Slm kizlar iyi pazarlar hepinize bnm bgn transfer gunuyle beraber 9. Günüm bias once kirmizi kahverengi arasi az bi lekelenmem ve hafif kasik batmasi oldu acaba neye isaret? Sonrasinda hicbisi gelmedi adetim de olabilir sandim ama deilmis acaba yerlesme lekesi falan olabilirmi boyle bisey varmi? Ilk denemem de hic boyle bisey olmadigi icin heycanlandim ama hic bilemiyorum neye yoracagimi.:18:
Canım merhaba değerlerin tüp bebek için gayet güzel bence rahim kalınlığın da çok iyi di,yebilirim zira ben rahim kalınlığım bir türlü artmadığı için 2 kez transferi iptal olan bir hatunum ilçlarla bantlarla en son 6 ya çıkabilmiştim 8den yukarı sı gayet iyi dedi doktorum 7 yi görsem transfer için ısrar edeceğim. kuzenim 11 rahim kalınlığıyla yumurtası bile yeterince gelişmemişken ve aşılamasının iptal olduğu ay kendiliğinden hamile kaldı bebişini dünyaya getirdi 2 ay önce.. o kadar söyleyeyim Hayırlısı olsun hakkınıza inşaallahkızlar haziranda 2. tüp denemem olucak allah izin verirse, eşimde morf:0 sayı da 4.000.000. bu değerle şansım ne kadar olur bilmiyorum. morfoloji tüp bebekte çok önemli diyorlar benim rahim duvar kalınlığı 11 bu da önemli mi acaba. tavsiye ve önerileriniz neler.
Slm kizlar iyi pazarlar hepinize bnm bgn transfer gunuyle beraber 9. Günüm bias once kirmizi kahverengi arasi az bi lekelenmem ve hafif kasik batmasi oldu acaba neye isaret? Sonrasinda hicbisi gelmedi adetim de olabilir sandim ama deilmis acaba yerlesme lekesi falan olabilirmi boyle bisey varmi? Ilk denemem de hic boyle bisey olmadigi icin heycanlandim ama hic bilemiyorum neye yoracagimi.:18:
Canım merhaba değerlerin tüp bebek için gayet güzel bence rahim kalınlığın da çok iyi di,yebilirim zira ben rahim kalınlığım bir türlü artmadığı için 2 kez transferi iptal olan bir hatunum ilçlarla bantlarla en son 6 ya çıkabilmiştim 8den yukarı sı gayet iyi dedi doktorum 7 yi görsem transfer için ısrar edeceğim. kuzenim 11 rahim kalınlığıyla yumurtası bile yeterince gelişmemişken ve aşılamasının iptal olduğu ay kendiliğinden hamile kaldı bebişini dünyaya getirdi 2 ay önce.. o kadar söyleyeyim Hayırlısı olsun hakkınıza inşaallah
Merhaba güzel arkadaşım inşşallah bu sefer bebişin seninle bırakmayacak anneciğini..sanki bence de tutunma lekelenmesi...buluşma günümüzde inşaallah keseyi görmüş olacaksın tek duamız bu..öpüyorum senii..
saol canım cvbın için keşke bende de öle bi durum olsa ama sorun eşimde sayı çok az ve morf%0
Canım merhaba değerlerin tüp bebek için gayet güzel bence rahim kalınlığın da çok iyi di,yebilirim zira ben rahim kalınlığım bir türlü artmadığı için 2 kez transferi iptal olan bir hatunum ilçlarla bantlarla en son 6 ya çıkabilmiştim 8den yukarı sı gayet iyi dedi doktorum 7 yi görsem transfer için ısrar edeceğim. kuzenim 11 rahim kalınlığıyla yumurtası bile yeterince gelişmemişken ve aşılamasının iptal olduğu ay kendiliğinden hamile kaldı bebişini dünyaya getirdi 2 ay önce.. o kadar söyleyeyim Hayırlısı olsun hakkınıza inşaallah
Merhaba güzel arkadaşım inşşallah bu sefer bebişin seninle bırakmayacak anneciğini..sanki bence de tutunma lekelenmesi...buluşma günümüzde inşaallah keseyi görmüş olacaksın tek duamız bu..öpüyorum senii..
biz de durum tam tersi olduğu için bir yorum yapamıyorum..ama morfolojiyi düzeltmenin bir yolu yok mu..doktorun ne diyor bu duruma..reçete ve ilaç yazmadı mı
benimde ilk tedavimde 26 tane toplanmıştı ama ohss olmadım .işşallah sende olmazsın..herşeyinn güzel geçer işşallah...morfoloji+ileri hareket problem,yaşım 29,IVI tüp bebek merkezi,pazartesi OPU'm var,30 yumurtam var,inşallah bi aksilik olmaz herşey yolunda gider,yumurta sayım fazla geldi bana OHSS olabilirim gibi ama E2 hormonumu 1800 duydum,umarım iyidir,gerçi doktor da olumsuz bişi demedi ama genede herşeyden şüphe duyuyorum,sanki bişiler gizlio :))) bana da dua edin,herkese ALLAH kolaylık versin,sağlıklı bebişler versin inşallah!
canımm çok sewindim..ALLAH işşallah kucağına almayı nasip eder bu seferşükürler olsun 4.kez hamileyim inşallah bu sefer vaktinde doğurabilirim bebeğimi sonucum 254.7
merhabalarr.... ben aranıza yeni katıldım ve sizleri böyle mutlu görmekten çok mutlu oldum....arkadaşlar bana fikir yardımında bulunabilir misiniz bilmiyorum ?? Perşembe günü 2 adet blast embriyo transferim oldu Bahçeci kliniğinde MUSTAFA BAHÇECİ tarafından yapıldı.....aklım çok karışıkk kasıklarım çok ağrıma batma yapıyo acaba tutmadı mı ?? aranızda dondurulmuşlarla hamiş kalan var mı ?? ve bu batmalar normal mi ? birde dondurulmuşların şansı daha mı yüksek ??? lütfen çok merak ve sıkıntıdayım
maşşallahhh bebeğine yarasın işşallahgünaydın güzeller. nasılsınız?
biz dünnnn çok abarttıkkk resmen mide zafiyeti geçiriyordum :)) 8 parça yani 2,5 pide yedim....... sonraaaaaa nefes almakta zorlandık...
ben hala annemdeyim. evimi çok özledim.eşim de öyleee özledim diyor. ama annem bırakmıyor.15 gün dolsun öyle diyor.....
canım işşallah iyiye işarettir..güzel haberler werirsin bizee...Slm kizlar iyi pazarlar hepinize bnm bgn transfer gunuyle beraber 9. Günüm bias once kirmizi kahverengi arasi az bi lekelenmem ve hafif kasik batmasi oldu acaba neye isaret? Sonrasinda hicbisi gelmedi adetim de olabilir sandim ama deilmis acaba yerlesme lekesi falan olabilirmi boyle bisey varmi? Ilk denemem de hic boyle bisey olmadigi icin heycanlandim ama hic bilemiyorum neye yoracagimi.:18:
Ekin ikimizden baska kimse kalmamis topikte herkez pazar gezmesinde heralde
maşşallahhh bebeğine yarasın işşallahewini özlemezmi insan ama napcan annendesin sonuçta keyfini çıkar canım..
canım işşallah iyiye işarettir..güzel haberler werirsin bizee...
eet bende geldim bi bakayım dedim neler olmuşş ama kimse yokk:18:bende çıkcam birazdan.sen nasılsın bakalımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?