• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

normal inceleyip durm kendini...

ama sen gelmeden haber gelmişti eminmisinnn:9:

ee normal ben olsa şuurumu kaybeder adımı bile hatırlamazdım herhalde...

iyi bari kocacın arkandaysa gerisini çok sallamaa..
şekerim bende gelmeyi çok isterdim ama o ara ben yoğun bi halde hastaneye gidip geliyooo olcamm...

evet büyük çelişki hiç yakıştıramadım sana:9:
Cnm bnm Rabbim ısını tedavini kolaylaştırsın bu son olsun insallh neyse ben buhafta idare ederim kendi gücümle evde bırakır gezerim B'nde :47:Yasasın kötülük ha ha ben çıktım cnm öptük seni de guzel teyzemizi

tamam canım ama yumoşlardan haber ne zaman gelecek bişi demedin...

hoşgeldiinnn şekerim tamda hamile haberinin üzerine geldin...

o zaman bende elifnaz ve annesine iyi haftasonları diliyorummm...ikinizide cocaman öpüyoyumm...

seni uyanık seniiii üşenmiş kutlama mesajını hazırlamaya benimkini kesip biçmiş yayınlamışşşş:9:
yakalandım de mi hihihi baktım yazmak uzun sürecek çalıiim dedim arkadaşımın sarıkafası benim sarıkafam sayılır ..ne oldu bir yerin mi eksildi cicim..kargo yapar sarı kafaların geri gönderirim o kadar kıymetliyse hiihhi:1::1::1::1:
Evet cnm ama bombalar yer değiştirdi kocam varya arkamda oh daha rahatım ama esim sabh dediki gece ilk defa 3ay sonra dişlerini çok sıktın gece boyu gicirgicir :14:Demekki annem senin canını çok sıkmış yada sen icine çok atmasın dedii hemen bor çözüm bulmak lazım diyor o öyle diyincede ben üzülüyorum diyrumki kızım sende anne olucaksin bosver duyma ama kadının yüzünü görünce cinlerin tepeme çıkıyor tam valide Sultan dün sabh biraz geç kahvaltı hazırladım çayını koyuyordu ama sanki beni dövecek ben koymadım yaa çayını demlemeye amn neyse cnm bnm sen nasılsın bakalım şükür bugün ben daha iyiym ma kocam yine yurt dısına gidicez Çarşamba gunu cuma donecek bana gel sen kalmaya
Bir kaynana mağduresi bacım daha gelmiş... benimki de haberim yok sanıp zırt pırt uğruyor fenalık geldi patlayacam suratına en sonunda...hiç bişey yokmuş gibi kadındaki rahatlığa bak yaaa demek ki ikiyüzlülük böyle bişey...şimdi tedavimi takipte ne zman gidecem daha ne kadar ilaç kullanacam...haberi yok tabiii asıl golü ona ben atacam...taşınıyoruz burdan ev bakıyrum bu suratı görmektense kira öderim kafamı dinlerimm..eşimin okulu biter bitmez işyeriyle de konuşacak bu yakada ya da karşıda duruma göre ev tutacağız....Bu ev de bir şey var basiretimiz bağlandı hiçbir işimiz yolunda gitmiyor zaten belki eni evinbacasına leylek yuva yapar bebişimiz de gelir....

yok tatlım henüz hiçbişey almadım... sanırım 7.aydan öncede almıcam... aklıma bile getirmek istemiyorum ama 7.ayda riskli bir ay.... eşimde böyle istiyo kafanda belirlersin çıkar bir anda herşeyini alırız diyo...... ama o kadar güzel şeyler varki insan hakkatten dayanamıyo:1::1::1:
sağlıkla gelsinde bebişlerimiz her eksikleri alınır elbet.....
canım sen nasıl durdun bişey almadan hayret valla..kız senin kaynanan yok mu bu ne rahatlık sendeki ayol..:1::1::1:

Kızlar bir gün daha gonal f kullanacan salı günüdür Opu kesin ben çıkıyor sizi öpüyorum

bu sıralar beni çok kırıyosun zaten kırmızıları yedim hormanlarım tavan yapmış aşk olsun:19::19::19::19::19:
$ozur-dilerim-0122.gif ama ben seni kırmak istememkiii...

yakalandım de mi hihihi baktım yazmak uzun sürecek çalıiim dedim arkadaşımın sarıkafası benim sarıkafam sayılır ..ne oldu bir yerin mi eksildi cicim..kargo yapar sarı kafaların geri gönderirim o kadar kıymetliyse hiihhi:1::1::1::1:

Bir kaynana mağduresi bacım daha gelmiş... benimki de haberim yok sanıp zırt pırt uğruyor fenalık geldi patlayacam suratına en sonunda...hiç bişey yokmuş gibi kadındaki rahatlığa bak yaaa demek ki ikiyüzlülük böyle bişey...şimdi tedavimi takipte ne zman gidecem daha ne kadar ilaç kullanacam...haberi yok tabiii asıl golü ona ben atacam...taşınıyoruz burdan ev bakıyrum bu suratı görmektense kira öderim kafamı dinlerimm..eşimin okulu biter bitmez işyeriyle de konuşacak bu yakada ya da karşıda duruma göre ev tutacağız....Bu ev de bir şey var basiretimiz bağlandı hiçbir işimiz yolunda gitmiyor zaten belki eni evinbacasına leylek yuva yapar bebişimiz de gelir..

