ufak tefek elbise tulum gibi öptük sizikizimla :54:Ben kaçtım

normal inceleyip durm kendini...

ama sen gelmeden haber gelmişti eminmisinnn:9:

ee normal ben olsa şuurumu kaybeder adımı bile hatırlamazdım herhalde...

iyi bari kocacın arkandaysa gerisini çok sallamaa..
şekerim bende gelmeyi çok isterdim ama o ara ben yoğun bi halde hastaneye gidip geliyooo olcamm...

evet büyük çelişki hiç yakıştıramadım sana:9:
bu sıralar beni çok kırıyosun zaten kırmızıları yedim hormanlarım tavan yapmış aşk olsun:19::19::19::19::19:

Kızlar bir gün daha gonal f kullanacan salı günüdür Opu kesin ben çıkıyor sizi öpüyorum

ben sana önceki mesajımda ne demiştim yarın çatlatma iğneni olur salı da opu yapılır...
doktora gerek yok bana sorun yeter:9:

Back
X