Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ole mı diyosun CNm Bnm yaaa k. Bakma o kadar kafam karışık ki anlatamam... İi deilim anlayacağın bilmiyorm tuttu mü tutmadimi ama sıkıldım yaaa.

kızlar haziranda 2. tüp denemem olucak allah izin verirse, eşimde morf:0 sayı da 4.000.000. bu değerle şansım ne kadar olur bilmiyorum. morfoloji tüp bebekte çok önemli diyorlar benim rahim duvar kalınlığı 11 bu da önemli mi acaba. tavsiye ve önerileriniz neler.

Slm kizlar iyi pazarlar hepinize bnm bgn transfer gunuyle beraber 9. Günüm bias once kirmizi kahverengi arasi az bi lekelenmem ve hafif kasik batmasi oldu acaba neye isaret? Sonrasinda hicbisi gelmedi adetim de olabilir sandim ama deilmis acaba yerlesme lekesi falan olabilirmi boyle bisey varmi? Ilk denemem de hic boyle bisey olmadigi icin heycanlandim ama hic bilemiyorum neye yoracagimi.:18:

cnm ben özellikle geçen gün doktoruma sordum bu durumu.. regl zamanına denk geliyor ya çünkü..
transferden sonra bekleme sürecinde lekelenmeler bekleriz.. bunlar normal şeyler dedi.. içini rahat tutmaya çalış.. sonuçta her şey olacağına varıyor.. inşallah güzel haberler alırsın

ben şimdilik kaçıyorum, biraz ev işi yapayım.. öpüyorum hepinizi.. uğrarım yine, sizsiz olmuyor çünkü

Canım merhaba değerlerin tüp bebek için gayet güzel bence rahim kalınlığın da çok iyi di,yebilirim zira ben rahim kalınlığım bir türlü artmadığı için 2 kez transferi iptal olan bir hatunum ilçlarla bantlarla en son 6 ya çıkabilmiştim 8den yukarı sı gayet iyi dedi doktorum 7 yi görsem transfer için ısrar edeceğim. kuzenim 11 rahim kalınlığıyla yumurtası bile yeterince gelişmemişken ve aşılamasının iptal olduğu ay kendiliğinden hamile kaldı bebişini dünyaya getirdi 2 ay önce.. o kadar söyleyeyim Hayırlısı olsun hakkınıza inşaallah

Merhaba güzel arkadaşım inşşallah bu sefer bebişin seninle bırakmayacak anneciğini..sanki bence de tutunma lekelenmesi...buluşma günümüzde inşaallah keseyi görmüş olacaksın tek duamız bu..öpüyorum senii..

nasıl gidiyor iğneler falan....
ben de adet söktürücü kullanıyorum şişiyorum kasık ve bel ağrısı çekiyorum...bugün biraz çıkacağım bakırköy e gidecem azcık gezesim var...bunaldım evde fenalık geldi kaynanamdan hergün uğruyor kadın az değişik insan yüzü göresim geldi

kızlar bu yöntemi duydunuz mu imsi tekniği vs duydum da bunu bugün öğrendim tr de yapan hastane var mı bunu. 2 embriyoda şansı %80 arttırıyormuş. sigarayı da bıraktım arık. 15 gün oldu champix sayesinde. bizim sorun eşimde sayı az morf 0.

saol canım cvbın için keşke bende de öle bi durum olsa ama sorun eşimde sayı çok az ve morf%0

saol canım cvbın için keşke bende de öle bi durum olsa ama sorun eşimde sayı çok az ve morf%0

biz de durum tam tersi olduğu için bir yorum yapamıyorum..ama morfolojiyi düzeltmenin bir yolu yok mu..doktorun ne diyor bu duruma..reçete ve ilaç yazmadı mı

biz de durum tam tersi olduğu için bir yorum yapamıyorum..ama morfolojiyi düzeltmenin bir yolu yok mu..doktorun ne diyor bu duruma..reçete ve ilaç yazmadı mı

ilaç yazdı kaan aydos dr.umuz ama kesin düzelicek diye bişey söylemedi bundan sonrası şansa kalıyor. kadın infertilitesi çin branca ursului yi tavsiye ederim sana biçok kişi bu ilaç sayesinde doğal yolla hamile kaldı. kadın faktörünü aşmak çok kolay da erkek malesef

benimde ilk tedavimde 26 tane toplanmıştı ama ohss olmadım .işşallah sende olmazsın..herşeyinn güzel geçer işşallah...
şükürler olsun 4.kez hamileyim inşallah bu sefer vaktinde doğurabilirim bebeğimi sonucum 254.7
canımm çok sewindim..ALLAH işşallah kucağına almayı nasip eder bu sefer6. denemen bana çok büyük umut olduu

bende mustafa bahçecide tedavi gördüm.benim ki negatif ama 13 tane dondurulmusum war.tekrar dpndurulmuşlarla denicem.donmuşlarda blast benim..işşallah pozitif sonuç alırsın..belirti arama pek agrısı olupta hamiş olanda war olmayanda..

Cnm arkadasim cok saol ins dedigin gbi olur o zaman bulusma gunne dileyin bizden ne dilerseniz.

maşşallahhh bebeğine yarasın işşallahewini özlemezmi insan ama napcan annendesin sonuçta keyfini çıkar canım..
canım işşallah iyiye işarettir..güzel haberler werirsin bizee...
Ekin ikimizden baska kimse kalmamis topikte herkez pazar gezmesinde heralde

eet bende geldim bi bakayım dedim neler olmuşş ama kimse yokk:18:bende çıkcam birazdan.sen nasılsın bakalımm?

Iyyim cnm napiyim gun sayiyorum iste yine. Zor oluyo AMA napicam bilmiurum persembe test yaptircam hayirlisi bakalim

Kızlar hoteldeyim suan grip oldum feci durumdayım burnum akiyorrrr bu aksam saat 1 de catlatma iğnemi vuracam salı gunü Opu ya giriyorum grip mad etti beni offf offf

selam kızlar ben yokken hamişler çoğalmış hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum inşallah sıkıntısız gebelik yaşayıp, sağlıklı ve hayırlı evlatlarını kucaklarını almak nasip olsun tedavide olan arkadaşlara bol şans bol dua diliyorum inşallah pek yakında sade ve sadece hamiş listemiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…