aaa sarı kafalar senden kıymetlimi cicim tepe tepe kullannnn...
ohhh iyi karar vermişiniz gidin kaynandan uzak bi yere...
rahat edersiniz bebeğinizde yeni yuvanıza doğar ne güzel..
yeni başlangıç olur yenilenir herşey...

hoşgeldin tatlışım...... doğru bildin bende kaynana yok bırak kaynanayı akrabası bile yok 2 abi 2 ablası var. bir abi ve abla iatanbulda. bir abi isviçre. diğer abla almanya....

ama bende bi sülale var...... en 5 çifte yeterli sayıda akraba olur:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

bende bunun şerefineee bi şarkı patlatayımmm yanık yanıkkk
Eki Görüntüle 379858
hem sen topiği geldim suladım dediğin günden sonra çimenlerin arasından tavşan çıktı bakkk:9:
Eki Görüntüle 379859
kız çicek böcek olsa neysemde taşan nasıl çıktı bak onu beceremmm ay nasıl tatlı ama dimi ..............

topik yine ikimize kalmış.......
bende burdayımdaha belli bir zaman girmediğim için görünmedim bebemmmmmm

Son düzenleme:
topik yine ikimize kalmış.......

haftasonu kızlar ye temizlik yapıyolar ya da gezmedeler...e haliyle bize kalıyooo...

kız çicek böcek olsa neysemde taşan nasıl çıktı bak onu beceremmm
bende burdayımdaha belli bir zaman girmediğim için görünmedim bebemmmmmm

bilmem valla o günden sonra yaramaz bi tavşan topikte orayı burayı pisletip kaçıyooo:9:

hadı kerkese soruyorum burdasn kk deki isminiz anlamı yada neye göre koydunuz anlatın bakem

benimki su1838 eşimin ve benim baş harflerimiz ve memeleketlerimiz ya sizinkisi..............

hoşgeldin tatlışım...... doğru bildin bende kaynana yok bırak kaynanayı akrabası bile yok 2 abi 2 ablası var. bir abi ve abla iatanbulda. bir abi isviçre. diğer abla almanya....

ama bende bi sülale var...... en 5 çifte yeterli sayıda akraba olur:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Ben de bir laf var ilk söylediğimde eşimin zoruna gitmişti '' en iyi kaynan Ölü kaynana'' Allah rahmet etsin deyip dua edersin ne lafı olur ne zararı..Kızkardeşimin kaynanası eş, çocukken rahmetli olmuş onu örnek vermek istemiştim ama şimdi ne demek istediğimi anlıyor kociş...Bnedeki akraba da çok bacımm..dayılar teyzeler halalar hele de kuzenler....geçnede bir kuzenim evlendi ..geçende öğrendik ki hamileymiş evleneli 3 ay olmadı maaşallha dedik....valla

hadı kerkese soruyorum burdasn kk deki isminiz anlamı yada neye göre koydunuz anlatın bakem

benimki su1838 eşimin ve benim baş harflerimiz ve memeleketlerimiz ya sizinkisi..............

Benimki ikramaya ikra benim lise yıllarımdan beri kullandığım ismim gibi birşey anlamı da özelliği de beni cezbetmişti...ikra Alak suresinin ilk ayeti kerime si yani kuran ın ilk inen ayet i kerimesi oku demek ben bir kitap kurduyum kendimi bildim bileli okurum maya ise asıl servet öz anlamlarına geliyor hep bir kızım olacağı hayali kurdum bu da onun ismi inşaallah...böyle işte

iyiymiş sizinkiler.... benimki sadece kolay olsun diye akasya 1978 de doğum yılım..... aslında oyunlarda yada diğer rumuzlu yerlerde hep dia_noche yi kullanırım ama burda hitap etmesi zor diye kullanmadım:))))

Benimki ikramaya ikra benim lise yıllarımdan beri kullandığım ismim gibi birşey anlamı da özelliği de beni cezbetmişti...ikra Alak suresinin ilk ayeti kerime si yani kuran ın ilk inen ayet i kerimesi oku demek ben bir kitap kurduyum kendimi bildim bileli okurum maya ise asıl servet öz anlamlarına geliyor hep bir kızım olacağı hayali kurdum bu da onun ismi inşaallah...böyle işte

esin bunu beğendi..........

iyiymiş sizinkiler.... benimki sadece kolay olsun diye akasya 1978 de doğum yılım..... aslında oyunlarda yada diğer rumuzlu yerlerde hep dia_noche yi kullanırım ama burda hitap etmesi zor diye kullanmadım:))))

neden akasya peki akasyanın senin için bir anlamı mı var onu soruyoruz delüüüüüüüü

Back
X